Voor de tweede maal hebben wij voor de verkoop van ons huis gebruikt gemaakt van de diensten van Edwin Tijssen. Niets anders dan lof. Een absolute aanrader.
Wij hebben ons huis super snel verkocht (binnen 6 weken).. wij zijn heel tevreden :)
Enkel lof, zijn in contact geweest met Edwin Tijssen. Zeer goed geholpen !
Alles is zeer correct verlopen
Snelle verkoop van onze woning mede door Carolien.
Na al een aantal verschillende makelaars te hebben gesproken sprak ik Carolien Koster. Dit klikte gelijk. Er werd goed ingespeeld op mijn wensen, en samen met haar deskundige advies hebben we de verkoopstrategie opgesteld. Carolien hield me continue op de hoogte. Direct na de bezichtigen belde ze me om deze te bespreken. Al met al, erg betrokken! Dat vond ik erg fijn! Een aanrader voor iedereen! Bedankt Carolien!
Erg prettige ervaring gehad met estate. Mijn huis was dan ook binnen 3weken verkocht door Ferry. TOP!
Bedankt voor alles Edwin Tijssen! Het was niet de makkelijkste verkoop...
tevreden
Eén vast contactpersoon. Snelle terugkoppeling n.a.v. bezichtigingen. Afspraken altijd nagekomen.
Was een prettige samenwerking met edwin en zal hem zeker aanbevelen .
Heel goed meegedacht,en op de persoonlijke situatie heel goed ingespeeld
Wij zijn super goed geholpen door Carolien. Je voelt je heel erg fijn bij haar. Ze is betrokken en je kan haar altijd bellen.
Super vriendelijke vrouw! Wist veel te vertellen over de woning, was niet bezig met het aansmeren van de woning maar dachf met alles mee en was heel eerlijk! TOP
Carolien Koster heeft altijd een positieve uitstraling en vind niets te veel.
Wij hadden Marco v.d. Kruk als makelaar. Rustig, evenwichtig. Straalt deskundigheid uit.
Zeer nette man marco Alleen ik heb het vermoeden dat hij teveel werk heeft als ik zie hoeveel panden hij moet doen en soms dus best gehaast was Ik zou zeggen n vrouw of Man erbij zou geen kwaad kunnen en de druk voor Marco ook wat verlichten Maar marco zelf is echt n goede makelaar zeer aardig en zeer vakbekwaam
Correct, klantvriendelijk, snel, emphatisch
De Veldoven 6 B