Goed meegedacht om met beperkte middelen toch eea mogelijk te maken.
Wij hebben in het verleden al vaker het e.e.a. besteld van drukwerk voor kantoor en de kwaliteit en snelheid is goed. De klantvriendelijkheid en behulpzaamheid bevalt ons ook zeer goed!
Onze opdracht werd geheel naar tevredenheid uitgevoerd.
Uitstekende kwaliteit voor een nette prijs.
Prima medewerker, open duidelijk en meedenkend. Snelle levering en afspraken nakomen.
Altijd snel en netjes, goede prijs
vooral zo doorgaan!
Klantvriendelijk
Beste M. Houwen, Bedankt voor het invullen van een beoordeling. We merken op dat je op sommige punten niet helemaal tevreden bent over de dienstverlening. Onze collega heeft je daarom een mail gestuurd om te informeren naar de reden hiervoor. We zien je reactie graag tegemoet en hebben er alle vertrouwen in dat we dit naar tevredenheid kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
Correct geholpen. Zending was erg laat, maar men dacht met mij mee. Koffie aangeboden tijdens het wachten, Product is van goede kwaliteit, tegen betaalbare prijs.
Vakkundig, snel en zeer behulpzaam.
Fantastische club, Altijd bereikbaar dus erg persoonlijk wat ik heel prettig vind. Staan altijd voor je klaar, alles is te regelen. Kortom zo zin er niet veel meer.
Communicatie was weer super de laatste keer! Bedankt!
Netjes te woord gestaan en goed nagedacht over het juiste formaat en de juiste papiersoort.
Beste mevrouw Keijsers, Bedankt voor het achterlaten van een klantbeoordeling. Fijn dat het advies van onze collega wordt gewaardeerd. We vinden het erg jammer dat het eindresultaat niet helemaal naar wens is, en willen dit dan ook graag met je oplossen. Onze collega die de bestelling heeft behandeld heeft je een mail gestuurd om samen tot een goede oplossing te komen. We wachten je reactie af en kijken uit naar een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
De rapportcijfers spreken voor zich.
Top service voor een goede prijs Vriendelijk en vakkundig personeel die net even iets verder met je meedenkt als je vragen hebt.
Ik ben blij met Q als bedrijf en heel blij met Bobby als vast contactpersoon. Meedenken, snel schakelen, goede service en verstand van zaken.. heel fijn!
Beste Afke, Wat een complimenten, bedankt hiervoor! We zijn blij dat onze manier van werken voor tevredenheid zorgt. In het vervolg zullen we het drukwerk nog beter checken voordat het wordt geleverd, om ook dit soort afwijkingen tijdig te constateren. Ons doel is om elke bestelling voor 100% goed te laten verlopen! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Bobby en de rest van Team Q-Promotions
Tja, wat moet ik nog zeggen behalve de scores hierboven. Ik ben gewoon in alle opzichten tevreden en zal in de toekomst beslist vaker gebruik maken van jullie diensten.
Beste Hans, Leuk om je positieve beoordeling terug te lezen en fijn dat we je in de toekomst terug gaan zien! Spoedbestellingen hebben we niet als optie op de website, omdat de mogelijkheden hierin erg afhangen van het soort product. Echter kun je in geval van een spoedbestelling altijd persoonlijk contact met ons opnemen, dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
Steeds klantvriendelijke houding. Jeroen Brouwers helpt ons telkens heel goed verder. Ook andere collega's zijn erg vriendelijke en gedienstig.
zeer kundig en zeer vriendelijk geholpen, meedenken, zelf met voorstel komen, heel duidelijk in uitleg. alle contact alleen via telefoon en mail verlopen en toch een fantastisch resultaat. snelle levering. zal binnenkort zeker ook andere producten bij jullie bestellen.
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!