goede service, goed behandeld

Normaal kopen mijn ouders NIET online, maar ik wou dit bed met kast echt graag voor in mijn kamer. Ik heb hen kunnen overtuigen en ben blij met de service, het contact dat ze opnamen en het eindresultaat in mijn kamer. De meubels die geleverd werden zijn net zoals deze op de site.

goede degelijke mooie spullen/materialen

voldoende, een redelijke ervaring

Alle randvoorwaarden als levering e.d prima. Het product zelf is ook goed. Wat mij minder is bevallen is dat ik niet had verwacht, voor het bedrag dat ik betaald heb, nog zoveel werk te moeten verzetten om het geheel in elkaar te zetten. Nb ik stel geen prijs op verdere reclame via het internet.

goede service, goed behandeld

Mooi bed, goede kwaliteit met begrijpelijke handleiding. Ze belde om te overleggen voor de levering, dus netjes.

goede service, goed behandeld

levering op afgesproken datum. gebruiksaanwijzing voor montage kon duidelijker. degelijk materiaal. wij zijn uiterst tevreden.

goede service, goed behandeld

Ontzettend mooi en fijn bed. Klein minpunt is de beugels die de boog over het bed heen op zijn plaats houden snel losschieten ondanks dat ze niet steviger aangedraaid kunnen worden. Ook ontbraken er bij leveringen een paar schroefjes en houten pinnentjes.

voldoende, een redelijke ervaring

Bouwtekening is een slecht uitgewerkt kopietje. Na een week de ladefront opnieuw moeten verlijmen.

perfect, zeker aan te bevelen

Snelle levering en goede service. Bed is van prima kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel erg tevreden over mijn levering. Heb over de klanten service niets te melden. De levering ging vlot, daarbij waren ze behulpzaam. Alles zat perfect in de doos, en alles wat ik nodig had zat er bij zonder enig beschadiging. Heb een modern/cool design laten bestellen bij misterbed. Ben erg tevreden met mijn aankoop.

goede service, goed behandeld

Heel goede service en snelle levering

goede service, goed behandeld

helemaal prima. snelle levering en zeer hulpvaardige chauffeur bij het afleveren.

goede service, goed behandeld

Ik had aangegeven bij de aankoop dat wij op 2 hoog wonen en dat ik zelf niet in staat ben om te tillen. De bezorger was echter alsnog alleen en heeft zeer overantwoord alles alleen getild de trappen op. Dit vond ik niet netjes tegenover de medewerker omdat ik het al had aangegeven. Hij heeft zelf wel uitstekende service verleend.

perfect, zeker aan te bevelen

De bezorger was heel vriendelijk en geduldig, het bed is stevig en bovendien was ik ontzettend blij dat het niet zo'n hoge hoogslaper is. Daardoor lig je niet met je gezicht tegen het plafond aan zeg maar.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Lade van een van de twee bureau's nog altijd niet geleverd. Dit na 7 weken. Ondanks contact geen duidelijkheid over de nalevering. Ik denk dat men de bestelling heeft vergeten. Er is wel reeds betaald en wij verwachten dus ook nog een lade zoals afgesproken is

voldoende, een redelijke ervaring

De levering kwam helaas in gedeeltes aan en ook de laatste levering op verkeerde adres maar gelukkig alles goed gekomen. Echter we missen nog een aantal afdekstickers van het bed. Is het mogelijk om nog zo'n setje op te sturen

goede service, goed behandeld

als zeer goed ervaren. Snelle service

goede service, goed behandeld

Het is een mooi bed en voldoet aan mijn verwachtingen, prijs ook goed, echt betaalbaar

zeer slecht, onaanvaardbaar

Met mijn eerste aankoop zeer tevreden en het is een paar jaar terug en nu heb ik weer een lara bed besteld met lade maar helaas heb ik die met schade gekregen , ik heb hier niet over gebeld omdat ik Het vlak voor de vakantie binnen heb gekregen dus heb het niet gelijk open gemaakt , pas na de vakantie heb ik het in elkaar gezet en zag meteen die schade het lijkt eerder gebruikte bed als u nog iets voor mij kunt beteken graag ik wacht op uw reaktie

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bed ziet er op internet mooi uit. Is in werkelijkheid ook wel mooi. Maar onhandig afgewerkt (scherpe kanten aan binnenzijde) en gammel/instabiel. Ik durf er als volwassene niet op. Montagehandleiding blijkt foutief, nieuwe ontvangen per mail, helaas ook onjuist. Bevestigingsmiddelen ontbreken. Door onduidelijke en slecht passende onderdelen al schade bij montage. Na contact hierover nooit meer iets gehoord. Zou niet meer ongezien zo'n dure uitgave doen.

voldoende, een redelijke ervaring

op het eerste zicht alles prima dik in orde, maar als er iets mis is, dan is het ferm mis... mijn vraag was één plank te laten opnieuw leveren wegens kapot...de persoon van de klantendienst was echt totaal onvriendelijk en weigerde empathie te tonen, geen klein beetje gevoel, en zéér onbeleefd geweest, weigerde ook verder te helpen!! daardoor kan ik deze zaak NIET aanraden

Batenburgweg 7

3769 CB SOESTERBERG