Goede service en klantcontact, kennis uitstekend.
Super fijn bedrijf dat 100% meedenkt
Denken fijn mee in oplossingen. Ga zo door!
De ronde visitiekaartjes die voor ons zijn gedrukt zijn van hoge kwaliteit en waren snel geleverd, zelfs nadat wij zelf een ontwerpfout hadden gemaakt boden ze als tegemoetkoming een kleine korting toe. Klasse.
Het bedrijf kan snel schakelen op een order, ik laat vooral reclame ontwerpen en plakken op bedrijfsauto's
Beste Eric, Onze collega is in tranen. Een 3,9! Sinds de middelbare school heeft 'ie niet meer zo'n laag cijfer gehad. Hoe dan ook, we waarderen nog steeds je mening Eric. Want ook wij blijven kritisch en zien je beoordeling als een punt van verbetering. Daarom willen we je in ieder geval bedanken dat je jouw ervaring met ons wilde delen! Toch moeten we bekennen dat we behoorlijk verrast zijn door deze beoordeling. Voor het grootste gedeelte van ons assortiment hanteren wij een levertijd van 3 werkdagen vanaf het moment van bestellen. Sommige producten hebben een levertijd van 5 werkdagen, zoals ook in jouw geval en aangegeven in de offerte op maat. Dat heeft natuurlijk altijd een reden. Alsnog hebben we onze uiterste best gedaan om de levering te versnellen, zoals je wenste. Helaas kon dat niet met de complete bestelling. Om je toch tegemoet te komen is er een extra chauffeur ingeschakeld die een deel van de bestelling met spoed heeft afgeleverd. De rest van de order is gewoon netjes bezorgd binnen de levertijd. Feit blijft natuurlijk dat we het liever anders hadden gezien. We streven iedere keer weer naar een uitstekende service voor elke klant en we vinden het uiteraard ontzettend jammer dat jij dit niet zo hebt ervaren. Dat spijt ons oprecht. We hopen je graag in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Q
Goed bedrijf, goede communicatie en kwaliteit
Uitstekende intake van de opdracht - to the point. Inzichtelijke doorloop en zeer correcte levering.
Ik had zelf als particulier al ervaring met jullie. Omdat dit toen bevallen is, heb ik jullie aanbevolen bij mijn werkgever. Ook nu weer goed en snel geholpen.
Hulpvaardigheid bij bestellen uitstekend Levering zeer snel Kwaliteit zeer professioneel Prijs/kwaliteit uitstekend
We hadden al vaker visitekaartjes besteld. Voor een nieuwe medewerker hadden we weer kaartjes besteld. Deze waren qua layout net even anders dan de vorige keer. Na dit gemeld te hebben, kreeg ik een dag later het bericht dat ze kosteloos opnieuw gedrukt en verzonden zouden worden. Top service!
Goed, mooi en betrouwbaar werk!
Ik heb mijn geboortekaartjes besteld bij q-promotions. Als ik mailde had ik meestal binnen een kwartier reactie terug. Er werd mee gedacht met mijn ontwerp en een voorbeeld van het papier toegestuurd. Ik ben uiteindelijk heel erg tevreden over het resultaat en de kwaliteit van de kaartjes.
Ik werk erg fijn samen met Q-Promotions. Ik werk met een vaste vriendelijke contactpersoon (Nick), en dat werkt erg prettig! Complimenten voor de snelheid van levering, het meedenken en de kwaliteit! Ga zo door Q-Promotions!
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!