Mijn levering was niet helemaal goed, maar dat wordt ook altijd prima opgelost. Q is betrouwbaar en zeer communicatief sterk. Aanrader!
Helaas was onze bestelling na het printen zoekgeraakt, maar dit werd keurig opgelost door de nieuw te bestellen kleding te vergoeden. Helaas hadden we de nieuwe tenues niet op tijd voor het eerste optreden. Maar uiteindelijk alles goed ontvangen
Zeer tevreden over jullie bedrijf, zoeken ook altijd naar een oplossing. :)
Q-Promotions leverde topwerk in no-time. Van eerste contact tot afhalen drukwerk (bedrukte sweaters), inclusief Pinksterweekend, duurde nog geen 4 dagen!
Ik werk nu al zo'n 6 jaar regelmatig met Q-Promotions samen en ik ben zeer tevreden. Goede communicatie, prettige samenwerking, afspraak=afspraak, snelle service en dat in een goede prijs/kwaliteitsverhouding!
Goede en snelle service, meedenken met de klant, top
Ivm met het maken van een spandoekfoto op groot formaat, goed bijgestaan en advies gekregen met super resultaat!
goede kwaliteit, afspraak is afspraak, woensdag klaar is ook echt woensdag klaar! prima bedrijf, kom hier al vele jaren.
Bij de aanvraag werd er meegedacht en advies gegeven over het hoe aan te leveren van documenten voor het drukwerk. Er werd snel gereageerd op de e-mails en alles werd tot in de puntjes uitgezocht. Zeker tevreden
Op maandag een banner besteld en donderdagochten geleverd door Q-promotions zelf. Super service
Vlotte communicatie, snelle levering,
Q-promotions is erop gericht om een goed product af te leveren wat aansluit bij de wensen van mijn bedrijf. De communicatie en de service heb ik als prettig ervaren. Helaas zijn ze afhankelijk van andere partijen, waardoor de levering van het product wel lang op zich liet wachten
Goed contact snelle service kan niet anders zeggen
Q-promotions werkt erg helder en communiceert prettig. De service is uitstekend, van kwaliteit en op de afgesproken tijd binnen. Aanrader!
Van start tot finish helder, snel en goed van dienst.
Al meer dan 15 jaar klant, en nog steeds staat de service en persoonlijk contact centraal. Geen vraag is te moeilijk en met wie je ook contact hebt: vriendelijk en service gericht. De scherpe prijzen daarbij opgeteld maken dit een top partner voor al ons drukwerk. Knap dat het zo kan!
Goed Volgens afspraak. Prima kwaliteit
Voor ons event heeft Q promotion uitnodiging en signing voor ons verzorgd. Ze zijn ontzettend creatief, persoonlijk en blijven tot het einde meedenken. Super fijne partij! Echte aanrader...
Erg blij met onze nieuwe gewrapte keuken. Fijn contact gehad over de offerte en levering. Stuk voor stuk vriendelijk en vakkundig personeel. Het eindresultaat is super strak!
Boven verwachting meegedacht in passende oplossing. Klasse service!
Altijd goede kwaliteit. Communicatie is goed, service en levering ook.
Snelle service, alle vragen worden correct en snel beantwoord. Denkt mee met de klant. Uiterst vriendelijke mensen en ontvangst.
Goed personeel en altijd bereikbaar.
Snelle reactie, productie en nazorg.
Al een aantal jaar laten we ons drukwerk verzorgen door Q en altijd naar volle tevredenheid. Bij vragen is er altijd iemand bereikbaar en eventuele problemen worden goed en snel opgelost.
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!