Goede service en snelle levering.
Na de bestelling geplaatst te hebben via internet , werd ik dezelfde dag nog gebeld met informatie over de bestelling. Mijn bestelling was gedeeltelijk op voorraad; of ik deze in ene wilde hebben of gedeeltelijk. Voorts werd ik prima geïnformeerd over de datum en tijd van levering en deze werd idd prima geleverd! Ik zeg: volgende keer weer!
Goede kwaliteit hout, stevig bed. Redelijk makkelijk in elkaar te zetten. Snelle levering ook en dat voor een fijne prijs.
Alles keurig op tijd geleverd. Duidelijke communicatie
Prijs/kwaliteitverhouding goed. Goed overleg over afleverdatum.
Snelle levering en er zaten beschadigingen op ons bed. Deze kreeg ik meteen nieuw aangeboden.
Boxspring bevalt uitstekend. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Soepele en snelle manier om een geplaatste bestelling om te zetten naar een andere bestelling
Goede service. Snelle levering
snelle levering, goede kwaliteit prijs verhouding
Makkelijk besteld, gratis levering, goede opvolging van de bestelling, snelle levering. Bed van goede, stevige kwaliteit. Tot nu toe erg tevreden over de kwaliteit van de matras. Ecolabel is troef.
Snelle service, duidelijke afspraken voor levering, uiterst vriendelijk personeel bij levering en prima dienst na verkoop.
in een woord...super!! bestelling via de site ging vlotjes en ook de rest was uitermate goed. keurig een belletje met wanneer de spullen zouden worden bezorgd. ben voor de tweede keer klant en kan het iedereen, op zoek naar bed en/of (kleding-)kast van harte aanbevelen!!!!!!!!!!
Duidelijke website. Goede telefonische bereikbaarheid en zeer klantvriendelijk. Afspraken worden prima nagekomen.
nadat wij een linnenkast hadden gekocht, niet bij Misterbed, omdat deze geen kasten plaatst, mistte daar bij plaatsing de extra planken set. daar die levering weken in beslag zou kunnen nemen., annuleerden wij deze set, en kon Misterbed, wat niet gebruikelijk was dezelfde dag een set van de juiste maat regelen. De eerder bij hen gekochte bureautjes waren prima kwaliteit en ook goede prijs. Die konden wij zelf wel in elkaar zetten
Mooi bed
Goede en snelle levering van de spullen. Goede site. Aantrekkelijke prijs.
Snelle levering.
Misterbed heeft aan mijn verwachtingen voldaan
Prima aflevering en uiterst zorgvuldig verpakt
Alles verliep naar wens.
Beschadiging aan een besteld bedje werd direct verholpen dmv bezorging van vervangende onderdelen. Snel en service gericht.