perfect, zeker aan te bevelen

aankoop van de keuken was top! goed advies + ideen scherpe prijs afgerond met een perfect kloppende technische tekening keuken installateur was super snel en netjes in het plaatsen van onze keuken .Dit is de tweede keuken die ik bij DKI heb aangeschaft eerste keer zonder plaatsen nu met plaatsen had ik dat de eerste keer ook maar gedaan :)

goede service, goed behandeld

Dit is de 3e keuken die wij via Duitse Keuken Import aanschaffen. Na twee Tielsa keukens nu overgegaan op een ander merk dat zich goed kan meten met het vorige merk.Wij hebben de voorgaande keren een prima contact gehad met de heer P. Smithuis, en over de geleverde keukens waren wij altijd zeer tevreden. Vandaar dat wij ons geen moment bedachten om ook deze keuken bij hem aan te schaffen. Ook hebben wij Duitse Keuken Import mogen ervaren als een betrouwbare leverancier. De keuken is geinstalleerd door een prima team monteurs, die zeer bekwaam zijn, en netjes werken. Zeer betrouwbaar. Onze complimenten aan Eef en Wim.!

goede service, goed behandeld

Ondersteunende begeleiding in het beslissingsproces, waarbij ook duidelijke 'ja-nee' -adviezen. Goed, omdat ik nu eenmaal minder verstand heb van keukens, en kiezen niet altijd gemakkelijk is.

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: De noodzaak van het vooraf maken van een afspraak dient duidelijker te zijn - je bent nu eenmaal gewend, om een winkel binnen te stappen om rond te kijken, en dit is niet 'zó-maar-een-winkel'...

goede service, goed behandeld

Prima behandeling, uitstekende prijs/kwaliteit Klacht uitstekend behandeld

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Bij verandering van een van de apparaten is het verschil in prijs hoge dan het verschil in adviesprijzen zoals aangegeven in de catalogus

goede service, goed behandeld

goede hulp bij de keuze met leuke ideen. op afspraak, dus je hoefde niet te wachten. steeds de zelfde persoon dus die weet alles van de vorige keer. monteur was een rustige aardige man die lekker zijn gang ging en snel en goed de keuken in zijn eentje monteerde.

• Nazorg en garantie N.v.t.
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: tot nu toe geen . we hopen dat dit zo blijft als we de keuken over 2 weken gaan gebruiken.

goede service, goed behandeld

makkelijk,goede juiste spullen,goed advies en controle

voldoende, een redelijke ervaring

Vriendelijke werknemers, dingen wisselen in offerte was altijd nog mogelijk zodat we echt de keuken konden kiezen die we wilden hebben. Achteraf ook nog contact gehad over wat zaken die niet in orde waren (verkeerde kraan), maar werd heel netjes opgelost.

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Nalevering van bepaalde onderdelen duurde erg lang, kwam ook door de feestdagen, maar duurde een paar maanden waardoor de keuken lange tijd wel bruikbaar was, maar niet echt af.

goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden over de keuken, echt een toppertje. Keurig en vakkundig geplaatst.

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Betere communicatie en vooral duidelijkheid(bewustwording) dat de klant de aansluitingen moet doen. Is naar gebeld hoe dat nu zat dat was niet het probleem dat doen de keukenwerklui wel werd er gezegd. Zij merkten op dat dit weer niet doorgegeven was.(lichtelijk geirriteerd)

goede service, goed behandeld

De ervaring als geheel. Ik ben zeer tevreden met het gehele traject.

• Nazorg en garantie N.v.t.
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Het monteren van de keuken zou in 1 dag gebeuren. De monteur kwam alleen heeft hier 1,5 dag voor nodig gehad. Dit was vervelend omdat ik voor de 2e dag al afspraken had staan.

goede service, goed behandeld

In mijn ervaring is Duitse keuken import een kwalitatief goed en degelijk bedrijf met oog voor de wensen van de klant. Een nieuwe keuken is een hele uitgave, dus wil je dat het goed en mooi wordt, tegen een scherpe prijs. Dat is helemaal gelukt. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Bedankt voor het advies en de goede zorgen.

voldoende, een redelijke ervaring

Snelle levering keuken, redelijke prijs, en zonder probleem vervangen defecte/ missende onderdelen.

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Geen handleiding aanwezig voor zelfinstallatie waardoor het erg veel tijd kost. Er miste een onderdeel, er miste montagemiddelen voor de spoelbak, er waren 4 verkeerde scharnieren geleverd, en een deur was defect. Het duurde erg lang voor de nieuwe scharnieren er waren. Toen ze binnen waren bleken er slechts twee van de vier geleverd. Weer contact op genomen. Toen na enkele weken de scharnieren en deur binnen waren moest ik ze zelf op gaan halen. Ik was het daar niet mee eens. Na een klacht van mijn kant hebben ze de onderdelen uiteindelijk langs gebracht.

perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben 2 keer een nieuwbouw huis laten bouwen in Julianadorp en beide keren een keuken laten plaatsen door de Duitse keuken import. Onze huidige keuken is inmiddels 11 jaar oud en de halogeen inbouwspots werkten niet meer. Ik heb zelf geprobeerd om het probleem te verhelpen met als gevolg dat de bovenbouw van de keuken qua ophanging en afstelling een puinhoop werd. Na contact met de DKI werd , ook al wonen we in een uithoek van Nederland, nog dezelfde dag!! alles gerepareerd en uitgelijnd. Alles werkt weer en de keuken ziet er weer picobello uit. Het was even hectisch omdat er een dimmer, 1 halogeen lamp en 2 trafo’s defect waren (leve de piekspanning). Het kost wat maar dan heb je ook wat. Wij zijn erg blij met de monteurs van DKI en (in dit geval) in het bijzonder met Rob. Fijn dat het allemaal zo snel geregeld kon worden, we zijn (ook al zitten we hier, zoals gezegd, in een uithoek van Nederland) erg tevreden met DKI, jullie maken er nooit een probleem van om eens een pas harder te lopen, daarom weten wij ook zeker dat, over een aantal jaren, de volgende keuken ook door jullie geleverd gaat worden. Tijdens beide verhuizingen hebben we van buren in de wijk de meest verschrikkelijke verhalen gehoord van afwerkingen, garanties en service op nieuwe keukens maar daar hebben wij gelukkig geen boodschap aan -wij kopen onze keuken immers bij de DUITSE KEUKEN IMPORT-. Nogmaals hartelijk dank

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Geen.

goede service, goed behandeld

Dit is de derde keuken die wij in de familie hebben laten plaatsen. Origineel en naar eigensmaak met een goed advies naar de plaatselijke omstandigheden. Het voordeel is dat ze zo betrouwbaar zijn dat je er als werkende niet voor thuis hoeft te blijfen.

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Je moet wel 2 dagen buiten de deur eten.

goede service, goed behandeld

Ik heb 10 jaar geleden een keuken gekocht bij een andere winkel. twee grote lade-panelen kregen was speling. na onderzoek bleek dat van alle twee de laden een plastic houder gebroken was. De winkel die mijn keuken geleverd had was er niet meer. na wat rond bellen kwam ik bij Duitse Keukens terecht. Zij hebben de plastic geleiders van de twee lade kosteloos vervangen. Dit ondanks het feit dat ik de keuken niet bij hun had gekocht. Ik ben zeer tevreden. vandaar deze goede beoordeling

• Offerte traject N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Prijs N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Personeel (verkoopadvies) N.v.t.

goede service, goed behandeld

Zeer correct in het nakomen van de afspraken ; goede kwaliteitsvolle een super prijs en toen er wat stuk ging was dit in no time onder garantie volledig vernieuwd , heel wat anders dan onze ervaringen tot nu toe met anderen . Dit bedrijf kunnen wij van harte aanbevelen .

goede service, goed behandeld

De prijs is de prijs, geen onderhandelingsruimte en niet het gevoel dat wij teveel betaald hebben.

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Communicatie verliep moeizaam en langs elkaar heen, het eind resultaat van de keuken maakt alles goed.

goede service, goed behandeld

Het hele traject wat we doorlopen hebben is ons goed bevallen,en we hebben er een goed gevoel bij beter dan bij de grote keukenzaken komen afspraken goed na.(veel beter)

goede service, goed behandeld

prettig en nuchter; geen gladde verkooppraatjes.

goede service, goed behandeld

We zijn teleurgesteld in de nazorg

perfect, zeker aan te bevelen

Alles is gegaan zoals afgesproken en we hebben nu de keuken precies zoals wij het wilden.

• Nazorg en garantie N.v.t.
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Afwasmachine was niet goed afgesteld maar dit is prima opgelost.

goede service, goed behandeld

Alles tot in de puntjes geregeld van het bestellen tot na het plaatsen, hier ging alles perfect. We hebben tijdens de verbouwing wel andere dingen meegemaakt.

goede service, goed behandeld

goeie service,goeie keuken,goeie verkoper,aardige,snel en netjes werkende monteur

goede service, goed behandeld

Goede ervaring reele objectieve informatie gekregen. Keuken netjes geplaatst. Levering perfect op tijd en in overleg.

• Nazorg en garantie N.v.t.
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Aansluitschema is voor verbetering vatbaar. Hoogtes en dieptes voor kookseiland onduidelijk. Tevens is het lastig de plaats te bepalen voor de eiland afzuiger. Uiteindelijk allemaal goed gekomen.

Graftermeerstraat 59

2131AB Hoofddorp

Over Duitse Keuken Import

Wij zijn al geruime tijd gestopt met het vragen aan onze klanten om een review, omdat we merkten dat men een beetje "reviewmoe" begint te worden. Tenzij men heel erg ontevreden is. Gelukkig staan er er in ieder geval nog zo'n 400 reviews op onze site. Nu, na ruim 31 jaar en inmiddels vele duizenden geinstalleerde keukens, komen onze klanten veelal op recommandatie. En natuurlijk voor onze lagere Duitse prijzen, prima service en betrouwbaarheid.