Zoals verwacht top kwaliteit.
900 bordjes laten maken en printen voor een herdenking op w02 militairen begraafplaats Jonkerbos Nijmegen . Op de bordjes staan de gezichten van de gesneuvelden militairen. En deze zijn heel mooi geworden. En snel en goed geleverd.
Heel goed, fijn contact!
De service en snelheid was prima, de kwaliteit van het drukwerk wat minder. Het vouwwerk van mijn gevouwen folder was nogal onregelmatig, het snijwerk van mijn affiches een beetje rafelig. Ik ben niet ontevreden, maar het kan beter.
Snelle service, prima communicatie.
Al jaren klant, niet echt om de hoek maar de service is geweldig! Nog geen één keer problemen gehad of verkeerde levering, Ronn
Mooie samenwerking met mooie mensen. Komen afspraken na en doen waar je om vraagt. Dank jullie wel!
Met een concrete vraag hebben ze vanuit Q-ProMotion geholpen aan een prachtige vouwkaart om binnen ons werk in te zetten. Prettig contact, fijne communicatie en een eindproduct waar we heel blij mee zijn! Marco Valster Caritas Netwerk
Goed uitgevoerd werk geleverd. Vriendelijke medewerkers!
Ik ga een beetje in herhaling vallen. Goed contact, snel, behulpzaam en meedenkend. Alles is duidelijk. Echt niets aan te merken
Snelle thuis levering en goede prijs kwaliteit verhouding
Klantvriendelijk personeel, meedenkers wat resulteert in kwalitatief hoogstaande producten. Snelle levering zoals afgesproken.
Snelle levertijd, en prettige communicatie
Eerst opdracht gelijk een spoed opdracht. Geweldig om te zien met hoe veel passie en klantvriendelijkheid Q-Promotions werkt. Echte een aanrader!
Wat een fijne club mensen. Werken helder en snel. Het afstemmen en het meedenken is duidelijk aanwezig bij Q-promotions. Als je drukwerk moet laten maken, dan weet je dat het bij Q-promotions gewoon goed komt, Heerlijk!
Gewoon top allemaal
Goede kwaliteit voor een redelijke prijs en goed persoonlijk contact
Altijd blij om met hen samen te werken, goede druk kwaliteit, snel gedrukt. Altijd een goed product en wordt netjes afgeleverd. Het enige wat ik misschien fijn had gevonden was het aanbevelen voor een optie om een proef druk te krijgen. Zelf niet aan gedacht dus ook niet gevraagd maar had dat wel fijn gevonden.
Korte lijntjes, snelle service. Een medewerker belde mij terug nadat ik gevraag had om overleg, zeer correct. Ook de afhandeling daarna was zeer correct en snel en het resultaat zoals wij wilden.
Een drukker die meedenkt en waarbij het persoonijke contact er nog is, waar zie je die nog in deze digitale tijd?
Snelle opvolging van aanvragen, duidelijke offertes en snelle levering. Top!
Absoluut super! Q-promotions heeft ons geholpen van A tot Z met het ontwerpen en leveren van al ons promotiemateriaal. Van koffiebekers, visitekaartjes, pennen, vlaggen en gevelreclame tot de bestickering van onze bedrijfsauto. Een echte aanrader en hele dikke complimenten naar het team van Q-Promotions! Mvg, Tim TB-Automotive Tilburg
gewoon perfect, kan niet beter hou zo vol.
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!