Levering was snel. Product een vulbare poef uitstekend.
Is er een onderdeel defect dan kan je blijven mailen, Mister bed doet er niets mee. Ze houden je aan het digitale lijntje en komen beloftes uit de mail niet na!
Als zeer positief ervaren. Een volgende keer kijk ik zeker weer bij misterbed.nl
Ben goed te vrede over het bed me zoontje slaapt er heerlijk in
Ik heb het bestellen bij misterbed als zeer prettig ervaren.Ik kreeg zelfs een kleurenlink per mail toegestuurd van de artikelen die ik wilde bestellen. en dat maakte het bestellen een stuk makkelijker en kon ik dankzij de kleurenlink op afstand behang,verf en laminaat uitzoeken.Het is zeer prettig als je als vrouw zijnde telefonisch wordt bijgestaan bij het bestellen omdat je toch wat bepaalde dingen over het hoofd ziet.Wat ook erg prettig is dat je telefonisch en per mail goed op de hoogte wordt gehouden over je bestelling en leverdatum.De artikelen zijn van een goede kwaliteit en elk bouwpakket is voorzien van een duidelijke beschrijving.Ik heb meerdere artikelen besteld en ik ben zeer tevreden.Voor een redelijke prijs heb je top kwaliteit in huis.ik zou een ieder Misterbed willen aanraden.Voor kwaliteit en service krijgt Misterbed van mij een dikke 10.
Wij waren tevreden. Juist spijtig dat er maar 1 keer telefonisch contact wordt gemaakt waarbij de verkoper inspreekt op het antwoord apparaat. Waardoor ons bed pas een week later kon geleverd worden.
Geen goed prijs kwaliteit verhouding! Beschadigd snel dus viel ons erg tegen! Wel snelle service!
We hebben het bed nog niet zolang. Tot nu toe bevalt het prima
Top peuter bedje. We zijn er nog steeds blij mee.
ik heb alles na wens binnen gekregen keurig af geleverd hele maal top afrekening goed gegaan ,geen problemen gehad
Ik vond het nog wel even duren voor de kast er was, maar weet niet wat een normale levertijd voor meubelen zijn. Ik had verwacht een goede degelijke kast te ontvangen, maar op zich werd ik wel teleurgesteld wat betreft het materiaal.
Fantastische service - snelle levering en zeer goede prijs kwaliteit verhouding - geweldig mooie spullen voor een betaalbare prijs - wat ons betreft niks dan goeds!!
Ik vindt dit bedrijf goed. Site is duidelijk. Afspraken zijn duidelijk. Alleen het bed kraakt nogal en dat vindt ik erg jammer
Totaal geen klachten. Wij zijn heel blij met het minnie mouse bedje :) Een aanrader!
Goede communicatie. Perfecte aflevering. Levertijd was wel iets langer. Maar wel van te voren aangegeven. Betrouwbaar.
Het bed kwam op tijd maar leek 2ehands. Putten er in en stukjes er af. Op dat moment al bijna in elkaae (wat uren duurde) dus niets mee gedaan. Maar je verwacht n nieuw bed en dit was het duidelijk niet, of is kapot gegaan tijdens t vervoer naar ons toe. Dan is de vraag wat voor kwaliteit t bed is. ..
een goed produkt gehad, denk echter een kast met fabrieks fout, verder ziet het er goed uit
is goed verlopen werd netjes op tijd afgeleverd als ik belde en stel een vraag werd goed geholpen nee ik ben zeer tevreden als straks gorter bed moet hebben bestel ik zo weer bij jullie
Supersnelle levering , mooie kwaliteit en een hele goede prijs .ππππβπ
Prima kwaliteit voor goede prijs snelle levering kortom top geregeld