voldoende, een redelijke ervaring

Het is een heel mooi bed. Alleen vond ik sommige dingen niet mooi afgewerkt wat helaas niet op de foto's is te zien. Ook miste er een strip voor de afwerking, daar heb ik over gemaild. Dit konden ze niet apart aan mij op sturen, want ze moesten nummers daarvan hebben. Wat ik niet meer had. Dat vind ik erg jammer dat ze daar zelf niets mee hebben gedaan voor mij.

slechter dan verwacht

We hadden online twee wandbureaus besteld. Bij het plaatsen van de bestelling waren ze gewoon op voorraad. Zelfs voor beide betaald. De volgende dag werd ik gebeld dat 1 dezelfde week geleverd kon worden. Op de 2e moest ik echter 6 weken wachten, maar die was niet meer op voorraad. Weg was de verrassing voor de kinderen. Na ongeveer 6 weken werd de 2e geleverd. Nadat deze in elkaar gezet werd en opgehangen, bleek er een kleurverschil in afwerking tussen beide bureaus te zitten. Dit vervolgens gemeld. Men twijfelde over het verschil en moest twee keer foto' s sturen. Vervolgens ongeveer een maand niks verder gehoord. Toen kreeg ik een telefoontje dat er onderdelen die afweken geleverd gaan worden. Dit betekende dat er een uit elkaar en weer in elkaar gezet en opgehangen moet worden. Daarnaast hadden beide bureaus flinke lijmresten, die je alleen met stickerverwijderaar kan verwijderen. Slechte afwerking dus. Voor de rest was degen die mijn klacht opnam vriendelijk en behulpzaam. Dit betreft ook de bezorgers.

perfect, zeker aan te bevelen

De levertijd was zo kort dat het bijna niet te geloven was. Alles is vlot verlopen. Vooral bedankt aan de superlieve en vriendelijke chauffeur. En mss nog het belangrijkste : de hoogslaper is prachtig !

goede service, goed behandeld

Keurige levering. Beschrijvingen om in elkaar te zetten ontzettend verwarrend en niet echt duidelijk. Te veel verschillende papieren/boekjes met beschrijving. Zoveel dozen dat het beter is om die te nummeren. Bij ons is er wat mis gegaan met in elkaar zetten hierdoor. Contact gehad hierover. Zit nu nog op een onderdeel te wachten. Erg jammer. Maar verder goed bedrijf.

goede service, goed behandeld

Goed advies, goede prijs door aanbieding (2 voor prijs 1). Matrassen bevallen ons beide prima. Zelf wel voordien verdiept in mogelijkheden/ verschillen

goede service, goed behandeld

Het bed slaapt fijner dan de vloer.

voldoende, een redelijke ervaring

Het bed heeft een mooi en leuk design. Het was echter moeilijk in elkaar te zetten, de handleiding was niet helemaal volledig duidelijk en het torentje hebben we nog steeds niet in elkaar kunnen zetten vanwege slecht ontwerp/ontbrekende onderdelen. Het bed kraakt ook verschrikkelijk elke keer onze dochter zich omdraait. Omdat ze het zelf een leuk bed vindt, mag het nog even blijven staan, maar ik vrees dat we snel een nieuw bed gaan kopen en daar hadden we niet op gerekend.

goede service, goed behandeld

Kast besteld via Misterbed. Leuke prijzen! Helaas waren ze 1 gedeelte vergeten te leveren. Dit werd zonder moeite/problemen gewoon nageleverd, erg fijn! Kwaliteit is ook gewoon prima, past bij de prijs. Helaas kwamen we er achteraf wel achter dat het behang aan de muren een beetje beschadigd werd bij het leveren van de kast door de leveranciers.

perfect, zeker aan te bevelen

We zijn heel blij met onze schuifkast. Het in elkaar zetten was wel even een puzzel. Maar het eindresultaat is geweldig. Nog iedere dag blij mee.

perfect, zeker aan te bevelen

Geen klachten. Alles zoals verwacht en afgesproken.

perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn echt heel erg tevreden met het aankoop bij misterbed!!

goede service, goed behandeld

Prettig om achter zo'n grote website een heel persoonlijk contact te vinden. Telefoon werd snel beantwoord en geen callcenter gevoel. Werd meegedacht over een probleem, wat uiteindelijk niet bleek te bestaan.

Nette en goede afwerking

goede service, goed behandeld

Kwamen paar schroefjes te kort maar was goed zelf op te lossen.

goede service, goed behandeld

samen met een vriendin inklaar gezet dat ging niet makkelijk ondanks de goede beschrijving.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb twee kinderbedden bij jullie gekocht. Één daarvan is mooi van kwaliteit en super stevig. Goeie prijs ook. Het andere bed is een hoogslaper. Het bed is mooi en de kwaliteit prima, alleen hij is niet stevig. De constructie is zo gemaakt dat hij te veel wiebelt, en niet fijn is om in te slapen. We heb en hem vast moeten zetten aan de muur en nu is het prima. Ik had speciaal gebeld en gemaild om af te spreken dat de bedden drie hoog werden gebracht. Dat was geen probleem, alleen toen ze werden geleverd wist de vervoerder van niks. Hij was alleen en samen hebben we het naar boven moeten sjouwen. Daar moeten jullie met jullie vervoerders betere afspraken over maken........

slechter dan verwacht

Ik wacht al heel lang op mijn kapot ontvangen onderdeel SK1 en krijg ook geen reactie meer op mijn mail. De omschrijving om het product in elkaar te zetten is niet erg duidelijk.

goede service, goed behandeld

Helemaal tevreden. Geen op,aanmerkingen.

goede service, goed behandeld

Goede en duidelijke service. Bezorgen hielp keurig mee het pakket naar boven te brengen!

Batenburgweg 7

3769 CB SOESTERBERG