Er was een foutje gemaakt, deze is zonder problemen opgelost.
Met een spoedje aangeklopt bij Q-Promotions. We hadden namelijk nieuwe signing nodig voor ons pand en het moest binnen 1,5 week hangen. Het artwork vanuit onze kant was nog niet helemaal af, maar binnen een week was het klusje geklaard en stonden de nieuwe grote Plexiglas panelen in ons pand (dezelfde dag nog opgehangen).
Echt al Jaren zo fijn om mee te werken. Top jongens en altijd snel, eerlijk, betrouwbaar, transparent en niets is teveel om voor ze te doen!
Altijd snel en perfect!
Nanne is een toppertje!
Vakkundig werk
Ik ben al jaren zeer tevreden klant van Q. De snelle en kwalitatieve communicatie, voornamelijk met Daan Vrijhoeven in mij geval, wordt zeer op prijs gesteld.
Na een idee van mij was er Daan die perfect luisterde naar mijn ideeën en dit uit wist te voeren zoals ik zelf wou. Prijs is scherp en communicatie helder en duidelijk. Ontwerpen doen ze netjes en snel en vervolgens mooi thuis afgeleverd zonder enige moeite!
snelheid
Beste Marc, Bedankt voor je beoordeling. Erg vervelend dat het eindresultaat niet is geworden wat je voor ogen had. De bedrukking was inderdaad op één plek niet juist geplaatst, wij hebben aangeboden dit te herstellen. Helaas was hier de tijd niet meer voor, daarom zijn we samen tot een andere oplossing gekomen. Het model polo hebben we geleverd zoals op voorhand was geoffreerd. Helaas waren niet alle wensen op voorhand bekend bij ons, omdat we, na in overeenstemming, de order met spoed voor je hebben mogen produceren was dit halverwege het proces ook helaas niet meer te wijzigen. Het uiteindelijke resultaat komt overeen met de proefdruk, mocht je onduidelijkheden of vragen hebben over de proefdruk dan kun je ons ten alle tijden vragen voor extra informatie en meer duidelijkheid. Het klopt inderdaad dat er in eerste instantie 3 kleuren gebruikt zouden worden, echter was het gebruik van de 3de kleur zo minimaal dat dit voor de prijs geen verschil maakt, dit hebben we ook vóór akkoord op de offerte gecommuniceerd. De bestanden waren in beginsel onjuist aangeleverd, wij hebben de bestanden op onze kosten hersteld om de afgesproken levertijd te kunnen garanderen. Wij hebben geen andere kosten in rekening gebracht dan op voorhand was geoffreerd. Nogmaals erg vervelend dat je dit anders ervaren hebt en wij zijn blij dat we samen tot een oplossing zijn gekomen. Met vriendelijke groet, Team Q
Op het laatste moment een opdracht aangevraagd. Ik werd erg snel en goed geholpen, mét gewenst resultaat. Enorme aanrader dus, zeker als je snel goed drukwerk nodig hebt.
Hoge kwaliteit en goede service. Kortom, top!
Q is hard bezig om de grote prijsknallers als drukwerkdeal en vistaprint in te halen maar dan met het grote verschil dat het contact hier wel goed en professioneel is. Ga zo door!
Prijs kwaliteit is ok.
Snel, flexibel, goede communicatie, komen afspraken na, alles is bespreekbaar, denken mee; in 1 woord geweldig
medewerkers denken goed mee. snelle reactie op mail. goede en snelle levering
Altijd goede service. Prijs kwaliteit verhouding is erg hoog.
prettig, snel, goede prijs-kwaliteit verhouding. Meteen goede offerte obv onze wensen.
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!