De mannen hadden binnen 1 uur de trap geplaats
snelle en betrouwbare levering/plaatsing
Alles perfect voor elkaar. Organisatie zowel als product. Keurig op tijd en goed afgeleverd.
Zeer positief. Korte lijntjes, zeer snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
een zeer mooie trap en een goed prijs
Snel, juist prijs en kwaliteit. komen afspraken na
Hele snelle en vakkunidge afwikkeling voor een goede prijs! Aaridge medewerkers.
Vakmensen, goeie communicatie, bijzonder betrouwbaar en klantvriendelijk. Prima prijs kwaliteit verhouding.
In twee dagen de oude trap weggehaald, de nieuwe geplaatst, en die is gemaakt met zo veel oog voor detail en passend bij de bestaande trap (uit 1928!) dat het net lijkt alof 'ie er altijd heeft gezeten! In 1 woord geweldig vakmanschap!
Prettige telefonische contacten. Het uiteindelijke resultaat is prima. Timmerbedrijf was van grote klasse. De bereidheid om te helpen was goed. Snel een elektriciën geregeld.
Goed overleg over de mogelijkheden. Uitstekend meedenken. Planning ruim van te voren. Duidelijke afspraken. Altijd bereid tot veandering/aanpassing. Uitstekende kwaliteit en snelle plaatsing. Alles netjes volgens afspraak.
U komt uw afspraken na. U werkt snel, nauwkeurig en netjes. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe trap.
Van het eerste tot en met de plaatsing was de communicatie duidelijk en de service heel goed. De plaatsing ging heel snel en vakkundig. Het resultaat is een goed passende en mooie trap
snel, goedkoop en efficient
Trap is keurig en zorgvuldig geplaatst. De monteurs zijn echt vaklui. Helemaal top dus!
zeer goede prijs - kwaliteitsverhouding !
Binnen enkele dagen is de trap ingemeten en m'n wensen geinventariseerd. Een dag later de offerte via e-mail binnen. Na 3 weken wordt het trapgat in de beton gezaagd waarbij opviel dat we veel minder last hadden van stof en/of water dan verwacht. 2 dagen later is de trap geplaatst. Vriendelijk personeel dat van doorwerken houdt.
Prima trap, keurig en snel geplaatst.
Precies wat ik wilde, Monteurs die zeer snel en netjes werken
op een snelle manier een goede trap geplaatst en overleg over de hogte
Schouwslootweg 15
5145PG Waalwijk
TrapDirect is de producent van trappen van merken zoals HR Trappen, Basistrappen, Ecotrappen en iStairs. TrapDirect verzorgt voor deze merken het maken van de offertes, het inmeten van de trappen, de fabricage en het voorbehandelen van de trappen. Met het unieke TrapDirect concept bent u er zeker van dat u de trap krijgt die het beste bij u past. Modern, klassiek, basis of juist ecologisch? Bij TrapDirect heeft u de keuze.