Snele levering en beste prijs voor de Smoozy hoogslaper. Bed is alleen een draak om in elkaar te zetten.
Fijne service en goede prijs/kwaliteit verhouding! Ook onze kinderen zijn erg blij met onze aankopen!!
Best OK voor toch geen kleine levering
We waren op zoek naar een mooi en degelijk bureau voor onze zoon. Hier hadden ze ruime keus, kwaliteit zeer goed en betaalbare prijzen! Snel en goed geleverd! Eerder hadden we al een half hoogslaper hier vandaan, bevalt zeer goed vandaar dat we gelijk hier zijn gaan kijken voor n bureau. We zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf zeker aan
Prima service. Goede prijs/ kwsliteit verhouding. Vriendelijk personeel
2e keer dat ik iets besteld bij misterbed. De meubels zijn leuk, levering is snel. Verhouding van prijs en kwaliteit iets minder. Voor de prijs die wij betaald hebben voor de meubels had ik wel iets meer verwacht van de kwaliteit. Maar verder zien de meubels er leuk uit en raad ik het wel aan om bij misterbed te bestellen.
Prima bed, goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Om het in elkaar te zetten, kostte wel een aantal uren, maar het resultaat is prachtig. Onze dochter is er vanaf de eerste minuut heel blij mee.
Onlangs een bed gekocht. Plank krom. Houtkleur op verschillende plekken door roze verf heen. Lijmresten etcetera. En helaas de kwaliteit is nog erger als bv leen bakker! Stuur je een mail, en tot op heden helaas niets vernomen. Voor ons helaas nooit geen misterbed meer.
Helaas werd ons bestelde kinderbed, door een fout van misterbed, niet op tijd geleverd, zodat wij onze jarige zoon op zijn verjaardag moesten teleurstellen... Behalve excuses, geen tegemoetkoming o.i.d. ontvangen, erg jammer. Personeel dat kwam bezorgen was vriendelijk en bed is verder prima.
Ik kreeg van de week kast binnen met levering waren ze op tijd daar heb ik niks op te zeggen. Ik ben zwanger en de baby komt over aantal weken en mijn man in buitenland dus heb ik iemand gehuurd om het kast in elkaar te zetten afgelopen zondag. Nou de kast is in elkaar gezet hij was er lang mee bezig nog omdat de tekening niet duidelijk was volgens de monteur en de lades sluiten dus niet goed aan ze gaan nu dus helemaal stroef open en dicht. Ik heb maandag gebeld ook dat er 2 planken misten bij de leggedeelte. Volgens de medewerkers lag het aan de monteur en aan mij ik.had beter moeten opletten bij de levering ja idd ik.had alles moeten openmaken en moeten kijken en tellen of alles erin zat alsof ik daar ervaring mee hebt! En op de site staat ook dat iedereen makkelijk de kasten in elkaar kunnen zetten. Dus ik werd helemaal afgekakt uiteindelijk mijn man gemaild met de.fotos van buitenland nog houden ze vol dat het aan ons lag wat een slechte service gewoon het zelfde kast had ik ook bij jsky gezien maar ik dacht nou dit zo betere kwaliteit zijn maar ze zijn zo asociaal. Vervolgens wordt er alleen een email gestuurd met een tekening dus ze verwachten nog dat ik opnieuw een monteur moet huren en moet betalen opnieuw voor de monteur om het te demonteren en opnieuw in elkaar te zetten die man was al 3 en half uur bezig en dat heeft mij ook wat centen gekost hij heeft het paar keer uit elkaar gehaald en opnieuw in elkaar gezet maar het werd er niet beter van. Nadat we de foto's met email hebben gestuurd reageren ze alsnog niet meer. We worden heel asociaal genegeerd alsof ik de planken ergens vandaan moet toveren. Ik zou nooit meer hier bestellen koop lieverd bij jsky zelfde kasten kosten daar nog niet eens de helft van het geld en je word ieder geval niet zo afgewezen en aan je lot overgelaten nou moet ik bij ikea nog zoeken voo4 die legplanken om beetje zelfde kleur en maat te kunnen vinden. Heel asociaal ik raad ze echt af.
Ik ben heel tevreden. Ik ben goed geholpen. De bedden zijn heel mooi.
tevreden
Goede kwaliteit, beschreven product komt overeen met de levering. Vriendelijke bezorgers en prima beschrijving erbij geleverd.
Direct na plaatsing bestelling werd ik gebeld. Levering ging heel snel. Binnen een week knakte er een plankje van de lattenbodem toen mijn zoontje (normaal) in bed ging liggen. Direct gemaild en de volgende dag werd er al een nieuwe lattenbodem opgestuurd. Mijn complimenten. Complimenten voor de snelle levering en vooral ook het niet moeilijk doen over iets wat kapot gegaan is. Communicatie ging snel.
Netjes vooraf gebeld voor een leveringsafspraak en op tijd geleverd. Alles compleet en een goede kwaliteit.
Echt super snelle nette service! We waren er heel content mee
Nog een keer , ik was mijn kleuterbed vergeten aan te wijzen , groetjes
Prima, lekker breed bed , alleen maar complimenten
Wat een mooie kwaliteit bedden!
mooi bed met leuke extra's