Mooi bed. Optijd geleverd. De ondersteuning van de bedbodem is alleen niet voldoende. Was genoodzaakt om zelf extra steun in het midden aan te brengen
Goede kwaliteit bedden tegen een betaalbare en eerlijk prijs! De communicatie omtrent de levering verliep vlotjes en het personeel is allemaal erg vriendelijk. Super dat alles netjes werd binnengezet.
prima, snelle levering en goede, vriendelijke communicatie, alleen viel de kwaliteit van de kast wat tegen. Deuren bestaan uit 3 delen en is niet handig in elkaar te zetten. Het geheel is minder solide dan dat het er op de foto uitziet.
Zit ondertussen al maanden te wachten op een nabestelling vanwege een verkeerd geleverd onderdeel. Jammer dat de afhandeling daarvan leidt tot een negatief oordeel.
duidelijke communicatie en coorectheid rond levering, wel moeilijke installatie
Halfhoogslape met kastje en buror besteld via internet voor onze zoon. Hele goede kwaliteit zeker voor die prijs. Snel en simpel in elkaar te zetten met goede handleiding erbij. Onze zoon slaapt er nu al een aantal maanden in en de slaapkamer is volledig naar tevredenheid.
Ik had een stapelbed gekocht maar een artikel was geschuurd. Ik heb gebeld en ook foto's gestuurd naar jullie toe maar nog steeds geen antwoord
Beste Artur, hier gaat blijkbaar iets mis, onze excuses. We nemen uiteraard alsnog contact met je op.
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Begin van de middag online bestelling gedaan, eind van de middag werd ik al gebeld voor afleverafspraak. Belofte was binnen vijf werkdagen en de afspraak werd gemaakt voor de vijfde dag. Het bed werd geleverd op de afgesproken dag en de toegezegde tijd. Vriendelijke chauffeur.
zeer netjes en goede service
Het bed wat ik besteld heb was niet duur, maar was vies/beschadigd bij binnenkomst. Tevens laten de latjes op het voeteneindbord steeds los, nu met seconde lijm vastgezet. Kwaliteit en prijs staan tot elkaar in verhouding. Voor dit geld mag je ook niet veel verwachten, maar mag je wel verwachten dat het schoon is.
Prima bed geleverd. Kleinkinderen zijn er heel blij mee. Ze kunnen er in slapen, spelen, verstoppen. Met personeel geen contact gehad. Dus ook geen oordeel.
Goed product duidelijk beschrijving
Super snelle en goede levering, mooi boven neergezet!
Snelle levering Heldere communicatie Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Zeer snelle en bijzonder vriendelijke levering. Prima product. Een in elkaar zet service zou het compleet maken.
Mooi kwaliteitsproduct voor goede prijs Goed gecommuniceerd over levertijd