Kwaliteit van geleverde bestelling is prima.
Zeer prettige samenwerking!
Er is iets misgegaan bij de verzending via TNT post. De flyers zouden te laat aankomen. Inmiddels zijn ze wel gearriveerd overigens. Jullie hebben er voor gezorgd dat ik alsnog flyers op de dag van de beurs ontving. hartelijk dank.
Snelle levering. Goed kwaliteit.
Sponsoring
stipt
Snelle levertijd. Fijn dat een medewerkster mijn poster kwam naleveren zodat hij optijd binnen was
Het is fijn werken met Q-Promotions. De medewerkers denken mee en zijn allert.
Ervaar het steeds weer als prettig dat bij telefonische informatie er goed en juist wordt meegedacht, zodat ik zeker de juiste producten en afwerking ontvang. Top!
Q-Promotions levert mooi drukwerk af. Gelukkig komt het zelden voor dat er iets mis gaat en als er dan iets mis gaat dan wordt het ook op een correcte wijze afgehandeld.
Q- promotions heb ik ervaren als een zeer klantgericht bedrijf. Denkt mee met de klant en draagt zelf oplossingen aan. Communicatie is heel prettig en als klant word ik met respect te woord gestaan! prijs/kwaliteit is heel goed!
keurige offerte
In korte tijd een mooi actie folder gemaakt voor een beurs.
Snel, vriendelijk, netjes personeel. Ingang bedrijf slecht vindbaar voor een onbekende.
snelle afhandeling van de produkten
Vriendelijk en meedenkend personeel
Uitstekende kwaliteit, ben heel tevreden.
Ondanks de feestdagen en druk op een 2016-uitgave kon prachtig op tijd geleverd worden.
afspraken worden nagekomen/snelle levering
Afspraken worden perfect nagekomen en de service is geweldig.
prettige samenwerking, persoonlijk en heel klantvriendelijk
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!