Top service en kwaliteit!
Super snelle service, klantvriendelijk personeel en prijs-kwaliteit verhouding is top!
Zeer goed snel en fijn geholpen door Daniel Vrijhoeven. TOP!!!
Momenteel heb ik geen verbeterpunten/tips. Ben super tevreden over jullie diensten.
Meer dan weer voldoende verrast. Een niet passend ontwerp met witrand zo aangepast dat de druk echt full colour met afloop gedrukt kon worden. Met de oude super service en geen extra kosten voor aanpassen van het ontwerp. Top Daan
Mooi bedrijf om mee samen te werken. Ze blijven positief verrassen zowel in snelheid, communicatie als kwaliteit. Dit bedrijf wil ik graag aanraden!
Wij zijn al jaren klant en hebben alleen maar goede ervaringen. Prettige mensen en leveren uitstekende kwaliteit
altijd op tijd geholpen en bij alle vragen reactie. Ook al vraag ik om dingen en bestel ik ze later toch niet, het is nooit een probleem.
Duidelijk, snel en uiterst behulpzaam.
Het juiste product op tijd gekregen voor de juiste prijs ! Wat wil je nog meer !
Snelle levering, mooi drukwerk.
contact, kwaliteit en levering is uitstekend!
De service en snelheid waarin geleverd wordt. Ook het advies als we iets niet juist hebben aangeleverd is erg positief.
Ik ben een zeer tevreden klant. En word altijd vriendelijk en goed geholpen. Een groot plus punt vind ik, dat ik altijd met de zelfde contact persoon te maken heb.
Kwaliteit, prijs en levertijd zijn natuurlijk altijd belangrijk, maar daarnaast ook geode communicatie. Dik tevreden.
Vriendelijke medewerkers, die behulpzaam zijn en waarmee het snel schakelen is. Dik tevreden. Helaas zijn wij vanwege budgetten (culturele instelling) soms genoodzaakt een bulkdrukker (goedkoper) te kiezen. Maar voor onze jaarbrochures, die lang blijven liggen en waarin we geen concessies willen doen wat betreft kwaliteit, blijven we bij jullie uitkomen.
Ik moet zeggen dat ik het erg vond tegenvallen dat ik niet gecentreerde kaartjes kreeg in eerste instantie en dat ze daarna retour mochten maar dat ze de kaartjes dus hebben bijgesneden en geen nieuwe hebben gemaakt waardoor ik dus te smalle kaartjes heb. en dan ook nog eens 1,5 keer zoveel betalen als bij de concurrent.
Beste Lucas, Bedankt voor je beoordeling. We vinden het vervelend om te horen dat je ervaring met Q-Promotions niet geheel naar verwachting is verlopen. Fijn dat we inmiddels tot een een oplossing zijn gekomen door de visitekaartjes opnieuw te drukken. Hopelijk zijn deze dan wel naar volle tevredenheid. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!