Snelle levering en heel snel geplaatst door zeer vakkundig personeel.
Bijzonder snelle levering en plaatsing met een meer dan goede prijs. Alles keurig gemonteerd en opgeruimd
Ter plaatse de situatie bekeken, na telefonische afspraak. Het plaatsen precies op tijd volgens afspraak. Het personeel was zeer correct, vakkundig en netjes. Het bijgeleverde afschermhek was ruim voldoende. Het afgeleverde werk was prima.
Goed bedrijf, Scherpe prijs, goede service en echt vakmanschap wat resulteert in een tevreden klant en een mooie trap. Grote klasse!
Een goed bedrijf met mensen die weten waar ze over praten. Snelle levertijd en goede communicatie. Wij wensen U veel succes toe met uw bedrijf en zullen het doorgeven aan mensen die ook een trap nodig hebben Met vr groet Gerard de Vries
alles is netjes afgewerkt, en de werkwijze om hem in elkaar te zetten is simpel, alleen was mij niet duidelijk van te voren dat de trap uit elkaar geleverd zou worden is mij niet gezegd, op zich geen problemen mee maar wellicht bij offereren vermelde
Leuke werklui
Goede prijs, flexibel personeel, werken netjes.
Ik ben heel snel en heel adequaat geholpen, werd meteen gebeld nadat ik een mail had gestuurd en meteen dezelfde dag is er iemand geweest en heeft alles bekeken en de offerte was er binnen een paar uur. helemaal top!
We hebben begin 2e week februari afgesproken en de trappen waren er. Het slopen van de oude en maken van de nieuwe is zeer voorspoedig verlopen. We waren verrast dat een concurrent van jullie op deze markt de trappen monteert voor jullie.
Goede ervaringen met dit bedrijf. Eerst kwamen ze langs om onze nieuwe trap voorlopig in te meten, te bekijken wat mogelijk was en een nette prijsafspraak te maken. Aardig vakkundig, meedenkend en flexibel, geen gezeur over iets extra's. GOED
Snel, niet duur, vriendelijk personeel. Voldoende kennis, stevig gemaakt.
Service was snel en helder zonder poespas of problemen.
korte levertijd ondanks wat problemen met electriciteit en afvoer, geen discussies maar oplossingen. Snelle oplossingen. mooie afwerking! Een goed team!
Ik heb een vaste trap voor naar zolder besteld, levertijd is super en de service ook, Ga het voor het eerst doen, en heb van Corne daar een beschrijving voor gekregen die speciaal voor mijn situatie is. Ik vind het helemaal SUPER, bedankt basistrap
Kritiekpunten werden naar tevredenheid opgelost
Snel , effectief en correct
Schouwslootweg 15
5145PG Waalwijk
TrapDirect is de producent van trappen van merken zoals HR Trappen, Basistrappen, Ecotrappen en iStairs. TrapDirect verzorgt voor deze merken het maken van de offertes, het inmeten van de trappen, de fabricage en het voorbehandelen van de trappen. Met het unieke TrapDirect concept bent u er zeker van dat u de trap krijgt die het beste bij u past. Modern, klassiek, basis of juist ecologisch? Bij TrapDirect heeft u de keuze.