TOPbedrijf
Snelle sevice
Super fijne partij om mee samen te werken. Bovenstaand is alles wel genoemd en de score zegt voldoende.
De samenwerking met Nikki de Voogd verliep heel soepel en met veel geduld.
Goed, duidelijk en snel geholpen. Pro-actieve houding mbt duidelijk leesbaarheid voor het gekozen formaat.
Van a tot z prima verlopen opdracht. Ook prettig dat je na 17.00 uur nog mensen kunt bereiken op het bedrijf.
Goede, duidelijke en vooral overzichtelijke site waar ik snel mijn bestelling kan plaatsen. Chatfunctie is ook erg handig bij snelle vragen. Levering is bovendien netjes verzorgd en kwaliteit van drukwerk is goed.
Prettig zakenlijk onderhandelen, snelle service en redelijke tarieven.
Goede communicatie en snel schakelen!
Erg blij met het makkelijke en snelle contact
In mijn ontwerp ontbrak nog een woord. Kon nog gewoon aangepast worden. PRIMA geregeld dus!
Goede prijs /kwaliteit verhouding. Snelle correcte afhandeling.
Ik word altijd erg aardig geholpen en kaartjes zien er mooi uit en goede kwaliteit
Beste Rogier, Bedankt voor je beoordeling. Naar aanleiding van je opmerking hebben we even contact gehad en zijn we hopelijk tot een goede oplossing gekomen. We kijken uit naar de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Q-Promotions
100 punten, zeer tevreden!
Fijn bedrijf, helemaal tevreden !!
Jeske heeft goed meegedacht over de mogelijkheden binnen onze club en waar wij behoefte aan hebben.
Goede service voor het samenstellen van het product. Ook goede hulp bij de verwerking van de bestanden.
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!