ik wil jullie nog bedanken voor de snelle service en wij zijn zeer tevreden over alles mijn dochter is gelukkig met haar kamer toppie nog vriendelijk bedankt vriendelijke groeten uit middelburg
De verkoper gaf goede adviezen en was niet opdringerig. De oude spullen zijn keurig afgevoerd. De opbouw van de kasten en bed is keurig gedaan en verzorgd. Een kleine reparatie nadien werd snel en goed geregeld.
snelle en correcte levering
Overzichtelijke internetsite. Duidelijke communicatie wat betreft de levering. Goede telefonische ondersteuning bij vragen over de montage.
Super service. Hoogslaper op zaterdag thuis bezorgt bleek na opbouw achterwand te ontbreken. maandags gebeld werd meteen een achterwand geregeld.
Op zich een mooi bed en supersnel geleverd.
Korrekte levering
Goede aftersale
Goede service, prettige behandeling en als iets niet helemaal goed is wordt het zonder mankeren rechtgezet.
Levering volgens afspraak en schadevrij,prima
Snelle nette levering. Ook snelle nalevering nadat bleek dat een plank niet was voorgeboord was!
Goede service Er was wat kapot Door eigen schuld maar misterbed loste het probleem zonder problemen op super☺
we hebben een bed gekocht voor ons kleinkind met glijbaan en toren, gevraagd voor de koop rond was hoeveel de hoogte was, 180 werd door gegeven en dat was precies goed voor mijn dochter haar caravan. na levering bleek dat tentzeil, tenttoren niet was meegeleverd en dat dat zogezegd een week later zou worden nageleverd. puntje bij paaltje de toren was veel te groot die past niet in mijn dochter haar caravan en op het tentzeil en tenttoren hebben we welliefs 5 weken op moeten wachten. voor ons dus geen mister bed meer.
Prima website, keurige aflevering thuis. Schuifdeuren kast makkelijk in elkaar te zetten en voldoet aan alle wensen!
Goede informatievoorziening, mooie artikelen met goeie prijs-kwaliteitverbouding, prettige afstemming over de leverantie
Mijn ervaring bij Mister Bed was positief een vriendelijke otvangst en goede behandeling, dat heb ik doorgegeven aan vrienden van mij.
mooie collectie
De levering ging uiterst snel en soepel. Tussendoor werd een vraag vlot en naar tevredenheid telefonisch beantwoord. En het bed en matras zijn uitstekend. Kortom een goede koop.
Zeer positief! Goede en snelle levering. Mooie kwaliteit
Wij werden zeer prettig geholpen; wij kregen genoeg ruimte om zelf rond te lopen en de gehele collectie te bekijken en op ons verzoek kregen wij een ruime toelichting en uitleg op een zeer vriendelijke en rustige manier. Het was behoorlijk druk maar we kregen absoluut niet het gevoel dat wij opgejaagd werden of dat de betreffende verkopers zich opgejaagd voelden. De bezorging was super snel en ook de levering werd voltooid door een allervriendelijkste en behulpzame meneer!
Goed geadviseerd bij matraskeuze. Product bevalt uitstekend.