Zeer slecht
Heb er 7 dagen over gedaan om de kast van de voorzijde er nog vrij redelijk uit te kunnen laten zien. Het rechter buitenschot is krom, daardoor heb ik de deur die daar aan hangt, daarvan de scharnierschroeven moeten verwijderen en daar schroeven met moeren doorheen moeten zetten, zo ook bij de rechter spiegeldeur die daardoor afhing, de voorfronten van de rechter lades er af moeten halen en er anders op moeten maken, zodat het nog enigszins lijkt of de kast recht is. Als je binnenin kijkt zie je dat de schappen scheef zitten, de bovenkant vd kast naar rechts is afgezakt. Ik heb hierover gebeld met de bedrijfsleider, en in het gesprek dat volgde opgehangen omdat het er alleen maar ging voor de bedrijfsleider om zijn gelijk te kunnen krijgen. Achteraf, dus toen ik klaagde, stuurde hij aan mij een gebruiksaanwijzing die beter zou zijn als die bij de kast zat, jammer dat jullie niet standaard een goede gebruiksaanwijzing meesturen bij zo een dure kast. Dus aanbevelen, NOOIT, dit is een kast van zo n 800 euro, ik heb nog extra kosten gemaakt om het enigszins te kunnen laten ogen van buitenaf, maar het is wat mij betreft een keuze die ik nooit meer zou maken, deze kast, al leek hij zo mooi.