Goede kwaliteit, snelle leveringen en professionaliteit
Toppers!
Hee toppers, tsja wat moet ik zeggen.. ben blij met jullie. Wie de telefoon ook opneemt, iedereen is kundig, hulpvaardig en vooral aardig. Maar ik kan niet zonder Bobby natuurlijk ;-P
Ja, wel erg saai al die 9's. Maar ik ben dan ook dit tevreden me Q-P. Goede kwaliteit en uitstekende medewerkers van kantoor tot bezorging. Gaat er iets mis of dreigt er iets mis te gaan, je wordt goed geholpen.
Mooi product, goede communicatie en snelle levering
Snel geleverd; goed aangebracht, nette en vriendelijke mensen
Goede service, netjes bezorgd en mooie kwaliteit
Hierbij hoef ik niet zo veel bij te voegen doordat ik altijd goede service heb ontvangen bij Q-promotions en wat betreft de samenwerking uitstekend.
Q-Promotions al meerdere keren ervaren als daadkrachtige organisatie die meedenkt en helpt wanneer de nood hoog is. Maken duidelijke afspraken en komen deze ook na. De kwaliteit van het drukwerk over het algemeen beschouwen wij als hoog ten opzichte van de internet drukkerijen, de prijs/kwaliteit verhouding is dan ook dik in orde.
netjes geholpen vanaf aanvraag tot en met levering
Deze eerste samenwerking was erg prettig, plezierige omgang met klanten en zeer snelle en professionele afhandeling.
Ik had visitekaartjes gemaakt met coldfoil en daar nog nooit mee gewerkt. Ik werd prima geholpen en er werden snel drukvoorbeelden gestuurd. Goede communicatie, vriendelijk personeel. Mooi drukwerk!
Goed contact, levering op tijd.
Zipperwand besteld die toch iets teveel doorscheen. Na mijn reactie met foto werd het direct opgelost met de leverancier. Erg fijn! Verder ook positief over het drukwerk.
Goed behandeld
Goede en constructieve wijze banners laten maken. Eerst aangeleverde logo werd niet goed genoeg gevonden, daarna nieuw verbeterde versie geleverd die ok was. Beter zo dan niets laten weten en slechte versie gemaakt.
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!