Deskundig, persoonlijk

De intake gaf voldoende en duidelijke informatie. Tijdens de ingreep zelf werd ik steeds op de hoogte gehouden van de vorderingen. Prettige nazorg, ik kreeg een telefoonnummer om te bellen op zaterdag mocht er iets zijn (niet nodig gehad), na 1 week controle en nu de laatste controle gehad. Ik ben zeer tevreden met de begeleiding en het resultaat!

• welke behandelaar? Ilse van Tiel

Vakkundige mensen, super blij met het resultaat.

Goed advies gesprek, fijne behandeling, gewenst resultaat.

Mooi resultaat!

Prima plek om ooglidcorrectie te laten doen. Tip voor aankomende klanten.. koelen en rust eerste dagen..laagje erwtjes in plastic hersluitbaar zakje doen.. Ik deed er ook een ooglapje op om net iets druk erop te geven. Verder na aantal dagen voorzichtig wat warm douchewater op de ogen voor de doorbloeding.. Na 1 week nog gelig maar dat was na twee weken echt weg.. daarna echt wennen aan mijn nieuwe blik in de spiegel en op fotos.. en dat kostte mij toch echt wel 4 maanden. Stijviger en strakker gevoel is wel wennen. Nu blij en tevreden ...

• welke behandelaar? Ilse van Tiel

Goede uitleg tevoren, goed verwachtingsmanagement , goede ondersteuning tijdens ingreep, goede nazorg, goede bereikbaarheid en vooral.. goed resultaat!!

• welke behandelaar? Ilse van Tiel, met hulp van Bianca van Dijck

Prettig, deskundig en vriendelijk!

Ik zag in eerste instantie erg op tegen de ingreep, omdat ik niet goed wist wat ik kon verwachten. Ilse en Bianca stelde mij meteen gerust. Tijdens de ingreep werd stap voor stap verteld wat er ging gebeuren. Dit was erg fijn! Het herstel verliep voorspoedig en ik ben erg tevreden met het resultaat.

Top!

Deskundig, professioneel, betrouwbaar, correct. Perfect op elkaar ingespeeld team.

• welke behandelaar? Ilse en Bianca

Is een aanrader ben er super super tevreden over beter kon niet zijn heel vriendelijk

• prijs en kwaliteit
  • welke behandelaar? N.v.t.

Fantastisch

Mooi, correct en vertrouwelijk... zeer tevreden met resultaat. Aanrader!

• welke behandelaar? Ilse

Goed bevallen

Een fijne kliniek , ontspannen sfeer en kleinschalig. Fijne medewerkers die je op je gemak stellen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Kan het iedereen aanbevelen.

• welke behandelaar? Ilse van Tiel

Zeer tevreden over de behandeling en het resultaat

Het proces van behandeling als zeer prettig ervaren en ook het resultaat

Prettig en profesioneel

Goede voorlichting. Tijdens behandeling word iedere stap duidelijk en vriendelijkuitgelegd.

deskundige en vriendelijk

Een hele mooie en vriendelijk ervaring, waarbij je als persoon ook persoonlijk wordt behandeld. Met duidelijke uitleg. 100% meegevallen. Echt een aanrader, voor de personen die een ooglidcorrectie moet hebben. (zoals in mijn geval) Bedankt Iise en Bianca. Groetjes Peter

• prijs en kwaliteit
  • welke behandelaar? N.v.t.

'Life changing treatment'

Ik zag er op zich wel tegenop. Zo ingreep lijkt toch wel niet niks. Maar achteraf gezien waren de 'zorgen' totaal niet nodig. Vrijwel pijnloze behandeling, paar dagen niet opvallende blauwe ogen en pijnloze verwijdering van de hechtingen. Totaal geen spijt van. Zeer tevreden met het zeer goede resultaat/verandering. En belangrijk zeer vriendelijke, betrouwbare en bekwame vakmensen. Ilse en Bianca ontzettend bedankt.

• welke behandelaar? Ilse

Ik ben heel erg tevreden over het hele traject. De eerste afspraak werd duidelijk uitgelegd wat ik kan verwachting bij de ooglidcorrectie. Ook tijdens de ingreep werd duidelijk uitgelegd wat ze gingen doen. Ik heb me zeer veilig gevoeld en ook de Corona regels werden in acht genomen. Ik kan zeggen dat het mij zeer is meegevallen.

Prima ervaring

Na de intake was alles duidelijk. Fijne benadering, pijnloze ingreep en periode erna gehad. Mooi resultaat!

• prijs en kwaliteit
  • welke behandelaar? Ilse van tiel

Keurig werk verricht!

Na telefonisch contact een afspraak kunnen maken, hier goed en deskundig advies gekregen. Vervolgens de behandeling ondergaan totaal niets van gemerkt. Het resultaat is een natuurlijke uitstraling en geen last meer van vermoeide ogen. Prima gedaan!

In een woord geweldig

Supervriendelijke arts en assistente Ilse en Bianca. Ze werken hygiënisch en snel. Het resultaat is optimaal. Prijstechnisch voor een kleine beurs betaalbaar. 2 vriendinnen zijn erg blij met t resultaat. Al een aantal mensen het telefoonnummer gegeven ! Zeker een aanrader. Top !!!

Een zeer goede ervaring

Heel goed je word goed voorgelicht. Hartstikke vriendelijk. Heb voor mij zelf een goede keuze gemaakt. Dank je Ilse en Bianca .Mijn cijfer is een 10 omdat ik totaal geen klachten heb het is mooi gedaan.

• welke behandelaar? Ilse van Tiel

Super fijne correctie behandeling ondanks coronatijd.

Ik zou het zo weer laten doen mooi resultaat.

• welke behandelaar? Ilse van Thiel knapen

Ben zeer tevreden

• welke behandelaar? Ilse van Tiel

5 jaar eerder moeten doen !!!

Heel erg blij met mijn ooglidcorrectie, van tevoren best zenuwachtig maar had nergens voor gehoeven, op de prikjes na geheel pijnloos en het resultaat is geweldig. Ben er zelfverzekerder door en minder moe. Zou het zo weer doen.

Erg professioneel en vakkundig

Ik ben erg tevreden over Ilse en haar team. Het intake gesprek was duidelijk, de behandeling zelf was goed te doen en de nazorg was ook goed. En dat voor een mooie prijs!

• welke behandelaar? Ilse van Tiel

Een mooi en professioneel team die heel goed op elkaar zijn ingespeeld en uitstekend resultaat berei

Het was mijn eerste ervaring en is mij uitermate meegevallen en het resultaat mag gezien worden. Super team die heel vakkundig te werk gaat en je voelt je er meteen op je gemak.

• welke behandelaar? Ooglid correctie Venray

Ben zeer tevreden van de behandeling,de nazorg en de vriendelijkheid van de mede werkers.

• welke behandelaar? Koevermans kliniek Ilse van Tiel

In een zin helemaal tevreden.

Ik heb n fijne behandeling ondergaan voor ooglidcorrectie. Goed voorgelicht en ook onder de operatie Gerustgesteld. En nabehandeling was ook prima. Ben er heel tevreden over met de werkwijze,zal het zeker bij mensen aanbevelen.

• welke behandelaar? Ilse van Tiel ooglidcorrectie-venray.nl

Stationsweg 60a

5803 AC Venray

06 86848312

Over Ooglidcorrectie Venray

Ilse van Tiel is aangesloten bij de NVCH (Ned. Ver. cosmetisch Huisartsen). Bij deze vereniging zijn huisartsen aangesloten die cosmetische ingrepen uitvoeren. Huisarts Ilse van Tiel vormt samen met haar assistente Bianca van Dijck een vast team. Wij voeren ooglidcorrecties en botoxbehandelingen uit bij Vievermans Huidkliniek.