Goede service en ervaring en super kwaliteit
Ik ben zeer tevreden over het product, de snelheid van levering en de afhandeling. Top
de lades van de kast zijn niet stevig, plus de rails zijn niet goed.
Nadat we bij een ander bedrijf de bestelling maar na 3 maanden wachten op een leverdatum hebben geannuleerd. Kwamen we dankzij de recenties over misterbed op deze website uit. Na mailcontact ook telefonisch contact gehad. En ik kan niet anders zeggen dat dit zeer positief is geweest. Inmiddels slaapt onze oudste in zijn grote bed en is er heel blij mee! En wij niet anders!
handleiding klopte achteraf niet wat is toegegeven, maar net als voorgaande aanschaffen wordt er niet moeilijk gedaan op ontbrekende onderdelen of vervangende. Kwaliteit vind ik goed, beter dan Ikea, maar neem de tijd ervoor want het is een puzzel...
We bestelden een slaapkamerkast. De communicatie verliep soepel. Tevoren bericht over aflevering en ook dát klopte. De kast kwam onbeschadigd, was van prima materiaal met 'n goede en duidelijke montage-instructie. Het resultaat: een prima kast in de slaapkamer.
Mooi product jammer dat er geen handleiding bij zat. En natuurlijk ging ik de kast bouwen op zondag. Naar lang zoeken vond ik er 1 kast heet daar wel anders maar was de juiste handleiding. Verder mooi product en mijn dochter van 2 is erg blij met haar kast.
Zeer leuk bed voor een zeer mooie prijs. Onze dochter was er onmiddellijk verliefd op.
Prima service, geen poespas, no nonsense, keurige communicatie, nette levering, kwaliteit is ok
Mooi bed. Bezorgd binnen afgesproken tijd. Prima.
Zeer tevreden over het stapelbed, mooi, strak en veel opbergruimtes. Personeel is uitstekend, alles is binnen afspraak nagekomen, ik hoefde nergens zelf achter aan te gaan. Top bedrijf
Ruim 3 jaar geleden voor kleinkinderen bedden gekocht. Was uitstekend bevallen. Een paar maanden geleden weer voor andere kleinzoon bedbank en kast bij Misterbed gekocht en wederom zeer tevreden!
Wij hadden een stapelbed besteld, dat heel snel werd geleverd. Tot aan de levertijd was er een goede en snelle communicatie. Bij levering moesten wij echter vaststellen dat er bij 1 van de pakketten geen montagehandleiding aanwezig was. Per mail werd gevraag om montagehandleiding te bezorgen. Echter geen reactie. Na lang zoeken hebben wij dan zelf op internet de montagehandleiding terug gevonden. Toen we eindelijk het stapelbed konden monteren, bleken er meerdere stukken (vijzen en scharnieren) te ontbreken.
Prettig bedrijf, goed merk, zelfs goedkoper dan rechtstreeks uit Duitsland.
De bestelling kwam iets later en de kwaliteit met de prijsverhouding komt goed overeen .Communicatie liep goed. Ik beveel Misterbed.nl aan als prima bedrijf.
mooi bedrijf goede prijs klant gericht top levering hoogslaper met buro gekocht dik tevreden en dochter lief helemaal in haar nopjes mysteries ga zo door
Snelle levering en zeer tevreden met het product.
Wij was echt tevreden
Super tevreden met onze aankopen bij misterbed.nl. Eerder al een aantal meubels gekocht voor de slaperkamer. Nu een extra kast en een supergaaf tippibed! Goede kwaliteit en goede prijs, nu nog beter vanwege een aanbieding. Ook persoonlijk contact gehad en we zijn erg tevreden en onze zoon heeft een superstoere kamer.
Mooie en kwalitatief goede kast.
Bed net besteld toen deze niet op voorraad was. Dus jammer genoeg wat langer moeten wachten op de levering. Bed zat goed ingepakt, dus geen beschadigingen. Het in elkaar zetten was best een hele klus, maar we zijn erg blij met het resultaat!
De kaptafel is super fijn. Makkelijk in elkaar te zetten. Het enige wat jammer was, was dat er een deuk in het houten blad zit. Waarscheinlijk is dit gebeurt bij het vervoeren helaas. Voor de rest niks om op aan te merken.
Mooie hoogslaper voor mijn dochter bij Misterbed gekocht. Goede en stevige kwaliteit. Als je wilt bestellen dan is er meteen reactie. Maar als je contact zoekt omdat er een onderdeel mist krijg je geen gehoor. Helaas tot op de dag vandaag geen reactie gekregen na het melden van een missende onderdeel:(