Prettig telefonisch te woord gestaan. Afspraken zijn uitstekend nagekomen. Sympathieke/beleefde chauffeur bij aflevering. Alles keurig verpakt. Heel mooi drukwerk.
snellen en correcte behandeling voor een scherpe prijs
Ik kreeg goed en uitgebreid antwoord en advies op mijn vragen. Het geleverde materiaal werd gratis thuis bezorgd.
Beste Kelly, Bedankt dat je Q-Promotions hebt beoordeeld. Uit je reactie begrijp ik dat er iets niet helemaal goed is gegaan met je bestelling. Van mijn collega die jouw bestelling heeft verwerkt heb je een mail ontvangen om wat er is misgegaan nog eens te bespreken. Voorop staat dat we het erg vervelend vinden dat het bestelde product niet gebruikt kon worden zoals de bedoeling was. Het feit dat het ging om een spoedopdracht is hiervoor geen excuus. Het kan natuurlijk gebeuren dat er een fout wordt gemaakt, hiervoor proberen we altijd een passende oplossing te vinden. We hopen snel een reactie op de mail te ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
Graag offerte met een aantallen staffel voor diverse evenementen posters
goede prijs en snelle levertijd
Leuk bedrijf om mee samen te werken
Altijd een snelle levering en denken graag met je mee! Heel fijne mensen om mee te werken.
Snelle reactie op mails, persoonlijk contact, meedenken en snelle levering.
snelle levering, goede service en perfecte kwaliteit
persoonlijk contact via de mail is altijd fijn en vertrouwelijk. mails worden snel beantwoord
Prettige communicatie en service is top!
Leuke mensen die meedenken en altijd bereid zijn om te helpen en snelle service te bieden. Top!
Super-kwaliteit op tijd bezorgd.
Kwaliteit van het geleverde is in orde
Beste Rozemarijn, Bedankt voor het delen van je ervaring met Q-Promotions. Alhoewel we blij zijn dat de kwaliteit van het geleverde drukwerk in orde is, vinden we het erg vervelend dat de communicatie niet helemaal vlekkeloos is verlopen. De leverdatum was door onze collega Daan per ongeluk verkeerd ingevoerd, waarvoor excuses. We hopen je snel weer bij ons terug te zien, zodat we kunnen bewijzen dat dit normaal gesproken niet voorkomt! Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
Jammer dat de achterkant kaartjes niet helemaal registert met de voorzijde. Jammer dat de chauffeur niet op de afgesproken dag heeft geleverd maar de dag daarop. Waardoor wij het drukwerk niet konden gebruiken bij onze openavond.
Beste mensen van Curling Club Tilburg, Bedankt voor het beoordelen van Q-Promotions. Erg vervelend dat het drukwerk niet op het juiste moment is geleverd. Ik begrijp van onze chauffeur dat hij net iets later dan afgesproken op het aangegeven adres was, en jullie toen is misgelopen. We vinden het natuurlijk erg vervelend dat het drukwerk daardoor niet gebruikt kon worden bij de open avond. Is de kwaliteit van het drukwerk wel geheel naar wens? Mochten we nog iets voor jullie kunnen betekenen horen we dit graag! Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
Simpel: gewoon goed
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!