Ik ben zeer tevreden over het product en zeer klantvriendelijk en de snelle levering.
Goede communicatie, we werden telkens op de hoogte gehouden (over de leverduur en datum en tijdstip van aflevering)
Snel geleverd
Heldere communicatie; snelle levering en heldere site
ik vind het heel goed allemaal.
Prima service, goed op de hoogte gebracht van aflevertijd en datum. Je hoeft dus niet de hele dag te wachten
Snelle levering,goede kwaliteit voor goede prijs,duidelijke werkbeschrijving.
Prima verzorgd en keurig geregeld.
mooi en zeer goedkoop het bed werd in 6 dozen geleverd goede omschrijving hoe die in elkaar moest
Na plaatsing order had ik een onjuiste bestelling gemaakt wat mij meer zou kosten. Dit was door Mr. Bed opgemerkt en gecorrigeerd. Binnen een paar dagen had ik het teveel betaalde bedrag terug op mijn rekening.
Goede ontvangst + uitleg. Goede service en prima bedden. Vind het moeilijk om cijfers te geven.
Levering van de spullen ging op tijd zoals afgesproken.
Snel en netjes geleverd. Goede kwaliteit.
Ik ben heel tevreden over mijn bestelling, de afhandeling en de service!
We hebben een bed gezien op internet en zijn hierop naar de winkel geweest. Deskundig advies, snelle levering, goede prijs en bovenal een goed product!!
snelle reactie op bestelling, snelle levering
Goede website met eerlijke product informatie (zie wel negatieve ervaring) goede financiële afwikkeling na afzeggen producten. makkelijk telefonisch bereikbaar. goede aflevering.
Snelle levering, goede service en goede prijzen.
Is een super serves bij jullie het is fijn dat jullie je aan de tijd houden!! Bedankt ook namens mijn kind hij zo blij met zijn bed!!!
Je wordt goed geholpen. En de prijs is redelijk.
Goede uitleg over de matrassen. Vriendelijk ontvangen met koffie.