Alles conform de afspraken
Wij hebben goede ervaring met TrapDirect, hoewel zij niet de goedkoopste zijn, leveren ze degelijk vakwerk af. Zeer prettig in de omgang, flexibel en gedegen advies. Een goede prijs kwaliteitsverhouding dus en een aanrader om daar je trap te kopen.
Prettige manier van werken. Alle afspraken nagekomen Nazorg en garantie niet geheel duidelijk?
Erg professioneel, lieve en eerlijke mensen. Zeer goede ervaring!!
Wensen kun je kenbaar maken en wordt correct uitgevoerd. geven je ook een goed advies. Zeker als je de kennis niet hebt. Zou het zeker aanbevelen bij anderen.
Wij hebben in onze woning twee nieuwe trappen laten plaatsen met eiken delen. Door het 3D model hadden wij een mooi beeld van het eindresultaat. Goed advies, mooi maatwerk en vakkundig geplaatst! Zeker een aanrader.
Mooie, brede trap. Aanwinst voor onze woonkamer.
Steeds vragen wat mijn wens is bij het plaatsen van de laatste ornamenten op mijn trappen, zoals lijstwerk, leuningen etc. Zo krijg je het resultaat wat de klant wenst en is de klant erg tevreden.
Aan te bevelen firma!
Het slijpen en breken van het gat ging moeizaam Mede doordat ik meegeholpen heb met puin afvoeren en cement naar boven sjouwen Anders waren ze zeker 3 uur later klaar En zat ik langer in de puinhoop Ik zou bijna 6 uurlonen in rekening moeten brengen De trap zelf met plaatsen ging snel
Tja, wat kan ik zeggen, zelden zo'n firma gezien die ik zo'n hoge score geef. Omdat het technisch gezien moeilijk was de vorige trap te vervangen bleef die trap een doorn in het oog na alle andere renovaties in het huis. Maar toen TrapDirect bij de buren aan het werk was, was dit het ideale moment om een kijkje te nemen. Na afspraak gemaakt te hebben, kwam er al snel iemand langs om alles op te meten en al snel was er een oplossing voor het technisch probleem. Fijn dat ze met je meedenken, oplossingen voorstellen en vrij snel langskomen om de trap te plaatsen. Uiteindelijk viel ook de prijs heel goed mee. Het enige minpuntje is dat er online geen duidelijk overzicht is van de soorten materialen. De keuze en plaatsing van een leuning word ook wat verwaarloosd.
Het maken van een afspraken ging erg vlot en verliep allemaal netjes. Er moest beton gezaagd worden in eerste instantie wat uiteindelijk meer tijd kostte dan verwacht. Dat het meer tijd heeft gekost is begrijpelijk maar de afwerking van de randen en de schade die er aan het plafond gemaakt is met de schade die er bij het dichtstorten van het gat van de vlisotrap bij kwam kijken ben ik niet tevreden over. Er zijn grote stukken afgebroken van het plafond waar het gat in gezaagd moest worden waardoor ik erg veel herstelwerk heb moeten doen. Ook is het gezaagde gedeelte helemaal niet recht gezaagd waardoor het gehele gat er scheef uitzag. Ook het dichtgestorte gat van de vlisotrap is scheef aangevuld waardoor er veel kosten bij komen om het plafond weer netjes te krijgen. Het zetten van de trap is daarentegen wel erg netjes en professioneel gegaan. Binnen een halve dag stond de trap en hebben ze alles netjes achter gelaten. Al met al ben ik blij met de trap maar niet met het afgezaagde stuk beton en de afwerking van het gat van de vlisotrap.
Na de aanvraag voor het aanbieden van een zoldertrap, snel en netjes geholpen. Konden snel een datum voor het plaatsen overeenkomen. Trapgat zelf hadden we zelf geregeld, dus plaatsen was in een paar uurtjes geregeld.
Snelle vakkundige levering, eigenlijk zoals het hoort maar een zeer goede ervaring!
Mooie stevige houten trappen. Vaklui die hun werk goed verstaan Ik beveel dit iedereen
Goede communicatie Vakmensen :zowel voor het gat maken als de mensen die de trap plaatsen Werken netjes en denken mee ivm afwerking Lazer inmeten Super mooie trap en past precies Echt super mooi
Duidelijke informatie vooraf, met heldere prijsstelling. Werkuitvoering met doorpakkende vakmensen. Grote mate van service-bereidheid.
Zeer goed geholpen. Fijn contact en een mooi resultaat.
Trapdirect is een partij die meedenkt en flexibel in de planning is. Prima trap geleverd voor een goede prijs kwaliteit verhouding.
Snelle en perfecte service, levering en plaatsen van de trap!!!
Zeer behulpzame administratie. Perfecte plaatsing van de trap.
Goede prijs, duidelijke afspraken, goede trap. Enige minpuntje nog een leuning nabesteld en was wel wat prijzig. Maar toch zeer tevreden.
Zeer goede ervaring, heel erg klantvriendelijk, behulpzaam en alle expertise in huis. We hebben een prachtige trap en houten wand waar we heel blij mee zijn. Hele goede kwaliteit dus een echte dikke aanrader!
Het contact en de service waren prettig en snel. Over het geleverde werk zijn we ook tevreden! De communicatie was voornamelijk via de mail, en deze kwam vrijwel steeds in de spam map binnen. Hierdoor misten we soms mail. In dat geval was een telefoontje soms misschien handig geweest, zodat wij ook sneller hadden kunnen reageren.
Goedemorgen Marina, bedankt voor de tip. Dat is natuurlijk helemaal waar!
Schouwslootweg 15
5145PG Waalwijk
TrapDirect is de producent van trappen van merken zoals HR Trappen, Basistrappen, Ecotrappen en iStairs. TrapDirect verzorgt voor deze merken het maken van de offertes, het inmeten van de trappen, de fabricage en het voorbehandelen van de trappen. Met het unieke TrapDirect concept bent u er zeker van dat u de trap krijgt die het beste bij u past. Modern, klassiek, basis of juist ecologisch? Bij TrapDirect heeft u de keuze.