goede service, goed behandeld

Kledingkast besteld met extra planken, geen super kwaliteit maar 't was dan ook de goedkoopste. Na levering bleek en deel beschadigd; na fotos en overleg is er een nieuw deel opgestuurd. Duurde wel even maar service is dus prima!

goede service, goed behandeld

Snelle levering, mooi en stevig product. Vriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

Mooi bed, wel snel beschadigd!

goede service, goed behandeld

Er was goed af te spreken wanneer er geleverd kon worden. Medewerkers vervoer waren zeer klantvriendelijk. Bij 1 plank van onze kledingkast was een kleine beschadiging, wij hebben naar de klantenservice gebeld, het was geen probleem, Misterbed zorgde dat er een nieuwe plank werd geleverd. Top!

goede service, goed behandeld

De hoogslaper Finley is prachtig en van uitstekende kwaliteit. Je moet wel handig zijn want de handleiding is ronduit slecht en klopt op een aantal onderdelen niet dus goed kijken wat je doet. Let op bij het vastzetten van de lattenbodem anders kan je de trap niet vastmaken. De treden van de trap moet je met schroeven vastzetten (deze zijn nagezonden) maar de gaten zijn te groot dus die moet je opvullen met wat tandenstokers. De plank aan de achterkant bij het zitgedeelte moet je anders dan in de hanleiding staat met de schroeven naar achter, dus uit het zicht, vastmaken. Bovendien kan er maar één deuvel in. Ook hier goed opletten. Ondanks dit alles is het een geweldig bed van bijzonder hoge kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Prachtige kwaliteit en een goede service lage prijs en een goede montage handleiding

goede service, goed behandeld

Dit was de eerste keer dat ik bij misterbed heb besteld en het is mij echt heel goed bevallen. De communicatie, meteen al na het plaatsen van je bestelling en gedurende de tijd totdat het product bij je thuis geleverd wordt, is echt uitmuntend! De bezorger is ook heel aardig en professioneel. Ik heb de site ook meteen aanbevolen bij familie, vrienden en kennissen. Het product (de funky halfhoogslaper) bevalt uitstekend, mijn zoontje vindt het geweldig en de kwaliteit is goed. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, want goedkoper kan bijna niet! Al met al zeer tevreden, bedankt Misterbed!

goede service, goed behandeld

Fijn bed van goede kwaliteit

voldoende, een redelijke ervaring

Leuk bed, betaalbaar, wel veel beschadigingen helaas. Bureaustoel leuk maar gammel, wieltjes zaten vast. Wielen omgeruild, zeer snelle service. Helaas waren de nieuwe niet beter. Stoel teruggenomen, geld teruggekregen, alles binnen een dag geregeld.

voldoende, een redelijke ervaring

Verbeterpuntje: het product zou binnen 10werkdagen geleverd worden. Hierover heb ik niets meer vernomen na mijn bestelling. Pas nadat ik belde werd er een afspraak gemaakt. Het is goed om de klanten een update te blijven geven waar de levering is. Ik had 15 dagen na de bestelling niets meer van jullie gehoord. Verder wel een goede service aan de telefoon en bij de levering. Ook is het product gewoon van goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Na bestelling binnen 10 minuten terug gebeld of het die donderdag ( het was maandag ) bezorgd kon worden. Veel sneller dan verwacht en dochterlief nog eerder blij met een mooie hoogslaper. De kurt n hoogslaper is een mooi en goed bed. Echt heel erg blij mee

Toppie hoor

Prijs / kwaliteit = TOP

goede service, goed behandeld

zeer goede ervaring. een minpunt: ik wacht nog altijd op een levering van legplanken. ik krijg geen melding van wanneer dit zal geleverd worden.....spijtig

goede service, goed behandeld

Alleen het in elkaar zetten is een uitdaging.

goede service, goed behandeld

Al twee x een bed gekocht bij posterBeste en we zijn er heel tevreden over

voldoende, een redelijke ervaring

Goede kwaliteit maar te duur.

goede service, goed behandeld

Prima bed. Wellicht aandacht voor de beschrijving. Het gespiegeld bouwen (B) is soms onduidelijk. Er wordt ergens een stap over geslagen (er is geen plank vervolgens is er in één keer wel een plank maar welke...). Ook montage van beugels waar matrasplank op ligt is onduidelijk (voorgeboorde gaatjes en niet voorgeboord).

goede service, goed behandeld

Een mooie kast voor een goede prijs. Helaas 1 deur kapot. Echter wordt dit super en meteen opgelost en is er een nieuwe besteld. Levertijd duurde 2 weken langer dan verwacht. Verder zeer tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

Fijne site, waar het allemaal begint, jammer dat je de producten niet kunt bekijken van te voren. Na bestelling telefonisch contact voor de levering. Persoon aan de telefoon mag wel vriendelijker zijn, duidelijk is ze wel. Levering op de juiste dag. Alles prima verzorgt

Snelle levering, goed prijs/kwaliteit

slechter dan verwacht

Deze week de klerenkast gekregen. Deze was leverbaar binnen 20 dagen. Hebben uiteindelijk dik 6 weken moeten wachten. Onduidelijke handleiding. Materiaal van de kast valt tegen. Wanneer je ergens een schroef uitdraait is de kast al beschadigt. Fronten van de kast niet mooi afgewerkt. Eerste x dat ik een klerenkast hebt besteld zonder deze in het echt te zien. Een dure les. Ik zou het nooit meer doen. Dan maar wat meer betalen en weten wat je krijgt. Erover een klacht indienen heeft naar m.i. geen doel. Als klant trek je altijd aan het korte eind

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.