Snel en goede service
de prijs, de samenwerking, het ontwerpen en opvolgen , zowel als het plaatsen waren uitstekend. wij zijn zeer tevreden en zullen zeker niet nalaten jullie aan te bevelen.
Zeer professioneel.
Anders dan trappenbouwers uit de buurt reageerde Corne erg snel op mijn vraag om langs te komen waarna een correcte offerte volgde. Een aantal maanden later was ik klaar om te beslissen en kon hij opnieuw kort op de bal spelen in een afspraak met mijn aannemer en zorgen voor een zeer vlotte planning om te plaatsen. Ik had Trapdirect aangeraden gekregen van een bevriende schrijnwerker. Dat was terecht!
We waren op zoek naar een ecotrap en hadden bij TrapDirect de mogelijkheid om een bamboe trap te kopen. Er werd goed meegedacht over de mogelijkheden en we vonden de 3d schetsen verhelderend bij het maken van keuzes. De montage van de trap door TrapDirect ging prima en nu kunnen we al genieten van onze mooie Eco trap!
Wij kunnen iedereen aanraden om zaken te doen met TrapDirekt. Vakkundig en iedere afspraak word keurig nagekomen. Mvg Edwin
Trap is snel geleverd en geplaatst. Ziet er goed uit en met de vorm naar wens. Het vastschroeven van de stootborden zou netter mogen. Ook jammer dat de stootborden een andere look hebben dan de trap zelf. Verder mooie trap!
Prima communicatie, correcte afspraken. Het trapgat in een houten roostervloer werd met de nodige zorg gemaakt en de trap werd goed geplaatst. Niet standaard maar op aanvraag wel nette afwerking van het trapgat. Ik ben blij!
Snel en vakkundig gemonteerd
In mijn nieuwe huis stond een hele oude stijle trap, om deze te vervangen en niet te veel aan te hoeven passen aan het huis was best een klus. Met goed advies van TrapDirect zijn we tot een oplossing gekomen en heb ik nu een trap op een logischere plek en een veel betere loop. Op het moment dat ik de sleutel kreeg konden ze nog net aan de slag voor de bouwvak en stond de trap binnen 3 uur.
Goede kwaliteit en vakkundig geplaatst Zeer aan te bevelen voor mensen die kwaliteit en een vakkundig bedrijf zoeken
Ben heel blij met mijn nieuwe trap. Bij Trapdirect was er een hele goede Service.
De communicatie is heel goed Prijs en kwaliteit goed over te spreken Duidelijk, snel en correct
Super snelle actie van trapdirect. Goed meegedacht en snel geschakeld. 100 procent tevreden.
Website is duidelijk, je kan ze altijd en snel telefonisch bereiken. Steeds vriendelijk. Afspraken nakomen en planning wordt aangepast naar jou planning. Je word goed voorbereid op wat er moet gebeuren voor de werken worden of kunnen worden uitgevoerd. Ook mits hulp indien nodig.
Er word goed maatwerk geleverd en mee gedacht met verschillende mogelijkheden en kleur opties voor de ruimte.
We hebben een hele mooie trap uitgezocht in overleg met en op advies van TrapDirect. De levering kon vrij snel en op de aangegeven dag stonden de timmerlui mooi op tijd voor de deur. Demontage van de oude trap en montage van de nieuwe trap is in één dag gebeurd. Het uiteindelijke resultaat is erg mooi geworden. Alle prijzen staan onder druk en we hebben niet het goedkoopste model uitgezocht; mogelijk dat dat de prijs wat opgedreven heeft. Ik vraag me af of het ergens anders mooier, beter of goedkoper was geworden. Iedereen is ook erg sympathiek, van verkopers tot balimedewerkster tot timmerlui, vakmensen dus!!!
Traject prettig doorlopen, van opnemen tot aan de plaatsing. Eind resultaat is ook erg mooi!
Alles was goed te bespreken. Ze kijken mee en denken mee. De trap was snel gezet.
Ze konden ons toevallig binnen 2 weken helpen. Voor ons kwam dit super uit.
Fijne communicatie en snel uitgevoerd
Since the beginning I was very pleased with TrapDirect. Always client orientated, whenever I had questions on the quotations they eager to reply and explained. They gave very good suggestions about what fits best for your particular house. When assembling the stairs they were very professional and super clean! I highly recommend their services.
Netjes behandeld netjes gewerkt snel geplaatst
Zeer tevreden terugkerende klant!
Schouwslootweg 15
5145PG Waalwijk
TrapDirect is de producent van trappen van merken zoals HR Trappen, Basistrappen, Ecotrappen en iStairs. TrapDirect verzorgt voor deze merken het maken van de offertes, het inmeten van de trappen, de fabricage en het voorbehandelen van de trappen. Met het unieke TrapDirect concept bent u er zeker van dat u de trap krijgt die het beste bij u past. Modern, klassiek, basis of juist ecologisch? Bij TrapDirect heeft u de keuze.