Alles klopt. De levering,de communicatie. Het bed en de kast zijn echt stevig en van zeer goede kwaliteit. Wij maar vooral Sem is zeer tevreden.
Was zeer lastig bed in elkaar zetten. Onduidelijk handleiding, schroeven ging heel moeilijk in de gaten, vaak waren geen plekjes aangegeven waar schroef in moest. Ladders zijn niet logisch ontwerpen, vooral achterkant/aan het voeteneinde ladders zijn klein. Was zo veel werk alles in elkaar zetten, niet overal was mogelijk netjes alles in elkaar zetten. Hoofd gedeelte van bed ook niet gelukt draadloos in elkaar zetten. Nachtkastjes- veel te laag. Handvatten was alle ergste - goedkoop plastic waar schroeven die erbij werd geleverd ging zeer moeilijk in. Daarom heb ik helemaal andere handvatten gekocht, met andere schroeven, en zonder geen enkel probleem kon ik compleet maken. Nu met deze ervaring zou ik dit bed nooit zou kopen.
Weer een bed gekocht via jullie en wederom erg tevreden over de kwaliteit, levertijd, beschrijving etc. Zeer vriendelijke bezorger die nog wat tips gaf. We kochten bij jullie 2 grote kinderbedden met bureau en lades/kastjes. Een enorme klus om in elkaar te zetten, daar zijn we echt uren mee bezig geweest maar de beschrijving was keurig en helder en alle onderdelen aanwezig en in orde.
Mooie stevige kast. Snel geleverd door een vriendelijke bezorger
Personeel vertelde mij welke dozen bij elkaar hoorden. Info was onjuist. Handleiding voor meerdere kasten. Erg verwarrend en ingewikkeld.
Ik heb 2 belangrijke opmerkingen bij het Thijs Kajuitbed. Dit is een goed en mooi bed, ECHTER: 1. Er zit in het onderste bed standaard geen lattenbodem. Maar dat is HEEL ERG RAAR, want je kunt NIET zonder. Mijn tip aan Mister Bed: gewoon lattenbodem erbij leveren, slaat nergens op. 2. De gaten zitten op rare plekken, waardoor het niet overal lekker past. Soms moet je dus zelf een gat boren ergens vlak naast een bestaande, anders krijg je torsie op bepaalde punten / breek je misschien een plank / past de plank helemaal niet. Misschien dat dit de reden is voor de korting? Gevolg: het in elkaar zetten is een bron van (echtelijke) ruzie. Maargoed, nu hij staat zijn we blij en is alles weer koek en ei. Ook dankzij de boormachine.
Matige kwaliteit. MDF met drevels wat na een keer monteren al niet meer stevig in elkaar te zetten is. Je kunt beter een echt houten bed kopen of laten maken. Daar heb je langer plezier van en ben je niet veel meer geld voor kwijt. Verder nog slechte ervaring met voorwaarden voor retourneren.
goede kwaliteit en zijn nog steeds zeer tevreden over het product
Over het algemeen goede ervaring, echter is de meegeleverde houtlijm en de constructie van lades heel zwak en is het dus niet makkelijk in elkaar te zetten. Daarbij komt dat wij de pech hadden na het monteren te zien dat de lades ipv betonlook gewoon wit waren bij het bed.
we hebben een prachtig massief houten bed voor de kinderen. er waren een paar gaten verkeerd geboord, maar we kregen keurig een nieuw onderdeel thuis gestuurd.
Wij zijn heel erg tevreden met ons opklapbed. De ombouw is prima, zo ook het bed zelf, slaapt ook prima.
Prima bed en makkelijk in elkaar te zetten. Mijn dochter slaapt en speelt met plezier en is er hartstikke blij mee
Snelle antwoorden op vragen per mail en snelle en gratis levering
Een hele mooie set van bed en kleding kast. Kind is er blij mee. Mijn puntjes, kast heeft een vieze geur binnen in hangen die je er niet echt uit krijgt, en bij het bed laten de afdekstrips los en breken af.
Het bedrijf op zich heeft alle verwachtingen waargemaakt. Het bed op zich, is bij nader inzien toch minder van kwaliteit dan ik had gehoopt. Met name het bevestigingen van het doek van de tipitent.
Snelle levering, prima communicatie, goeie prijs-kwaliteit. Top!
STEVIG MAERIAAL EN HETR BE LIGT LEKKER. gOEDE AANKOOP VAN J GEWEEST.
Verkeerde bed geleverd maar dat werd zeer snel recht gezet. Super tevreden.
Onze zoon is superblij met zijn brandweer stapelbed
Ik had problemen met installeren van het opklapbed doordat de bijgeleverde uitleg onvolledig was. Hulp van de medewerker bleef uit en belde zelfs niet terug. Bij het opvolgen van de beperkte instructies is het bed beschadigd. Door het weglaten van een beschermkap bij de veren is de schade gelukkig niet direct zichtbaar, maar helaas liggen de veren nu wel bloot.
Het bed en bureau bevalt erg goed. De ingebouwde kledingkast valt tegen ivm slechte rolkwaliteit wieltjes. Het is bijna niet te doen om de kast open en dicht te trekken. Ik overweeg / overwoog daar Misterbed op aan te spreken. Hadden we van te voren dit geweten, dan hadden we de kledingkast NIET genomen.
Top bedrijf goede spullen en alles zoals afgesproken