Meedenken, kwaliteit en snelle service!
Vanaf het eerste contact tot het opleveren van de opdracht perfect gewoon!
Super snelle levering en alles keurig zoals besproken! Fijne samenwerking met Peter en Bobby.
Zeer vlot oppakken van de online opdracht. Vlotte en keurige afwerking.
Snel reactie, mooie flyers en een snelle levering. Helemaal tevreden.
De communicatie ging vlot en soepel. Het doek is snel geleverd en ziet er goed uit!
Hele prettige eerste ervaring. Leveren keurig op tijd. Prachtig drukwerk voor een hele zachte prijs.
Goede en snelle service
Prima ervaring, goed bereikbaar en goede service
Wat een fijne service. Snelle reactie op mijn vragen en de levering ook sneller dan verwacht! Dank!
Goed bedrijf dat meedenkt. Dat kwaliteit levert en niet duurder is dan menig 'online drukkerij'. Reageren snel op offerte-aanvraag.
Maak regelmatig en graag gebruik van Q-promotions. Fijne partij om mee samen te werken: heldere communicatie, goede service en concurrerende prijzen. Aanrader!
Vriendelijk en behulpzaam!
Een spandoek besteld en via continue contact is het doek precies zo geworden zoals ik het bedacht had. Super tips vanaf Q-promotions, zodat alle tekst erop staat, de foto duidelijk is! Dank aan Milou voor de snelle reacties op mijn mail.
Ik ben uitstekend geholpen! Je wordt persoonlijk geholpen en er wordt actief mee gedacht!
Het voortraject was goed. Het eindproduct was verrassend: 1000 losse stickers, die heel moeilijk los te peuteren waren. Ik moet zeggen, op bepaald moment kreeg mijn partner er enige handigheid in, maar voor mij bleef het prutsen. Misschien had bij het voortraject vermeld moeten worden dat het om losse stickers ging. Dat was mij niet duidelijk.
heel behulpzaam en meedenkend
Komen alle afspraken na.
snel,goede prijs en vriendelijk
Pretiig snel en goed
Fijn om als “kleintje” zo goed geholpen te worden door een groot bedrijf!!!
Kladblokjes besteld werden snel aangepast zoals ik ze wilde en werden snel thuis bezorgd Mooie kwaliteit een echte aanrader
Erg behulpzaam en weten waar ze het over hebben. Ook proactief en vooral dat is erg prettig
Contact met Q promotions, best wat over en weer gemaild maar altijd snel antwoord, er werd goed meegedacht en alles keurig op tijd geleverd. Het product ziet er mooi en chique uit.
Prettige samenwerking met Q-Promotions. Snelle service en communicatie verliep ook prima! Prijs-kwaliteitverhouding goed. Heel tevreden over de producten!
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!