Er wordt volop meegedacht als er uitdagingen zijn, totdat de oplossing er is! Klantvriendelijk, behulpzaam, ruim assortiment Als het op de website niet te vinden is, dan gaan ze kijken wat de mogelijkheden zijn.
- Het kostte vele pogingen om de offerte naar wens aangepast te krijgen. - Reacties op mails duren lang (meerdere reminders voor nodig) - Telefonisch slecht bereikbaar - Gevraagd om bevestiging van start werkzaamheden niet ontvangen. - Deadline voor gereed werk niet gehaald. 1 dag te laat. Al met al, geen partij waar je zorgeloos je opdracht onderbrengt.
Beste BS, Bedankt voor je eerlijke feedback, en sorry dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Het spijt ons dat je zoveel gedoe hebt gehad met de offerte en dat onze reactietijd niet je geduld heeft beloond. We nemen dit serieus en gaan intern kijken hoe we dingen kunnen verbeteren. Jouw ervaring is niet hoe we willen dat het gaat. Nogmaals excuses voor de gedoe, we hopen dat we de kans krijgen om het goed te maken. Team Q
Na eerste contact vlotte reactie en medewerking. Bestelling vanwege december extra vroeg gedaan, maar was eigenlijk niet nodig. levering was al heel vlot. Drukwerk ziet er prima uit mede dankzij het meedenken van de medewerkers. Top
Altijd klantvriendelijk en snelle service.
heel prettig en snel verwerkt
De druk van mijn kaarten waren makkelijk aan te leveren en super snel gedrukt en waren goed van kwaliteit Blij mee!
Maakt niet uit met welk verzoek ik kom, ze komen 9 van de 10 keer met een passende oplossing en een scherpe offerte. Daarbij altijd snel reactie en een product waar zowel wij als onze klant trots op kunnen zijn.
Super snel, goed in design en vriendelijk personeel!! Al met al super bedrijf !
Zoals ik gewend ben van Q-promotions wederom een goede service, snelle levering en uitstekende communicatie
Goede en vlotte communicatie, bereidwilligheid om 'mee te denken' en persoonlijk contact. Top!
Snelle reactie op mijn vraag, een prijstechnisch goede offert en een super snelle bezorging.
Geweldig bedrijf waar je fijn mee kunt samenwerken. Ze zijn betrokken en komen de afspraken na. Dank je wel voor jullie goede zorgen en voor jullie medewerking
Ik heb Foto (op dibond) in baklijst besteld. heb via chat specificaties gevraagd of de foto 60bij 40 was of totaal incl lijst en daarbij werd me aangegeven dat de foto 60bij40 was en dat er dan nog rondom een lijst van 3,5 cm bij kwam. dus mijn 'conclusie' was dat ik een product zou krijgen van 47bij67 met daarin een foto van 40bij60. in een later chat nogmaals gesproken over het formaat waarbij aangegeven werd dat de foto 40 bij 60 zou zijn maar dat ik rekening moest houden met 1 cm snijruimte, dus heb ik een foto van 42bij62 aangeleverd. vandaag het geheel nagemeten omdat ik het ophangsysteem moest monteren, en nu blijkt dat het geheel, incl lijst 60bij40 te zijn, lijst is (gelukkig) niet 3,5 cm dik maar ik houd een foto over van 57,6 bij 37,7 en dit is niet wat ik verwacht had. ik zie op de site wel staan dat het eindproduct 400x600 is, maar daarom heb ik specifiek via chat nog navraag gedaan omdat ik zekerheid wilde of daarmee de foto bedoeld werd (het product waar het mij om gaat) en de info die ik daar kreeg heb ik voor waar aangenomen. ik kan helaas niet de chat geschiedenis terugkijken, maar ben wel daarin licht teleurgesteld. Foto, afdrukkwaliteit en lijst etc is verder van prima kwaliteit, daar gaat het niet om, maar de informatie is op zijn zachts gezegd niet eenduidig.
Hoi Peter, Wat vervelend om te horen dat er verwarring was over de afmetingen van je bestelling. Sorry voor het gedoe en bedankt dat je de moeite neemt om dit te delen. Het lijkt erop dat we een steekje hebben laten vallen met de communicatie, en dat spijt ons oprecht. We streven ernaar om duidelijke en nauwkeurige informatie te verstrekken, en het lijkt erop dat we in dit geval niet aan die verwachting hebben voldaan. We nemen jouw feedback serieus en gaan intern kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen aanpakken. Het is fijn om te horen dat de kwaliteit van de foto, afdruk en lijst wel naar wens is. Mocht er nog iets zijn waarmee we de situatie kunnen rechttrekken of als je verdere vragen hebt, laat het gerust weten. We staan voor je klaar. Nogmaals excuses voor het ongemak.
Q Promotions is een professioneel bedrijf. Zeer klantvriendelijk, ijverig, en ze denken met je mee. Kortom: zeer tevreden.
Met een beetje haast heb ik een bestelling bij jullie geplaatst. In mijn beleving 5000 kaarten van 10 consumptiebonnen. Die telling bleek achteraf 5000 consumptiebonnen te zijn, oftewel 500 kaarten. Als ik heel goed alle regels gelezen had, dan had ik dit misschien vooraf kunnen weten, maar zoals gezegd een beetje haast. Voor 5000 kaarten was het een prima prijs, voor 500 kaarten waren dit erg dure consumptiebonnen.
Wat vervelend dat de bestelling niet helemaal volgens verwachting is verlopen. We begrijpen dat haast soms de overhand kan nemen. We waarderen je feedback en zullen dit zeker meenemen om onze communicatie te verbeteren. Als je wilt, neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om ons te bereiken.
Kan gewoon bellen met een vraag altijd fijn
steeds weer een fijne samenwerking en afspraken die worden nagekomen. En als het een keer anders is, word ik daarover geinformeerd.
Ik had een (eigenlijk te) korte deadline, maar ik werd daarin prima geholpen en ontzorgd. Weinig zorgen; goed geregeld. Fijne en duidelijke communicatie.
Prettig telefonisch contact, snelle reactie, prachtig drukwerk!
Door goede communicatie een prachtig spandoek gekregen Kwaliteit van foto's zijn mooi helder
Nu al een paar keer een bestelling gedaan bij Q-promotions. Prima service, fijne communicatie en accurate afhandeling.
Wat moet ik nog zeggen.... SUPER.
Altijd als ik wil, dan bel/mail ik en krijg ik altijd snel antwoord. Ze denken mee, ontzorgen mij in de details. Ik ervaar het iedere keer weer als prettig en goed.
Vanaf moment één ben ik opnieuw goed geholpen. Dit keer was het niet een bestelling voor mijn eigen zaak, maar voor de band waar ik in zit, UnderCover SoulFunk. Vandaag heb ik de visitekaartjes en banners opgehaald. Van de laatste heb ik een foto gemaakt en doorgestuurd naar de andere bandleden. Net zoals ik zijn ze erg enthousiast. We gaan vol enthousiasme gebruiken tijdens onze optredens. Ook een compliment naar Ivo en Ilona voor hun goede service!
Andromedastraat 2 B
5015AV Tilburg
Q-Promotions is al ruim 20 jaar dé betrouwbare drukwerkpartner voor particulieren, kleine zelfstandigen, grote organisaties en overheden. Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend!