Bedden zijn snel en tegen concurrerende prijzen leverbaar. Het in elkaar zetten van de kast is moeilijker dan gedacht. Vooral als de bijgeleverde schroeven niet de juiste zijn. Toen bleek dat dit het geval was kwam er direct een monteur van MisterBed om de kast voor alsnog te monteren ! Super service !
prima het goede service
Goede klantvriendelijkheid in de winkel
super geleverd in de winkel. Nette bezorging. We zijn voor dat ze het kwamen geleverd hoe laat ze zouden komen en wanneer.
Snelle levering, goedkoop, alle onderdelen waren erbij
Goede service, vriendelijke klantenservice en een snelle levering. Bedden van top kwaliteit!
bestelling werd snel en netjes geleverd
Goed en snel
Nette snelle levering
de kwaliteit van het gekochte bed is prima
Vriendelijk ontvangen,,goede uitleg gekregen en de bestelde kasten zijn netjes thuis gebracht , gratis! Er zat een zeer duidelijke werkbeschrijving bij. Heb er twee prachtige kasten voor mooie prijs aan over gehouden!
Latten werden nageleverd omdat er enkele stuk waren.
laagste prijs garantie. mooi stevig bed. duidelijke handleiding voor het in elkaar zetten
snelle en nette levering
goede kwaliteit, geen ontbrekende onderdelen en/of schroefjes
Alle medewerking bij aanschaf en bezorging m.n. door Sander top.
Snelle levering goede kwaliteit van het bed Kajuitbed met achterwand
Als ik niet tevreden zou zijn over het matras, kan ik het niet meer terug sturen, ook niet ingepakt en al. Het is een zeer duur matras en als je niet tevreden bent (over de dikte / materiaal ) mag je het dus niet meer retour doen. Waardeloos. Een fout in een artikel werd via de leverancier opgelost, mr. bed had beter met de klant meteen kunnen regelen en daarna zelf met de leverancier oplossen
Leuk bed, makkelijk in elkaar te zetten. Goeie service, gevraagd of het eerder geleverd kon worden en dat was mogelijk.
product prima, op 1 klacht na, die nog steeds niet is beantwoord.
Super service, en levering. Volgens afspraak. ....mooie producten, zou zeker nogmaals bestellen!
Het in elkaar zetten van de kast viel heel erg tegen vergeleken met kasten van bv Ikea. Veel lijmen en soms gaten niet op de juiste plaats. Nu die klaar is is het verder een prima kast maar erg complex om in elkaar te zetten en we hebben best al wel veel kasten in elkaar gezet maar dit was de lastigste.