Prijs/kwaliteit erg goed. Snelle levering. Bedrijf gemakkelijk te benaderen.
Goede prijs kwaliteit, na een wat onduidelijke tekening toch netjes een nieuwe plankje erbij gekregen omdat de oude gebroken was
We hebben in april een hoogslaper gekocht, helaas na 3 maanden ging de verf er bij sommige planken los laten. Ik heb gemaild en was al bang dat ik dit moest gaan accepteren maar dat viel reuze mee. De volgende dag gelijk antwoord en uiteindelijk een nieuw bed gekregen. Ziet er nu weer perfect uit! Een foutje kan altijd gebeuren maar het gaat om de service. En dat is bij Misterbed dik in orde!
Telefonisch contact over wanneer de kast geleverd zou worden... en op precies de afgesproken tijd stond de bezorger aan de deur.. top service...
Ik mail al weken over stukken, krijg een mail om foto's door te sturen, doe dit en geen énkele reactie meer!!!! Of noemen ze dit een kat in een zak gekocht?!
De hele beleving van bestelling tot aan levering was prima en ging snel! Goed vooraf contact via telefoon en via mail. Helder.
Zeer en zeer tevreden. Toppie
Snelle levering. Reageren voor op mails. Helemaal tevreden.
Levertijd tot 2x toe uitgesteld. In elkaar zetten van het bureau bed is een enorme klus. 8 tot 10 manwerkuren waarbij behoorlijk wat technisch inzicht en materiaal kennis vereist is. Eén lat was geen spiegelbeeld wat noodzakelijk was. Daar is een oplossing voor gezocht. Voor het draaimechanisme ontbrak een technisch onderdeel
Zeer plezierige omgang met alle medewerkers. Precies op de juiste datum geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten. Goede kwaliteit. Volgende keer weer mister bed.
Wij hebben een hoogslaper voor onze zoon gekocht. we hebben weinig tot niets met de verkoper te maken gehad maar de hele manier van afhandelen is erg fijn en efficient. We werden gebeld voor een afspraak voor de aflevering en een tijd. Heel handig. Helaas kraakt het bed en het trapje wel heel erg.
Goede servies , heel goede kwaliteit, en niks te veel betaald . Mijn kleinzoon is er super blij mee en dan is olie dat ook . Nog eens bedankt voor de goede zorgen groetjes van olie Elly xx
zeer tevreden
Netjes en goed
niet eenvoudig om in elkaar te zetten maar met wat geduld mooi resultaat
Wieltje van bureaustoel was stuk en lade van bureau was op de verkeerde maar gezaagd af fabriek.
Helemaal tevreden , goede service , en onze dochter is erg blij met de hoogslaper
Wij hebben voor onze kleinzoon een autobed besteld omdat hij zo verzot is op alles wat met auto's te maken heeft. Het is een prachtig exemplaar en onze kleinzoon is de koning te rijk met zijn autobed van Le Mans.