Prima en naar verwachting geholpen met de verkoop van ons appartement.

Nadat we Marco gebeld hadden, kwam hij diezelfde week langs om het appartement te bekijken en te vertellen wat hij voor ons kon betekenen. Hij kon het direct in de verkoop zetten en binnen 2 weken , was het verkocht. Hij was altijd goed bereikbaar, voor als we nog vragen of opmerkingen hadden. Hij is een prettig persoon, om zaken mee te doen. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken en bevelen Estate Makelaardij zeker aan.

Alles keurig geregeld volgens afspraak!

Alles verlopen zoals van te voren afgesproken met als voordeel dat er natuurlijk snel echt geïnteresseerde koper was,dat is natuurlijk belangrijk in het proces!

Ontzettend goed geholpen en iemand die meedenkt

Via Marco van Estate makelaars zijn we aan onze huidige woning gekomen, super aardige makelaar die met zijn klanten meedenkt. Wij zijn Marco enorm dankbaar dat we onze huidige woning hebben mogen kopen. Een eerlijke makelaar die je goed behandeld! Nogmaals bedankt !

Goed resultaat

Met Estate als makelaar heb ik mijn huis zonder zorgen kunnen verkopen. Ze zijn goed bereikbaar, duidelijk in de communicatie en je komt niet voor verrassingen te staan. Alles bij elkaar een mooi resultaat en zou ik Estate Makelaar absoluut aanbevelen!

Zeer goed!

Zeer gespecialiseerd! Goed in het vak en informeert waar nodig. Aanrader!

Professionele ondersteuning en advisering bij de verkoop van het huis van onze ouders. No-nonsense aanpak die ons meteen aansprak.

Aanbevolen!

Marco is een fijne makelaar in de omgang. Gaf ons als kopers echt de gelegenheid om ook zelfstandig het huis te bekijken en nam echt ruim de tijd voor ons tijdens de bezichtingen. Goed contact gehad met de makelaar, ook bij vragen na de bezichtiging. Enige minpunt is dat de makelaar dacht dat het huis een beter energielabel had dan dat het huis uiteindelijk had (energielabel was bij de bezichtiging nog niet bekend). Dit viel wat tegen toen we uiteindelijk het energielabel van ons gekochte huis binnen kregen. Hier had de makelaar wat terughoudender in mogen zijn tijdens de bezichtiging.

Professioneel en snelle communicatie

Zeer fijne ervaring gehad met Estate makelaars. Wij zijn goed geholpen en hebben een fijne ervaring gehad! Professionele makelaar en antwoorden al je vragen.

Straalt duidelijke visie en vakmanschap uit

Onze ervaring met Estate Makelaar is duidelijk positief. Marco heeft een goede kijk op de mogelijkheden van een woning en weet dat goed bij de verkoop te gebruiken. Ons huis was hierdoor snel verkocht. De afhandeling is netjes verlopen, wij zijn erg tevreden

Snelle en goede service en snel antwoord bij vragen

Wanneer je je huis snel wilt verkopen ben je bij deze makelaar aan het juiste adres,. De foto’s en filmpje laten maken en online plaatsen ging een stuk sneller dan bij de grotere makelaar kantoren!

Marco is een topper

Hele fijne ervaring met Estate. Prachtige foto's van woning. Snel verkocht (twee weken) en snelle reacties vanuit ons aanspreekpunt Marco.

Fantastisch!

Van begin tot het eind fantastisch geholpen. Alles verliep heel soepel, alle tijd is genomen om vragen die ik had te beantwoorden. Had niet beter kunnen wensen.

Goed geregeld!

Goede en duidelijke communicatie. altijd goed bereikbaar voor vragen, zeker als starter hier veel van geprofiteerd.! kortom gewoonweg TOP :)

Alles verliep soepel en Marco stond altijd voor ons klaar

Als we contact zochten werden we snel geholpen, de service en kennis was goed en prettig.

Prettige samenwerking

Fijne rondleiding in het huis en prettige begeleiding tijdens de koop.

Kundig, betrokken en professioneel!

Marco is een zeer kundig en professionele makelaar. Is betrokken, empathisch en begrijpt de emotionele lading van een huis kopen en verkopen. Staat voor je klaar en luistert oprecht naar je wensen. Opnieuw dank voor de prettig samenwerking!!

Prima!

Fijne benadering en staan open voor je wensen! Mijn appartement binnen 9 dagen verkocht! Verkoopbemiddeling (telefonisch) ging naar tevredenheid!

Fijn en professioneel

Fijn contact gehad met Marco van Estate Makelaar. Dacht erg mee in het belang van de verkoper en ook met het bezichtigen werd door Estate Makelaar goed mee gedacht naar de beste oplossing! Ik kan deze makelaar dan ook ten zeerste aanbevelen!

Super ervaring

Marco heeft ons goed geholpen bij de verkoop van de woning van mijn overleden tante. Het contact was prettig en de ondersteuning van Marco was perfect.

Prima geregeld !

Voorzien van goed en eerlijk advies. Fijne partij.

Prettig en een goede service

Ik ben blij dat onze keuze op Estate is gevallen om ons huis te verkopen en een ander huis te kopen. De uitleg was duidelijk en men had altijd tijd om vragen te beantwoorden of om even mee te denken.

Wij hebben een hele goede ervaring

Wij hebben een hele goede ervaring met Marco tijdens het hele verkoopproces. Tijdens ons eerste gesprek kon hij precies de pluspunten van ons huis benoemen zoals wij die ook zagen. Wij hadden er daarom vertrouwen in dat hij dit ook over kon brengen tijdens de bezichtigingen. Dat is goed gelukt. Marco heeft 25 jaar ervaring in deze branche en dat kun je merken. Ons huis is daarom goed en snel verkocht!

Top geen mooie verhalen maar daden

Marco van der kruk is een fijne, betrouwbare makelaar. Zijn reclame bij zijn kantoor heeft mij ertoe aangezet om hem uit te nodigen om hem uit te nodigen voor een verkoop gesprek. Tijdens zijn bezoek was hij open en eerlijk wist wat er in de Volgerlanden speelde en gaf een duidelijk advies met de daarbij horende verwachtingen. Tijdens dit gesprek ging hij uit van zijn eigen kunde en kennis . Dit was ook de doorslag om met hem in zee te gaan. Alles werd snel geregeld dezelfde dag werd en een afspraak met de fotograaf gemaakt kort er achter de verkoop tekst voor de brochure. Binnen 5 dagen was er een koper! Super blij met het resultaat en de afhandeling van documenten. Mocht ik nog eens een makelaar nodig hebben dan zal ik hem gelijkk benaderen en hem aanbevelen.

Zeer prettige en snel reagerende deskundige makelaar!

Bij Estate gekomen via de raamreclame voor 0,5% courtage voor de Volgerlanden. Afspraak voor waardebepaling gemaakt waarna we snel overgingen tot verkoop. Met snel ging het ook echt heel snel. Met 8 dagen van opdracht tot verkoop. Marco en het Estate-team: Nogmaals enorm bedankt voor snelle service en prettige samenwerking

Service was zeer goed!

Nette behandeling, contact met Marco was snel en duidelijk. En goed geholpen!

De Veldoven 6 B

3342GR Hendrik-ido-ambacht