Correct, goede prijs/kwaliteit, snelle en zeer correcte levering, netjes en klantvriendelijk
Snelle levering
kast puur gekocht vanwege de maatvoering, geen alternatief kunnen vinden
Snelle en nette levering, Stapelbed was prima in elkaar te zetten. Alles was compleet. Geen klachten.
Snelle correcte levering
Duidelijke informatie, levering wordt zoals gepland netjes op tijd bezorgd, vriendelijk en behulpzaam chauffeur, materiaal van de bestelde spullen is van hoge kwaliteit, kortom meer kwaliteit voor je geld vergeleken met andere zaken.
Snelle serviice. Goede communicatie.goede prijs!
Alle spullen prima in orde.
behulpzaam, niet opdringerig, personeel; het verloop van de bestelling werd goed gevolgd/doorgegeven.
Alles netjes en prima snel bezorgd. Werd eerst nog gebeld vooraf.
Prima geleverd, kwaliteit zoals beloofd.
klant vriendelijk ook voor kinderen zijn ze vriendelijk
Goede kwaliteit voor een gunstige prijs. Zeer goede service, vooraf zijn we gebeld over het tijdstip van levering, dit is door ons als zeer prettig ervaren.
Snelle levering door vriendelijke mensen
- snelle en vriendelijke service - bij één van de bedden was er geen monteerboekje bij, na een mail werd dit binnen de minuut per pdf bezorgd.
Ze belden meteen na de bestelling om een afspraak te maken om te bestellen. En hebben netjes het bed afgeleverd op de afgesproken tijd.
prima geregeld, goede service
Het is een degelijk stevig bed dat op de juiste datum en tijd werd geleverd!
Snelle reactie op mail, meedenken met klant, alle bestelde materialen netjes geleverd. Goed in elkaar te zetten.
Zeer positief kast viel beetje tegen om in elkaar te zetten maar verders zijn we zeer tevreden
Prima site, goede prijzen, na bestelling al na 1 uur een telefoontje wanneer het mogelijk het bed te bezorgen... Veel sneller dan op de site aangegeven was. Kortom erg prettig. Bed correct zonder beschadigingen afgeleverd!
Goede en snelle levering. Perfecte klanten service!