goede service, goed behandeld

Levering snel en volgens afspraak. Scherpe prijzen

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Onze kinder kamer werd in twee delen geleverd. Dit wisten we overigens wel van te voren. Dus in hoeverre is het negatief

Goed kwaliteit

goede service, goed behandeld

Kon zelf de leveringsdag aangeven

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring geen

Goede communicatie omtrent levering

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring het materiaal stinkt na 3 maanden nog steeds waardoor kleding muf gaat ruiken

zeer tevreden.

• Ik ben: vaker klant geweest

goede service, goed behandeld

Service was erg goed En vriendelijk.

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Jammer dat het bed bij levering niet compleet was maar daar kon Misterbed niks aan doen.

goede service, goed behandeld

Niks op aan te merken. Alles werd netjes geleverd op de afgesproken tijd. En in de woonkamer gezet. Geen klachten. Ik zou hier zeker weer wat bestellen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

geen reactie op klanten mail, geen reactie op klacht. geen reactie op beschadigingen, geen tegemoetkoming

• Personeel N.v.t.
  • Prijs N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

Stapelbed is een soliede constructie met brede trede, zodat een kind veilig kan klauteren. De bestelling ging ook volgens afspraak

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Ik ben begonnen met doos 1 ( volgens mij een doos of 5, weet ik niet meer zeker), gelijk begonnen met in elkaar te zetten. Ik bleek schroefjes te kort te hebben, dus gelijk via de mail geregeld dat ik te kort had, dit werd overgens snel geregeld. Doos 2... U raad het, schroefjes te kort, weer een mail, dit ging ook goed. Doos 3...schroefjes te kort, maar ook veel verkeerde schroefjes. Ik zal de rest van de dozen besparen en het kwam tot een telefoongesprek over de schroefjes en de lades. De lades hebben aan de zijkanten gaten zitten, waarin zo'n ronde klos ingaat. Aan de ene zijkant zit deze aan de binnenkant, en aan de andere zijkant, komt deze aan de buitenkant. Ik ben van mening dat het voor de afwerking en voor het zicht dat deze aan de binnenkant moeten zitten. Nou, dat bracht wat te weeg,nwant dat moest onderzocht worden, werd mij in eerste instantie via de email verteld. Op het moment dat ik belde waren zecwat sneller met hun antwoord; volgens een plaatje in de handleiding klopte dit. Okee, daar wil ik me wel bij neerleggen, maar ik denk dat bij dit verhaal menig timmerman zijn vraagtekens bij zou hebben. Waar ik meer pissig om werd is de reactie van de klantenservice. 150 mensen hadden dit stapelbed al besteld en ik was de enige die deze klacht had neergelegd. Het leek wel of ik een autoverkoper aan de lijn had. Het probleem lag natuurlijk bij mij. Maar goed ik heb me daarbij neergelegd. En het verhaal van de medewerker van de klantenservice...tja, goed personeel is schaars denk ik dan maar. Goed schriefjes waren niet aangekomen, weer een mail en ja uiteindelijk is alles aangekomen. Wat ook jammer is, het verhaal speelde zich rond de feestdagen, dan gaat er ook wel eens wat mis met de zending, wat ik ook jammer vind, dat is dat ik na ruim 3 maanden pas een recensie kan invullen. Een hoop feiten vervagen dan, maar dat is mijn mening.

goede service, goed behandeld

Zeer snelle levering, zeer goede kwaliteit, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring geen!

goede service, goed behandeld

Wachttijd op levering is positief. Ervaren mensen die komen leveren en installeren. Klantvriendelijk en behulpzaam.

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring We moesten na de levering 2 1/2 maand wachten op een nalevering van een kast en dat ivm fabrieksproblemen.

goede service, goed behandeld

Netjes thuis afgeleverd, inclusief enthousiaste bezorger

perfect, zeker aan te bevelen

we zaten al maanden op een kast te wachten van een andere leverancier. Bestelling geannuleerd en mr. Bed gebeld. Zeer snel efficient en vriendelijk geholpen. Snelle klantenservice, geen wachtmuziekjes. Gewoon prima.

voldoende, een redelijke ervaring

Mijn zoontje heeft een achterbord plus onderkant,matras had ik al,en t is een prachtig stevig duurzaam bed! Hier heeft ie nog jaren plezier van....

• Omschrijf uw negatieve ervaring Geen

perfect, zeker aan te bevelen

Gemakkelijk afspraken te maken die ook keurig worden nagekomen!

• Omschrijf uw negatieve ervaring Geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een tienerkamer gehaald voor 399€ .we hebben het zoals op het boek verbeeld gemonteerd. Over het bureau en de kast heb ik niets te zeggen voor het prijs zijn ze goed maar het bed die wiebelt de schroeven komen steeds los. De lades zijn steeds uit de rails. Hierover heb ik misterbed via de mail op de hoogte gesteld met foto's enal. Ik heb te horen gekregen dat het onze schuld is geweest. Eerste en laatste keer bij misterbed :((((

goede service, goed behandeld

Je krijgt wat je koopt. Goede prijzen, prima product. Levering volgens afspraak verliep vlot.

perfect, zeker aan te bevelen

erg leuke bedden, degelijk en net wat anders dan anders. Bovendien heel praktisch qua indeling / gebruik. Ouders tevreden, de kinderen helemaal blij.

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring het bed met de kastjes en het bureau was wel heel lastig in elkaar te zetten...

perfect, zeker aan te bevelen

Snelle levering, vriendelijke bezorgers en levering tot op de plaats waar de kast moest komen te staan.Top.

goede service, goed behandeld

Na een kapotte lattenbodem 1 belletje en zonder boek of ba een hele nieuwe opgestuurd gekregen TOP

• Kwaliteit
  • Afspraak nakomen N.v.t.

goede service, goed behandeld

Alles liep zoals gewenst.

goede service, goed behandeld

Na het plaatsen van de bestelling wordt er contact opgenomen indien iets niet helemaal duidelijk is of als de combinatie niet helemaal juist is (vb lattenbodem, matras). Hier wordt dan goed advies gegeven en de bestelling aangepast. Dit ipv de bestelling klakkeloos overnemen en verzenden. Nu klopte de bestelling en kon het bed meteen in gebruik genomen worden. Voorkwam erg veel ergernis, ook al zou het mijn eigen fout zijn geweest. Was erg gewaardeerd.

• Ik ben: vaker klant geweest

goede service, goed behandeld

De bestelling, afhandeling en vervolgens de levering is naar volle tevredenheid!! We hadden een kleine beschadiging aan de kast en ook deze werd zonder probleem opgelost. Ik zou er zeker weer een bestelling doen....

Batenburgweg 7

3769 CB SOESTERBERG