Prettige oprechte betrokken begeleiding. Wist goede mix in communicatie te vinden tussen mijn zus en ondergetekende.
Betrokken, weet met wie hij spreekt en wat er speelt, geeft eerlijk advies, actief bijvoorbeeld door de avond voor verkopers te organiseren
Binnen twee dagen je huis verkopen, in deze tijd! Wie wil dat nu niet? Dankzij Estate Makelaar Marco vd Kruk is het ons gelukt. We hebben fijne begeleiding gekregen bij het onderhandelen en ook in het voortraject voldoende tips en aandacht. Al onze vragen werden snel en volledig beantwoord, dus ik beveel Estate maelaar aan iedereen aan!
Een open en transparante houding richting verkoper en koper. weet kopers op hun gemakt te stellen en verkopers goed te voorzien van info en keuze tactiek. sterk!
Carolien Koster van Estat Dordrecht is een goede makelaar met duidelijke adviezen, ter zake kundig en ten alle tijden bereikbaar. Aanrader!
Edwin Tijssen, is een erg aardige kerel die ons huis in oktober 2012 in een tijd van 3 weken heeft verkocht ! Wij zullen hem altijd bij iedereen aanbevelen.
Eerlijk en deskundig advies. Snel met informatie betreffende bezichtigingen.
onze ervaring met mevr. bianca van der berg als verkoop makelaar is zeer positief. ze is duidelijk enthousiast,reageert snel, en zeer behulpzaam, wij wensen mevr. van der berg veel succes toe.
Het is al weer een half jaar geleden dat Bianca van Estate makelaar ons huis in Oud Beijerland voor ons heeft verkocht. Estate was onze 3e makelaar in 2 jaar. Vooral de informatie verstrekking en persoonlijke aandacht sprak ons erg aan. Wij bevelen dan ook Estate makelaar van harte aan. Ko en Evelyn Klok
In het voorjaar van 2012 besloten wij ons woonhuis te verkopen. Na onderzoek over beschikbare makelaars met regionale kennis viel onze keuze al snel op Estate-Makelaars. Enerzijds vanwege de uitsekende contract voorwaarden (no cure no pay) en een toch wel vrij grote club met regionale makelaars. Na de 1e afspraak met Bianca van den Berg waren wij het snel met elkaar eens en hebben wij vrijwel direct opdracht aan Estate Makelaars gegeven om ons woonhuis te verkopen. Kort daarna is door Bianca een uitgebreide fotorepportage gemaakt en is ons huis half maart 2012 op internet te koop gezet. Ondanks de lastige huizenmarkt was al vrij snel belangstelling en heeft Bianca enkele bezichtigingen met potentiële kopers gehad wat ook een bod op ons huis opleverde. Dit was alleen onvoldoende en is door ons afgewezen. In de zomermaanden was het wat minder druk met bezichtigingen en de belangstelling en zijn, in overleg met en door Bianca platte gronden van ons huis als extra informatie op internet geplaatst en is ook de vraagprijs herzien. Na de zomervakantie was een duidelijke omslag in de belangstelling. Al spoedig waren meerdere belangstellenden welke door Bianca vakkundig rondgeleid en geïnformeerd werden. Half oktober ontvingen wij een 2e bod wat meer in onze richting kwam. Nog diezelfde dag zijn we het met de aspirant kopers eens geworden. Dit alles uiteraard onder de regie van Bianca. Vrij spoedig hierna is door Bianca een koopcontract opgesteld en door alle partijen getekend. Wel braken nog 2 maanden van wachten aan omdat de gebruikelijke ontbindende voorwaarden aan de orde waren (o.a. financiering). Uiteindelijk was het 21 december 2012 en zaten wij, de kopers en Bianca bij de notaris om de verkoop definitief af te ronden. Terugkijkend kunnen wij alleen maar positief zijn over de begeleiding en afhandeling van de verkoop van ons huis door Estate Makelaars. In het bijzonder over Bianca van den Berg. Vooral haar no nonsens aanpak, waarbij wij niet altijd het gevoel hadden om in een puur zakelijke verhouding met elkaar om te moeten gaan, hebben ons zeer aan gesproken. Bianca bedankt, Arjo en Achim.
Wij hebben er voor gekozen om voor de verkoop van onze woning 2 makelaars uit te nodigen. Aangezien Estate duidelijk het verschil maakte in aanpak en vertrouwen was de keuze snel gemaakt. Na kritisch door de woning te hebben gelopen kon Estate direct aangeven hoe zij het in de markt zouden zetten. Omdat het aansloot op hetgeen wij zelf in gedachten hadden en gezien de positieve houding van de makelaar, hebben wij het met vertrouwen uit handen gegeven! In korte tijd hadden wij al diverse bezichtigingen en hierover werden we uitstekend op de hoogte gehouden. Of het nu tijdens kantooruren was of 's avonds om 21.00 uur; er was altijd tijd om even te overleggen of om e.e.a. door te spreken. Ook de bemiddeling met de kopers was op alle fronten goed te noemen, dik tevreden dus! Binnen 2 weken was het rond! De woning was verkocht voor een prijs waar een ieder tevreden mee was. Ook na de koop zijn we altijd goed op de hoogte gehouden over de verdere afwikkeling. Wij zullen daarom Estate ook altijd aanraden bij andere mensen en wensen Estate / Edwin Tijssen veel wijsheid en veel verkoop toe in deze toch wel lastige tijden!
De keuze om ons huis te verkopen via Estate Makelaar Bianca van de Berg in Oud-Beijerland blijkt achteraf een geweldige keuze te zijn geweest, juist omdat de tijden niet makkelijk zijn om een huis te verkopen hebben wij gekozen voor het "No Cure No Pay" systeem, maar de inzet van Bianca heeft geresulteerd in een niet langere verkooptijd van 8 maanden. Bianca we willen je nog ontzettend bedanken voor je inzet en we wensen je veel succes en dat je nog maar veel huizen verkoopt. We zullen je ook bij iedereen aanbevelen, Bedankt.
Bianca van de Berg - Estate Makelaar Hoekschewaard heeft ons begeleid bij het verkopen van ons huis. Zij heeft ons huis getaxeerd waarna wij onze royale vrijstaande woning 'toevallig' verkochten aan de overburen. Binnen twee weken verkochten wij ons huis en kochten onze nieuwe woning. Bianca bedankt voor je deskundige support!
Wij zaten eerst ruim 2 jaar bij een andere makelaar. Wij hadden het idee dat zij niet echt d\'r best deden om ons huis te verkopen. We zijn toen overgestapt naar Estate. Ineens merkte we dat het ook anders kon zijn. Groot plus punt dat er regelmatig contact was tussen makelaar en ons. Met dank aan Tiemen Witvliet was ons huis ineens heel snel verkocht. Wij zijn heel blij dat we toen zijn overgestapt. Als iemand ooit nog een makelaar nodig heeft zullen wij Estate aanbevelen. Tiemen, heel erg bedankt voor al het advies en de verkoop!
Na een minder succesvol verkooptraject van ruim anderhalf jaar zijn we in oktober 2011 in contact gekomen met Ron de Groot van Estate makelaars. Wat ons direct opviel was zijn realistische kijk op de huizenmarkt van vandaag de dag. Tijdens het verkoopproces van onze woning aan de Torenmolen 51 in Barendrecht merkten we al snel dat Ron breder focuste dan alleen op de verkoop van onze woning. Al gauw kwamen er serieuze bezichtigingen die leidden tot een bod en verkoop van de woning. Het opgebouwde wederzijdse vertrouwen heeft ons toen doen besluiten Ron de Groot ook als aankoop makelaar in de arm te nemen. Dit bleek achteraf een zeer goede beslissing. Door zijn deskundigheid en bemiddeling zijn we inmiddels de trotse eigenaren van Avenue Carnisse 24 in Barendrecht. Ron we willen je hartelijk bedanken voor je deskundige begeleiding en zullen je zeker aanbevelen bij eventuele kopers/verkopers.
zeer actieve makelaar, TOP !!
We zijn zeer deskundig behandeld en zijn gewezen op punten waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben. Verder is er op geen enkel moment druk uitgeoefend tot het nemen van een beslissing. Goede onderhandeling met de andere partij. Uitstekend!
Wij hebben plezierig samengewerkt met Marco. Er was ruimte voor eigen inbreng waar wij ook gebruik van hebben gemaakt. Afspraken werden nagekomen. Dat de onderhandelingen met de belangstellenden niet snel leidden tot het doen van een bod, heeft ws meer te maken met de huidige huizenmarkt dan met Marco. Uiteindelijk heeft de verkoop van ons huis geleid tot een voor ons acceptabele prijs.
Edwin Thyssen is niet alleen een aardige kerel, maar weet blijkbaar ook hoe hij een huis moet verkopen in de huidige moeilijke woningmarkt. Mijn huis welke in de hogere prijsklase lag heeft hij toch binnen 10 maanden verkocht en ook het huis van mijn vriendin had hij in een paar maanden tijd verkocht. Juist in deze tijd vind ik dat een zeer goede prestatie.
N.a.v. vrienden ook de overstap gemaakt naar Edwin van Estate Makelaar. Mede door jouw actieve inzet is onze woning toch nog snel verkocht. Wij hebben het als erg prettig ervaren dat je na afloop van iedere bezichtiging ons direct op de hoogte stelde van het verloop! Nogmaals heel erg bedankt en we zullen je zeker aanbevelen.
De verkoop van mijn huis is ondanks de crisis toch nog redelijk snel verkocht. Bianca je hebt goed werk geleverd! Groetjes Richard Schilperoord.
De verkoopbegeleider, de heer M. van der Kruk, is een enthousiaste, deskundige en zeer aimabele, alsmede enthousiast persoon, die goed naar zijn klant weet te luisteren en het niet schroomt op een correcte en gepaste wijze zijn mening en advies te etaleren.
Er worden zeer duidelijke afspraken gemaakt en je weet van te voren waar je aan toe bent. Na iedere bezichtiging wordt er door Estate contact gezocht naar de verkopers toe. Uiteindelijk heeft dit geleidt tot verkoop van onze woning. Wij zullen estate zeker aanbevelen bij anderen.
De Veldoven 6 B
3342GR Hendrik-ido-ambacht