Prettig contact met estate. Edwin dacht echt mee met ons. Zou hem zeker aanbevelen voor de aan- en verkoop van een woning!
Edwin is zeer professioneel en prettig om mee te werken. Staat altijd voor je klaar. Geeft goede eerlijke adviezen. Zou hem aan iedereen aanbevelen als je een betrouwbare makelaar zoekt.
Zeer fijne, persoonlijke, benadering. Edwin heeft de zorgen van de verkoop uit handen genomen en heeft de woning boven de vraagprijs weten te verkopen. Eerdere ervaring met Edwin als aankoop makelaar was ook zeer positief.
Vriendelijke en deskundige man die ons goed heeft geholpen, daar waar nodig.
Zoals in de beoordeling te zien, alleen maar lof over Edwin Tijssen. Aanbevolen. Geweldige makelaar!
Zeer duidelijk!! Geen onnodige poespas. Na het oriënterende gesprek besloten om het via Estate te laten verkopen. Alles snel geregeld!! Fotograaf kwam en dacht erg goed mee om de woning zo mooi en goed mogelijk te fotograferen. Na elk bezoek duidelijke terug koppeling van Marco!! Kosten van Estate zijn ook zeer schappelijk!! In 1 woord GEWELDIG, ga zo door Estate!!
Zeer prettig, deskundig en klantvriendelijk!
Scores behoeven wat mij betreft geen toelichting. Betere dienstverlening kan ik mij niet wensen. Mijn dank is groot.
Ik ben zeer tevreden over de professionele aanpak en samenwerking met Edwin Thijssen, Groet Shirley van Ginkel
het was heel goed zakendoen met Marco
Zeer positief, goede en snelle communicatie!
Wij zijn zeer tevreden. Deskundige, vriendelijke en voortvarende begeleiding.
Top makelaar! We zijn zeer tevreden met Marco. No nonsense aanpak en maakt ook waar wat hij gezegd heeft.
Allemaal prima. Dank! Qua snelheid heeft de markt nu natuurlijk ook wel geholpen!
Deskundig met persoonlijke benadering. Inzet en betrokkenheid vielen op.
Kwaliteit bezichtiging, daar was ik niet bij dus geen oordeel.
Klantvriendelijk, niet alleen Marco, maar ook de dames op kantoor zijn vriendelijk en behulpzaam. Mijn voormalige woning was binnen een week verkocht. Marco is deskundig en resultaat gericht, het is een pre dat Marco de markt in Zwijndrecht kent!
De Veldoven 6 B
3342GR Hendrik-ido-ambacht