Tijdje terug flyers bestelt. Dit telefonisch gedaan wij wisten de formaten niet precies meer en wij weten niet alles van afmetingen, pixels, kleuren, zwaarte papier, enz enz. Dat weten ze bij Q promotions wel! Wij zeggen wat we bedoelen in een paar woorden en het wordt geregeld. Heel fijn
Nette en snelle levertijd. Keurig
Goed bedrijf met dito service.
Spoed klus is weer perfect verzorgt en snel geregeld. Dank jullie wel.
denkt mee, levert op tijd, informeel en korte lijnen
Duidelijke aangeven war de ingang van het gebouw is voor particulieren. Ik stond bij de verkeerde ingang. Best wel onduidelijk aangegeven.
Door even kort telefonisch onze opdracht te bespreken wordt er vervolgens door onze grafische man met een medewerker van Q de zaak verder afgewerkt. Super!!
een 10 geven is ook zo wat. maar geen klachten over service klantvriendelijk etc.
Wij worden altijd snel, vriendelijk en goed geholpen door Jeske. Bij problemen of spoedklusjes stelt Q-promotions zich flexibel op en werkt met ons mee.
Ik kwam onaangekondigd binnen met een verzoek dat eigenlijk meteen klaar 'moest' zijn..... Nooit verwacht (kunnen hopen) dat ik mijn op maat gemaakte bestelling een paar uur later al kon ophalen. Top!!
Heel tevreden! En ook zeer tevreden over nazorg/klacht afhandeling. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.
Opdracht voor afdruk op Dibond snel in behandeling genomen en specifieke wensen waren daarbij geen probleem. Snelle levering van een kwalitatief erg mooi product.
Vriendelijke communicatie en correcte levering.
snel en goedkoop
Ik ben erg blij met de folders die bij jullie zijn gedrukt. De kwaliteit is super. Stevig materiaal.
Ik heb vorige week 2 spandoeken besteld. Keurig netjes, volgens afspraak op tijd geleverd. Super goede service
De papier stalen die je gratis kan bestellen.
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!