Een product wat we al lang gebruiken nu eens via de vriendelijke mensen bij Q-Promotions besteld. Wat een wereld gaat er open. Een stuk sneller, voordeliger en eerlijk is eerlijk een veel betere kwaliteit. Onze notitieblokken en etiketten gaan we beter voortaan altijd bij jullie bestellen en onze andere drukwerken zeker ook. Top gasten jullie staan direct klaar, vriendelijk en behulpzaam.
Tot op heden alleen maar positief. Wij hebben als bedrijf doorgaans maar kleine aantallen nodig, en we hebben altijd super snel een offerte en de producten worden aansluitend ook super snel geleverd.
Jullie verstaan je vak. Tot en met de snelle levering door gemotiveerd personeel loopt alles probleemloos.
Al jaren zowel als particulier als met mijn bedrijf klant! Goede service, prettige mensen om mee te werken, betrouwbaar en kwalitatief prima produkten. Een bedrijf wat een mooi voorbeeld is voor vele anderen.
Ik heb een aantal keren producten besteld. Communicatie is goed, product is van goede kwaliteit. Afspraken worden goed nagekomen. Een heel prettig bedrijf om mee samen te werken.
Snelle reactie per e-mail en voorzien van goed advies! Ook de prijs was scherper als bij andere aanbieders. De brochures zien er erg mooi uit en werden zelfs persoonlijk in mijn auto gezet :) topppp!
Zeer spoedig een afspraak kunnen maken, dit was prettig aangezien er bij ons haast achter zat. Na 2 weken was het logo al gemaakt om bij ons aan de wand te monteren. Ziet er fantastisch uit en ook netjes een belletje of alles naar wens was en wanneer het andere logo gemonteerd kon worden.
Een paar paar jaar geleden als interim management bij een zakelijk "geschil". Daarna op de golfbaan, praten wij niet meer over !, en ja, dan toch bij de mooiste club van Nederland.
Snelle en professionele aanpak.
Betrouwbaar en super snel
Q-promotions schakelt snel, goede prijs/kwaliteit verhouding en als men iets ziet wat misschien niet zo hoort in het ontwerp, nemen ze altijd contact op. Tot op heden altijd prima samenwerking!
meedenken in optimale realisatie van mijn wensen snelheid van leveren gezien deadlines die ik had telefonische bereikbaarheid
Altijd vriendelijk en professioneel. Meedenkend en snel. Supersnel wanneer het moet. Erg tevreden.
Voorgaande jaren ging het prima.
Beste Brenda, Allereerst bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genomen voor deze beoordeling. Maar wat ontzettend vervelend om te lezen dat de levering niet naar wens is verlopen. Dat hoort natuurlijk niet en daarvoor willen we onze excuses aanbieden. De ballonnen waren inderdaad niet voorradig omdat we meer bestellingen ontvingen dan verwacht. De voorraad is achteraf gezien niet goed ingeschat. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij zullen in de toekomst dan ook extra alert zijn om dit te voorkomen. De opdruk van de ballonnen wordt echter volledig bepaald door de Grote Clubactie. Daar hebben wij verder geen invloed op. Jouw tip wordt hoe dan ook zeer gewaardeerd en zullen wij ook aan hen doorspelen. We hopen je graag in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Q
Ik had blijkbaar een vinkje tijdens bestelproces van plexiglas overgeslagen waardoor in eerste instantie de boorgaten/afstandhouders er niet bij zouden zitten. Toen ik vrij snel na bestellen belde was het al 'in werking gezet' en was het jammer maar helaas. Daar schrok ik een beetje van en voelde in eerste instantie niet de betrokkenheid die je zou verwachten. Fijn opgelost door de order opnieuw in te schieten en de oude te laten vervallen. Goed en erg vriendelijk opgepakt door Sophie.
TIJDENS HET MAILEN, EN VRAGEN GELIJK ANTWOORD TERUG
fijne club om mee te werken!
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!