Een vriendelijke makelaar met een duidelijk verhaal.
Ik heb in Edwin leren kennen als een zeer deskundig en professionele makelaar. De manier waarop hij zich heeft ingeleefd in de situatie en manier waarop hij de woning heeft gepresenteerd, geef ik hem alle lof!
Weinig foto's op Funda, moeilijk beeld te creëren wanneer je inzicht mist. Weinig informatie over de woning. Hoge vraagprijs voor uitgewoonde en verwaarloosde staat, enkel vanwege ligging. Moeizaam vindbaar op Funda. Oppervlakte m2 onduidelijk, bouwjaar woning onduidelijk; volgens makelaar eind '70 volgens verkoper begin '80, aarde woning onbekend etc. Voor 200 euro meer kregen we elders een veel completer pakket aangeboden welke ons meer aansprak voor de verkoop van onze eigen woning (verkocht na 32 uur!). Vervelend dat de woning pas 'verkocht' vermeld stond na de sleuteloverdracht. Contact met Marco als prettig ervaren. Helaas blijkt na de overdracht dat alle afvoeren verstopt zitten of heel moeizaam lopen leeglopen. We hadden een vervuild huis verwacht, maar moesten zelfs de muren stofzuigen om van hondenhaar te ontdoen. Gelukkig pakken we alles aan en strippen we de hele woning, dus moet alles toch schoongemaakt worden. En over de unieke locatie is geen woord gelogen op Funda:) We voelen ons zelfs tijdens de verbouwing al thuis en op ons gemak!
We zijn goed geholpen bij het (voorbereiden van het) verkopen van onze woning. We hadden al een aantal huizen met Edwin bezichtigd. Hij komt erg enthousiast over maar is ook eerlijk en betrouwbaar. Daarom was het voor ons geen vraag wie ons eigen huis mocht gaan verkopen! Hij heeft goede tips gegeven en als we vragen hadden konden we hem altijd bellen. De bezichtigingen heeft hij zo veel mogelijk achter elkaar kunnen plannen zodat we maar 2 dagdelen 'uit huis' moesten. En dit in 2 weken tijd zodat we voor de zomervakantie alles rond hadden. Echt super!
We hebben op een heel fijne manier ons huis verkocht door de prima begeleiding van Edwin. Zeer aan te bevelen.
Wij hebben zelf niet Estate ingeschakeld. Wij zijn de kopende partij. Wat erg prettig was dat Edwin bij een bezichtiging doorvroeg over waar wij naar op zoek waren en zodoende met ons meedacht (dat doen niet alle makelaars!). Daardoor kon hij ons tippen over de woning die wij uiteindelijk hebben gekocht. Zonder Edwin hadden wij deze woning mogelijk pas te laat gevonden en achter het net gevist. Bedankt Edwin!!!
Marco kent de plaatselijke markt heel goed. Het verbaasde ons ook niets toen we binnen 24u ons appartement verkocht hadden. Goede communicatie en no nonsense afhandeling.
Marco van der Kruk speelde goed in op de huidige markt. Niet onnodig de woning opknappen in tegenstelling tot wat sommige andere makelaars adviseerden.
zie boven
Zeer prettig contact met Marco gehad. De woning verkopen was niet makkelijk maar zeer deskundige hulp heeft zeker geholpen.
Mijn ervaring met de makelaar, Marco van der Kruk, is goed. Hij komt zijn afspraken na en is helder in zijn communicatie. Kortom: een prima makelaar.
Beste Marco, hartelijk dank voor de fijne en prettige service die je ons gegeven hebt. De informatie was eerlijk, helder en duidelijk. Heel fijn dat je ook rekening hield met werktijden van de cliënt. Je voelt je dan gezien en serieus genomen. Waarvoor dank. m.vr.gr. Isabella
Hele fijne makelaar, goede communicatie, altijd bereikbaar en komt afspraken snel na.
Marco is een zeer vriendelijke en rustige man.zowel de aankoop als verkoop hebben we via Estate laten lopen. Zelfs in de avond wordt er nog gewerkt indien nodig.
Zeer correcte en adequate afhandeling met een goede en eerlijke deskundigheid. Geen flauwe kul maar zakelijk direct en vlot met informatie en afhandeling.
Hele fijne makelaar! Antwoord snel, denkt mee en erg enthousiast!
Als is prima en solide verlopen.
Sympathiek, geloofwaardig, snelle denker, doener en een onwijs prettig persoon! Dat is hoe ik Edwin kort zou omschrijven. Zelf ben ik allergisch voor de standaard glibberige, arogante en zelfingenomen verkoper/makelaar. Na kennismaking met eerdere makelaars via via de tip gekregen om Edwin te benaderen. Al direct bij kennismaking merk je dat Edwin niet in de "glibber" categorie valt. Deze prettige en betrouwbare man is mijn inziens een geweldige verkoper én adviseur. Met zijn no nonsens houding, directe en heldere manier van communiceren weet je precies wat je kan verwachten. Ik kan niet anders dan hem aanraden als dé top makelaar in de Drechtsteden!
Uitstekend geholpen door makelaar Edwin. Kundig, flexibel en zeer betrokken. Niets anders dan lof!
De Veldoven 6 B
3342GR Hendrik-ido-ambacht