Betaalbare , nette meubels en zeer snelle levering
Keurig op afgesproken moment afgeleverd. Behulpzaam bij het afleveren.
Alles werd netjes door gegeven hoelaat en wanneer de bestelling bezorgd zou worden.
Degelijk bed, snelle levering, prachtig eindresultaat
Goede prijsproduct verhouding
Zeer klantvriendelijk geholpen en aflevering keurig verzorgd
ZEER VLOTTE LEVERING EN VRIENDELIJKE AFHANDELING VAN DE LEVERING OP HET GEVRAAGDE ADRES .
Buitengewoon uitgebreid assortiment. Snelle service. Door ons bestelde bed is van uitstekende kwaliteit.
Het is snel bezorgd.
Pakket netjes op tijd geleverd
Hele goede service
Ruim assortiment met leuke en vooral goede bedden. De levering was snel en op de afgesproken tijd, aardige chauffeur/bezorger.
Je word netjes op de hoogte gehouden van de bestelling. En het afleveren ook prima, zeer behulpzaam. Mvg pieternel
stipte levering en goede internetsite
Snelle levering, en hele goede en snelle service verlening.
Snel gebeld voor afspraak en vriendelijk. Bed van goed kwaliteit voor een goede prijs
het is een goed bed voor een mooie prijs
Duidelijke en eerslijk
snelle levering goede kwaliteit
Prima gang van zaken doen. Ik wist wat ik wilde en het proces van kopen en afspraken maken en de aflevering verlien buitengewoon goed.
Ja voor mij 2 jarige zoontje was de overgang van een ledikant naar zijn corvette bed een eitje Hij is nog steeds door het dolle heen als hij moet slapen super bed
Fijne mensen. Goede en snelle service.
snelle levering, goed mooi stabiel bed.
Delivery was OK. In good order. Furniture packed safely.