Ik zag op tegen de verdovings injectie, nou ja daar voelde ik dus helemaal niets van. Elke ingreep wordt van te voren aan gegeven wat wel prettig is. Tijdens de behandeling ruik je wel iets raar. Ik heb dit niet als vervelend ervaren. Ik heb ontspannen in de stoel kunnen liggen. Er is erg netjes gewerkt. Ik ben er blij mee, mijn ogen voelen zoveel lichter aan. Ik ben echt tevreden hoe alles gegaan en gedaan is. Anja
Een fijne behandeling en zeker geen 'lopende band werk'! Persoonlijk en voldoende aandacht, blij met het resultaat!
Prettige omgeving en goede begeleiding tijdens de behandeling. Ik voelde me al snel op mijn gemak. De behandeling verliep goed en alles werd goed uitgelegd. Ook de nabehandeling was goed.
Gemoedelijke sfeer en goede uitleg over de behandeling. De ingreep verliep rustig en professioneel. Prettig team. Goede nacontrole met de mogelijkheid om te bellen in geval van vragen.
De behandeling en ingreep zijn heel duidelijk uitgelegd en ook de na behandeling en zorg is uitstekend.
Intake zorgvuldig en concreet advies Behandeling aangenaam, geruststellend, professioneel, en zeer zorgvuldig. Het gevoel dat ze echt het beste resultaat willen bereiken. Na zorg, altijd bereikbaar per sms en email en telefoon. Zou iedereen aanraden hier de behandeling te doen.
Prima verlopen.
Ik had gekozen voor een boven ooglid correctie . Het was spannend maar achteraf viel het erg mee. En zou ik eenieder die deze ingreep wil laten doen naar Ooglidcorrectie Venray sturen . Je krijgt een duidelijke, eerlijke uitleg. Op de dag van de ingreep stellen Ilse en Bianca gerust en leggen ze stap voor stap uit wat ze doen . Het doet geen zeer alleen even vervelend. Daarna is er ook de juiste nazorg en kun je ten alle tijden iemand bereiken met vragen . Rust nemen een weekje en beste vrienden zijn met diepvrieserwtjes is het beste . Nu enorm blij met het resultaat geen hoofdpijn meer ! En een frissere geen vermoeide blik meer . Dank je wel Bianca en Ilse heel blij mee !
Goede uitleg, En er word gedaan wat er beloofd is. Zeer blij met het resultaat!!
Heel netjes geholpen en geadviseerd. Ooglidcorrectie is keurig uitgevoerd, prettige contacten en goed uitgelegd. Heel tevreden met het resultaat.
Intake was gemoedelijk en goed. De behandeling verliep rustig, werd steeds goed op de hoogte gehouden van wat er ging gebeuren. Heel vriendelijk en rustgevende benadering. Alles netjes afgewerkt en duidelijke instrukties voor nabehandeling. Had wel graag enkele dgn of een week voor de behandeling een afspraak bevestiging gehad omdat er lange tijd tussen de intake en behandeling zat
Zeer tevreden over alles!
Prettige werksfeer bij de behandeling en het resultaat is geweldig!
Alles is meegevallen de operatie maar ook de pijn erna ik kreeg goede tipsen informatie en vriendelijk.alles werd goed uitgelegd wat ze deden onder de operatie En uiteindelijk het resultaat geweldig Ik ben er blij mee en zou het zeker aanraden voor iedereen die er over denkt om een ooglidcorrectie te laten doen
Prima uitleg en zorgvuldige correctie van de oogleden
Ingreep was pijnloos, genezing ging snel, niet blauw geweest, resultaat perfect, ik raad mijn vrienden alle aan om naar deze kliniek te gaan!
De ingreep ging snel op vrijdag ochtend. Fijn dat zorgt dat je het “zwaarste” gedeelte in het weekend hebt. Zoals het zwellen en verkleuren van de wond, wat normaal is. De goede uitleg en tips vooraf zorgde dat ik het weekend dan ook zonder veel extra last doorkwam. Het herstel ging goed. Nazorg was ook prima.
Goed geïnformeerd en opgevangen. Nazorg goed. Erg aardig en deskundig
Doordat mijn oogleden steeds meer op mijn wimpers gingen hangen aan het eind van de dag, had ik besloten een ooglid correctie te doen. Ik vond het heel spannend en ging uiteindelijk met een gemengd gevoel naar de praktijk. Het was een raar gevoel als de verdoving wordt ingespoten, maar pijn heb ik absoluut niet gehad tijdens de operatie. Wel een raar gevoel als er gedept werd op het oog. Eenmaal thuis heb ik me aan de regels gehouden die me verteld waren. Bij vragen kon ik altijd bellen, maar dat was niet nodig. Er was me ook goed uitgelegd hoe het litteken zou helen en na een half jaar waren ook de bultjes aan de zijkanten van mijn oogleden vrijwel verdwenen.
Het is me heel erg meegevallen ,bij de ingreep werd ook uitleg gegeven. Het enige minpuntje is dat er niet zoveel informatie op de site staat wat allemaal "normaal" is als je thuis zit met je dikke oogjes. Dit is echter allemaal te vinden op internet{viecurie}.Want je wilt ook niet meteen gaan bellen. Ben er heel mee.
Ik ben heel blij met het resultaat. De ingreep is mij enorm meegevallen en de begeleiding was fantastisch.
Bij Ooglidcorrectie Venray mijn oogleden laten corrigeren. Na een duidelijke uitleg vooraf werd op de dag van de behandeling na de verdoving met enkele prikjes de behandeling gestart. Ik kan zeggen dat de behandeling geheel pijnloos en snel is verlopen en dat ik erg tevreden ben over het resultaat.
Ooglidcorrectie is prima uitgevoerd. Mooi resultaat
Ik ben zeer positief over mijn ooglidcorrectie Er is sprake van persoonlijke aandacht het is prettig dat je na de behandeling gebeld wordt door de assistente , ook is het mogelijk om zelf contact op te nemen met de behandelaar., wat een goed gevoel geeft
Goede voorlichting en begeleiding naar de ingreep toe gehad. Intake gesprek was helder. Bij vragen was Ilse altijd bereikbaar.
Stationsweg 60a
5803 AC Venray
Ilse van Tiel is aangesloten bij de NVCH (Ned. Ver. cosmetisch Huisartsen). Bij deze vereniging zijn huisartsen aangesloten die cosmetische ingrepen uitvoeren. Huisarts Ilse van Tiel vormt samen met haar assistente Bianca van Dijck een vast team. Wij voeren ooglidcorrecties en botoxbehandelingen uit bij Vievermans Huidkliniek.