Goede levering en nette afhandeling van 1 onderdeel waar een beschadiging op zat. Zonder problemen werd hij gewoon vervangen. Daar werd totaal niet moeilijk om gedaan. Bij een volgend bed gaan we zeker weer kijken bij Misterbed!!
Snelle levering
Levering netjes op tijd volgens afspraak.
korte levertermijn
Snel en compleet geleverd. Nette prijs.
Zeer snelle levering. Dag van bestelling al gelijk een telefoontje gekregen over dag van leveren met daarna gelijk mail over bezorging. En dag voor bezorging een belletje over de tijd.
Het logeerbed op zondag besteld via internet. De dag daarop al werden wij gebeld over de leveringstijd die wij hadden opgegeven. Ontbrekende onderdelen bij de levering werden prompt de andere dag geleverd. Een warme douche voor Mister Bed.
- De communicatie rondom de levering van het bed verliep prettig, doordat er voorafgaand aan de levering telefonisch contact werd opgenomen waardoor de ontvanger op tijd wist wanneer hij het product kon verwachten.
Goede nette afspraken Op tijd geleverd
Leveringsafspraken zijn keurig nagekomen.
Mooi stevig bed voor goede prijs
We wilden levering eerder dan aangegeven en dat lukte.
We zijn zeer tevreden. Goed prijs/kwaliteit verhouding. De fronten van 2 lades waren beschadigd. We hadden gebeld. Foto gestuurd en 2 dagen later kregen we de nieuwe fronten. Geen disscussie! Ik zeg topbedrijf!!
goede levering op de door ons gekozen dag,
Producten die op voorraad zijn worden snel geleverd
veel keus en en goede kwaliteit,prima levering
Er bleek een onderdeel te missen. Ik heb hierover een mail gestuurd en keurig twee dagen later het nieuwe onderdeeltje ontvangen.
De bestelling was enorm snel geleverd
Bestellen is eenvoudig Levering is prima. Alles heel goed verpakt Juiste hoeveelheid schroefjes,en juiste onderdelen
Onlangs 2 nieuwe bedden aangeschaft voor mijn kids. Niets dan lof over MisterBed. De bedden zijn van zeer degelijke kwaliteit en heel gemakkelijk in elkaar te zetten. Je moet er wel een middagje voor uittrekken, wanneer je een hoogslaper met kastje en bureau in elkaar moet klussen. Dit is niet anders dan bij de Ikea meubletjes. Kortom; dik tevreden!!
Fantastic service, quick refund or replacement.
in een woord fantastisch. goede services