Door dat er niet goed wist wat er gedaan moest worden zit ik nu anderhalve week voor mijn Tentoonstelling en heb ik nog steeds niets ontvangen dus daar ben ik niet zo over te spreken
Ik vind jullie een modern en jong bedrijf met hele goede kwaliteiten en goede en snelle werkwijze. Ga zo door!!!!
Mooie kwaliteit, prima prijs en afspraak=afspraak
Het is een top bedrijf waar ik al jaren mee werk. ze staan dag en nacht voor je klaar!
Q-Promotions is voor dé partner voor goed en betaalbaar drukwerk. Ook de snelheid is een groot pluspunt.
In eerste instantie was de levering incompleet. Dit is netjes opgelost met een nalevering een dag later.
Ben heel blij met de diensten van Q-Promotions vanwege de professionele uitstraling van de geleverde producten en de goede en snelle service.
snelle levering, hoge kwaliteit, vriendelijk en behulpzaam.
leuke, open benadering, goede kwaliteit
Afspraak is afspraak, goede prijzen, korte lijnen!
Naast een goed product ook een uitstekende service.
Alleen maar blij. Snelle verwerking, geduld met veranderingen die ik wil, kennis van zaken, fijn advies. Ik ben blij met Jeroen van Q-promotions ;)
Hee guys en girls. Zoals jullie weten ben ik supertevreden over jullie maar omdat er altijd wel iets verbeterd kan worden krijgen jullie van mij een dikke 9! Bij een 10 gaan jullie achterover liggen en dat is niet de bedoeling :-) Fijn weekend!
Niks positief aan. Wat een slechte service. Controleer eerst jullie administratie, voor dat je mensen afzeikt in een email dat ze niet betalen. Als ik niet verplicht was tot kopen bij jullie was ik al lang geen klant meer geweest.
Vriendelijk en klantvriendelijk contact. Erg betrouwbaar en transparant.
Voor ons evenement Golf4Gijsje t.b.v. Stichting Gijsje Eigenwijsje heeft Q-promotions voor ons een mooi, groot! (375x275 cm) deelnemers- en sponsordoek gemaakt en gesponsord. Ondanks dat het gesponsord werd, hadden wij volledige inbreng over opzet, grootte, samenstelling, levertermijn enz. De service en levering was netjes, correct en snel! Wij zijn ontzettend blij met het product en de service die er geleverd is door Q-promotions en raden hen zeker aan voor uw drukwerk, reclame- en sponsordoeken, enz.
Laagdrempelige communicatie met snel antwoord op je vragen. Vervolgens ook nog eens supersnelle service tegen meer dan schappelijke tarieven.
Wij zijn al enige jaren klant bij Q-Promotions en zijn zeer te vreden, de communicatie verloopt super, er wordt goed meegedacht en waar nodig een correctie aanbevolen...
Super service en ik word altijd adequaat geholpen door Nanne. Altijd netjes een bericht van levering en altijd op tijd.
Snel en kundig geholpen. Producten zijn van uitstekende kwaliteit.
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!