goede service, goed behandeld

Prima keukens, zeker de kennis van de verkoper en de persoonlijke behandeling heeft ons doen besluiten om na 20 jaar wederom de keuken via DKI te kopen

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Eigenlijk geen, behalve dat we na afloop wel een tijd bezig geweest zijn om alle dozen, zaagsel beschermhout, en piepschuim op te ruimen

goede service, goed behandeld

Een paar dagen geleden is onze keuken geinstalleerd en alles ziet er prima uit. Wi zijn erg tevreden over de manier waarop wordt meegedacht met het uitwerken van het plan voor de keuken. Wij bevelen uw firma van harte aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Bij diverse keuken bedrijven in Nederland ons laten adviseren, veelal zonder dat we daadwerkelijk een andere indeling zouden krijgen. Volgens Dhr Smithuizen waren we niet goed bezig, en hielden we ging rekening met het zogenaamde lijnenspel. We moesten volgens deze meneer het meer aan hem overlaten. Na wat bedenktijd hebben we dit gedaan en voor de 2e keer een keuken laten afleveren door DKI, wat zijn wij blij met het resultaat! Ongelofelijke kwaliteit, prachtige uitstraling en ongelofelijke service. Bij aflevering bleek het prachtige natuurstenenblad door midden gescheurd, wij dachten dat we weken weer moesten wachten op een nieuw blad, maar na 1 dag kregen we een nieuw blad, werden de service-mensen opnieuw opgetrommeld en werd de keuken 1 dag later als gepland als nog opgeleverd. Wij zijn nu voor de 2e keer ongelofelijk tevreden klanten. Waar maak je dat nog mee, meestel wordt de voorpret van dit soort aankopen verziekt door het niet nakomen van de mooie praat afspraken. Wij zijn een ambassadeur van de DKI, bel me gerust op 0645002508.

• Omschrijf uw negatieve ervaring: Geen

goede service, goed behandeld

prachtige keukens, snelle levering en zeer goede service. niets op aan te merken.

• Omschrijf uw negatieve ervaring: geen negatieve ervaring

goede service, goed behandeld

Wordt goed naar de klant geluisterd en dan met verstand van zaken en goed advies een ontwerp gemaakt. Het advies over de afmeting van de keukenkastjes uiteindelijk opgevolgd en daar beslist geen spijt van. Het resultaat een prachtige keuken.

goede service, goed behandeld

Ik ben tot nu toe zeer tevreden afspraken zijn nagekomen en de problemen die er waren bij het plaatsen worden (hopelijk) goed opgelost de komende week, ik heb daar iig op basis van de ervaring tot nu toe alle vertrouwen in!

goede service, goed behandeld

De verkoper had ruim de tijd met het samenstellen van de keuken. Ook de extra tip van de gratis pannenset bij de Siemens 5 apparaten aktie was prima. Pannenset is inmiddels binnen! Bedankt. Ook de levering was keurig op tijd en compleet. Daar wil het bij andere keukenbedrijven nogal eens aan ontbreken.

goede service, goed behandeld

Het is echt waar. Een topkeuken voor een prijs die aanzienlijk lager is dan bij een gemiddeld concurrerend keukenbedrijf.rnDaarbij komt nog dat alles in een keer goed is gegaan. De kennis en het vakmanschap van de verkoper is uitstekend; op alle vragen die wij hadden had hij een pasklaar antwoord en hij gaf ons ongevraagd het doorslaggevende advies inzake de juiste opstelling van de keuken. Werkelijk top! De monteur heeft in zijn werk ook met de uiterste precisie uitgevoerd; alles zeer vakkundig gemonteerd. Klasse!

perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken. Ook met de manier waarop alles geregeld werd, vriendelijke mensen, die echt met je meedenken, vakmensen hoor!!! Het plaatsen van de keuken is ook met de grootste zorg gedaan. Echt TOP.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Prijs N.v.t.
  • Nazorg en garantie N.v.t.
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Tot nu toe nog geen!!

goede service, goed behandeld

Vriendelijke en deskundige benadering en adviezen!

perfect, zeker aan te bevelen

Onze vorige keuken (1994) ook gekocht bij DKI, ook toen een zeer goede service ontvangen. Keuken is in een keer compleet, zeer goed, op tijd en zonder restpunten geleverd, prima werk DKI, bedankt.

goede service, goed behandeld

Mooie eindresultaat, en Eef en Willem zijn topmonteurs. Echte vaksnuiters!

goede service, goed behandeld

Goede adviezen gekregen en ik had het idee dat begrepen werd wat ik zocht. Verder zie je een de keuken dat het kwaliteit is en zn geld waard!

• Nazorg en garantie N.v.t.
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Ik had graag van tevoren geweten dat je bij aflevering al de gehele keuken moet betalen, aangezien je dat niet verwacht wanneer je een "geplaatste" keuken koopt.

goede service, goed behandeld

Voor de 2e keer een compleet nieuwe keuken laten plaatsen in een nieuw (oud) huis. Wederom goede en complete plaatsing zonder problemen. Ondanks gekke en afwijkende maten in oud huis perfect passend geplaatst. Uitstekende en betrouwbare nazorg en garantie. Was ook zo na plaatsing 8 jaar geleden in vorige huis. Nu, knopje kastje van vaatwasser schoot eerste dag los en werd de volgende dag, op zaterdag, direct hersteld. In vorige keuken werd na enkele jaren een 'wandelende' koelkast nog steeds op garantie keurig opnieuw gefixeerd! Duurzaam! Kwaliteit van toen geplaatste keuken was na 8 jaar intensief gebruik nog als nieuw!

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Niet transparante offerte (totaalbedrag). Toch zeker niet de aller goedkoopste en iets te lange levertijd (maar resultaat uiteindelijk prima en zonder zorgen!). Granieten wasbak te klein geleverd, echter na enkele dagen keurig hersteld.

perfect, zeker aan te bevelen

Advies van Peter is erg goed geweest.In de autoshowroom hebben we nu een zakelijk zeer goede keukentje staan

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: De Etna vaatwasser droogd zeer slecht en er is iemand wezen kijken van Etna deze heeft het advies gegeven spoelglans te gebruiken en een langer was programma, beide helpt NIET

goede service, goed behandeld

Goede kwaliteit en heel goede prijs-kwaliteit verhouding. We zijn inmiddels ook zeer tevreden met de nazorg. Na ruim 2 jaar is een glasplaat spontaan gesprongen in een van de bovenkastjes en de kraan leek te gaan roesten. Alles snel, correct en zonder kosten verholpen door de toeleveranciers onder de regie van DKI. Wij zijn er zeer tevreden mee.

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Check altijd dat er correcte codes worden genoteerd bij wat je gekozen hebt. Vooral rond de jaarwisseling als er een nieuwe catalogus aankomt. Dat is bij ons niet helemaal goed gegaan maar gelukkig tijdig en correct hersteld.

goede service, goed behandeld

Prettig contact, er wordt goed naar je geluisterd, ook goede adviezen. Nu voor de tweede keer een keuken bij ze gekocht.

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: geen

• Afspraken nakomen
  • Kennis en vakmanschap N.v.t.

goede service, goed behandeld

Zeer prettig personeel, goede begeleiding, en het na komen van afspraken, we hebben de keuken zelf geplaatst, Kleine schade, maar die werd zeer correct opgelost Het eind resultaat, het is een plaatje van een keuken geworden. Wij adviseren een ieder met Duitse keuken import in zee te gaan, omdat wij zo positief zijn, hebben wij anderen dit bedrijf aanbevolen, het resultaat mag er zijn, want u hebt weer een keuken verkocht.

• Omschrijf uw negatieve ervaring: Die is er niet

perfect, zeker aan te bevelen

Wat een verademing! Wij zagen enorm op tegen het vernieuwen van de keuken. Problemen als: geen water, electra, rommel. Kort samengevat: We hebben het lange tijd uitgesteld. Uiteindelijk terechtgekomen bij dit bedrijf. Het klonk te mooi om waar te zijn. Een keuken verbouwen in 1 week! Wij zijn ervoor gegaan! Met als gevolg: Een geweldige keuken. Precies zoals wij het in onze gedachte hadden. Mijn huishouden ging gewoon door, omdat de mannen in goed overleg stroom en water er af haalden. Geen overdaad aan mensen over de vloer. Alles door bekwame mensen verbouwd! Hoort zegt het voort! Zo moeilijk hoeft het niet te zijn. Vakwerk!

goede service, goed behandeld

Mooie keuken voor een goede prijs. Snel geleverd en vakkundig geinstalleerd.

goede service, goed behandeld

VWe zijn zeer goed geadviseerd en er is een ruime keuze aan mooie materialen. Al met al hebben we een pracht keuken geleverd gekregen tegen een interessante prijs. Ook geen gedoe met stuntprijzen, maar gewoon meteen de goede prijs.

• Omschrijf uw negatieve ervaring: geen negatieve ervaring

goede service, goed behandeld

Nette offerte tov andere bedrijven. Goede afspraken en goede nazorg.

• Nazorg en garantie
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Monteurs moesten s'morgens lang wachten op de levering van de keuken door een verhuisbedrijf. (zonde van de tijd) en de monteurs wilde de keuken in 1 dag geplaatst hebben dus zijn tot 2100 uur bezig geweest. Mijn indruk was dat het laatste uur er minder zorgvuldig gewerkt werd, maar de klus moest af. Mijn advies is om er 1 1/2 dag voor uit te trekken zodat ook de laatste handelingen met volle concentratie uitgevoerd worden.

goede service, goed behandeld

ik ben prima geholpen uitstekende uitleg over de keuken en maximaal uit mijn keuken te halen. als er puntjes zijn worden die goed en snel opgelost.

• Nazorg en garantie N.v.t.
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: op dit moment heb ik daar nog geen ervaring mee gehad gelukkig. zou de Deutse Keuken Import zo aanbevelen bij kennissen en vrienden.

Graftermeerstraat 59

2131AB Hoofddorp

Over Duitse Keuken Import

Wij zijn al geruime tijd gestopt met het vragen aan onze klanten om een review, omdat we merkten dat men een beetje "reviewmoe" begint te worden. Tenzij men heel erg ontevreden is. Gelukkig staan er er in ieder geval nog zo'n 400 reviews op onze site. Nu, na ruim 31 jaar en inmiddels vele duizenden geinstalleerde keukens, komen onze klanten veelal op recommandatie. En natuurlijk voor onze lagere Duitse prijzen, prima service en betrouwbaarheid.