ik heb bed bestel ik vind heel mooi bed een sterk bed ik ben heel blij met mij bestellen
Je wordt erg vriendelijk ontvangen, er was een fout van uit de fabriek maar die is prima opgelost.Wij zijn erg tevreden,echt een aan rader als je een nieuw matras wilt hebben.
Prima geregeld daar!
Bezoek aan huis om een probleem direct op te lossen
vriendelijk, vlot, professioneel geholpen door de heer bert van eeden
de bedden waren best veel beschadigd. En er was ook veel kleur verschil. Voor mij niet nog een keer hoor
Mooie kwaliteit van het hout van het bed en een redelijke prijs.
Geen opdringerige verkopers in de zaak maar goed advies n.a.v. een gesprek waarin geluisterd wordt naar je wensen en eisen. Ook over de prijs valt prima te onderhandelen. Over de levering wordt je prima op de hoogte gehouden en de chauffeurs zijn vriendelijk.
Vernieuwde stapelbed ziet er wel goed uit
Prima ervaring. Goede duidelijke communicatie, korte lijnen. Goede afspraken ivm levering. Kwalitatief zeer goede producten, dus al met al zeer tevreden.
Klantvriendelijk benaderd tijdens het bezoek aan de showroom. Bestelling op tijd geleverd.
Gratis levering, duidelijke bezorgafspraak, goed product
Duidelijke, nakomende informatie met levering. Mooie kwaliteit, voor goede prijs
De levering was snel,service (bij zelfgemaakte fout) was erg goed. Na levering extra deur snel en tegen een faire prijs. Kortom, erg tevreden.
kwalitatief goede kast, prijs-kwaliteit verhouding is goed
Afspraken worden altijd nagekomen. Prettige met hun klanten.
Veel keuze, snelle levering
Omruilen vouwbed zeer klantvriendelijk
Goed advies gekregen afspraken nagekomen
We hadden wat moeite met het in elkaar zetten van de bedlades. De onderdelen bleven niet goed aan elkaar zetten. De lades zijn vervolgens keurig op gehaald, in elkaar gezet en weer afgeleverd TOP SERVICE!!
Erg behulpzaam bij verkeerde bestelling