Doet wat er gezegd wordt!

Wij hebben de verkoop van onze woning door Estate (Marco) als zeer prettig ervaren. De communicatie was erg goed en lekker snel. Dat heeft geresulteerd is een snelle verkoop van de woning. Erg blij mee

Fijn contact van offerte te afsluiting

Het contact is vanaf het begin heel prettig. Marco is makkelijk bereikbaar. En zelfs voor het in de verkoop ging, al heel behulpzaam met adviezen. De woning heeft zichzelf verkocht in deze woningmarkt. Maar is bij bezichtiging vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijk, behulpzaam en prettige omgang.

We zijn goed geholpen. Duidelijke uitleg over als gekregen en zeer behulpzaam.

helemaal top!

Zeer tevreden over deze makelaar. Wij zijn geholpen door Marco van der Kruk met de verkoop van onze woning. Duidelijke en heldere communicatie, komt afspraken na!

Een goede makelaar

Komt alle afspraken goed na en is correct

De estate verkoop makelaar was zeer professioneel en maakte de verkoop soepel en stressvrij.

Mijn ervaring met de estate verkoop makelaar was absoluut positief. Vanaf het eerste contact voelde ik me goed ondersteund. De makelaar nam de tijd om mijn wensen en verwachtingen te begrijpen en gaf me deskundig advies over de verkoopstrategie. Hij stelde een realistische prijs voor het huis voor, wat resulteerde in veel interesse en bezichtigingen. Gedurende het hele proces hield hij me regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen en was altijd bereikbaar voor mijn vragen. De communicatie was helder en professioneel, wat voor mij erg belangrijk was. Uiteindelijk werd mijn huis snel en voor een uitstekende prijs verkocht. Ik ben zeer tevreden over de service en kan deze makelaar van harte aanbevelen aan anderen die hun huis willen verkopen!

Belangenverstrengeling, niet volgens richtlijnen

Als onervaren verkoper niet de begeleiding gekregen die je mag verwachten van een verkoopmakelaar.. Werken niet volgens de gebruikelijke standaarden maar gaan voor de makkelijke snelle weg. Daarnaast door zowel als verkoop makelaar van verkoper op te treden en als verkoopmakelaar van koper merkbaar probleem van belangenverstrengeling waardoor beiden partijen benadeeld worden. Mogelijk mijn fout door niet te kiezen voor een makelaar met nvm keurmerk?

Ontzorgen

Marco heeft veel ervaring en kennis van de omgeving in de Drechtsteden en begeleid het gehele project heel vakkundig.

Keurig geregeld van begin tot het eind!

De verkoop van mijn huis verliep vloeiend door de inzet van Estate. Niks op aan te merken.

Fijne samenwerking

Vanaf eerste bezoek was er de klik. Heldere uitleg en goede communicatie. Komt afspraken na en doet wat hij zegt. Erg tevreden!!!

Wij zijn uitstekend geholpen van het eerste begin tot het einde bij het verkopen van het huis. Je wordt echt ontzorgd.

Deskundig en professioneel

De samenwerking met Marco heb ik als zeer prettig ervaren, fijn in de omgang, heldere afspraken. Kortom een super fijne makelaar.

Geweldig goede, professionele, heldere en snelle dienstverlening!

Estate Makelaars (Marco van der Kruk) werd mij aanbevolen door een goede vriend. Ik geef nu graag de aanbeveling door, want de ervaring met Estate Makelaars is mij ook geweldig goed bevallen. Marco is bijzonder professioneel (met een persoonlijke touch), helder in zijn communicatie, to-the-point en werkt enorm snel. Zo is ons huis verkocht in een tijdsbestek van vijf weken na het afsluiten van het verkoopbemiddelingscontract met Estate Makelaar. Voor het backoffice van Estate Makelaars geldt overigens hetzelfde: correcte en tijdige communicatie!

Laagdrempelig en goed bereikbaar.

Vriendelijk en laagdrempelig bereikbaar. Bereid om actief met je mee te denken.

Prima service!

Team Estate makelaar bedankt voor de bemiddeling.

Aanrader

Prima samenwerking met zowel Marco als Marianne. Deskundig, heldere en duidelijke communicatie en korte lijnen. Dik tevreden!

Uitstekende service

Wij zijn uiterst vriendelijk en professioneel door Marco van Estate Makelaar geholpen en begeleid in het verkoopproces van ons appartement.

Mijn ervaring met Estate Makelaar, Marco, is uitstekend. Goede communicatie, snelle verkoop en nette afwikkeling. Een aanrader dus als je je huis gaat verkopen

Alles perfect gegaan!

Koop en verkoop snel geregeld. Top!

De verkoop van ons huis is exacte verlopen zoals de makelaar van te voren had voorspeld.

De heer van der Kruk is een deskundige makelaar. We hebben veel gehad aan zijn tips om ons huis verkoop klaar te maken. Het hele verkoopproces is precies verlopen zoals hij had voorspeld.

Goede communicatie en snelle verkoop

Via Estate mijn huis verkocht. De communicatie verliep goed en mijn huis was binnen no time verkocht. Super fijn. Estate raad ik zeker aan.

Top ervaring

Een fijne makelaar die ons tijdens de aankoop van ons eerste huis alles goed en duidelijk heeft uitgelegd.

Uitstekende snelle verkoop

Korte lijnen, geen lange verhalen snel geholpen . Wij waren bezig met een nieuw huis en Marco kwam langs voor een oriënterend gesprek, fijn gesprek gehad niet opdringerig en het juiste advies gegeven. Na de verkoop en oplevering een fijne afhandeling gehad. Zeker aan te raden!

TOP Makelaar

Goede makelaar. Bekijkt alles heel goed voor de verkoop. Hele fijne collega’s. Wordt ook heel snel gereageerd op eventuele vragen. Echt een aanrader.

Duidelijk en betrouwbaar

Duidelijk intake gesprek en de hele periode van bemiddeling, tot overdracht wordt je goed en duidelijk ondersteund.

De Veldoven 6 B

3342GR Hendrik-ido-ambacht