Na onze eerste keuken in 1993 bij de Duitse Keuken Import te hebben gekocht, nu opnieuw hun gekozen om onze nieuwe keuken te leveren en te plaatsen. En opnieuw tot tevredenheid!
Zoals bij verkoop afgesproken werd ook nagekomen, werd zelfs meegedacht met levering en plaatsing op een dag ivm onze nieuwe vloer.
Een kwalitatief hoogwaardige keuken voor een aardige prijs. De flexibiliteit in de planning vond ik erg prettig. De keuken is gemonteerd door vakmannen en nalevering van een beschadigde afzuigkap is goed verlopen. Ik ben een zeer tevreden klant!
Goede kwaliteit en snelheid
Keurig geleverd zonder restpunten en beschadigingen!
Wij zijn ontzettend blij met onze mooie keuken! We waren bang dat we niet genoeg budget hadden voor onze wensen maar bij de Duitse Keuken Import is het wel gelukt om de keuken zo te krijgen als we hem graag wilden.
zeer goed geadviseerd en prima keuken in gebruik! Krijg veel positieve reacties over keuken! Zal jullie zeer zeker aanbevelen. fijne feestdagen alvast toegewenst.
Mijn keuken is fantatisch, krijg veel goede reacties en heel veel vriendinnen doorgestuurd naar dki..
Wij zijn prettig geholpen en tevreden met onze keuken! p.s. excuses voor de late reactie, deze was in ongewenste mail terechtgekomen, zag het bij toeval!
wrong
- DKI is een no nonsens bedrijf met een vriendelijk, meedenkend, creatief en behulpzaam team - uiterst geschikt voor mensen die weten wat ze willen (bij offerte gesprek wel eigen schetsplan meenemen) - goede prijs - kwaliteit verhouding - afspraak is afspraak - snelle levertijd (ca. 5 weken i.p.v. bij andere 12 weken) - goede en nette after sales - kortom voor een ieder (jong of oud, keuken voor veel of weinig geld) een aanrader
20 jaar geleden werd onze eerste keuken door DKI naar volle tevredenheid geïnstalleerd.Na 20 jaar trouwe dienst begonnen de apparaten, niet de kastjes minder te worden en kozen we voor een nieuwe keuken natuurlijk weer bij DKI.We werden weer prima geadviseerd door Peter Smithuis en de installatieploeg heeft van onze keuken een plaatje gemaakt,ze kozen steeds voor de mooiste oplossing.We zijn weer heel blij met onze keuken die in 4 dagen kant en klaar was.Bedankt voor jullie inzet!
Het hele traject van het kopen van de keuken tot het plaatsen is echt prima verlopen. Er werd meegedacht met de opstelling en kleurstellen. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Ik zal zeker de Duitse Keukens aanraden aan vrienden.
Wij zijn na het faillisement van het bedrijf waar wij in eerste aanleg onze keuken hadden gekocht erg goed geholpen, opgevangen en geinformeerd. De keuken die we in bestelling hadden bij Pronk keuken bleek niet de keuken die in gedachte hadden. Dit is goed gesignaleerd door DKI en aangepast. Kortom wij zijn zeer tevreden!!!
Hartelijk en open ontvangst, eerlijk advies, goede communicatie qua planning en vakkundige montage
Al 3 keukens gekocht bij DKI. De professionaliteit en het nakomen van afspraken waardeer ik het meest. Nazorg en service zijn ook zeer goed geregeld!
Wij zijn erg tevreden met het ontwerp en de opstelling van de keuken, zoals die door de heer Lodewikus is aangeraden, terwijl een en ander compleet haaks stond op onze wensen!
Goede kennis van zaken bij de verkoper en een eerlijke onderhandeling Op tijd alles geleverd en geplaatst
Duitse Keuken Import kon voor hetzelfde geld (bij een andere keukenboer) meer keuken leveren (dikker blad, meer lades). Je merkt dat jullie over de juiste hoeveelheid kennis beschikken en dat geeft vertrouwen tijdens de aankoop.
Goed contact, via mail en telefoon. Werd ook direct actie ondernomen als dat nodig was. In een keer een goede keuken!
het is 20 jaar geleden dat we onze keuken hebben laten adviseren door Duitse Keuken Import. Nu na 20 jaar wilden we onze apparatuur vervangen. Alles werkte nog wel maar er waren sporen van slijtage. Dus maar eens contact gezocht en alles is vernieuwd, prima advies, vriendelijke behandeling, alleen zijn we allemaal 20 jaar verder maar de apparatuur is van 2011. Op naar de volgende periode van 20 jaar :)
Het was moeilijk een keuze te maken, omdat er geen voorbeeld keukens zijn. Na mij georienteerd te hebben wat ik wilde kon ik mijn keuze maken. Mijn keuze werd goed bekeken en aan gevuld met praktische opmerkingen over de te kiezen apparaten. Er zijn compositietekeningen gemaakt en indien nodig aangepast. De keuken werd op vakkundige wijze geplaatst en het resultaat is een keuken helemaal naar mijn zin, die de bewondering van velen oogst. ge wijze geplaatst
Graftermeerstraat 59
2131AB Hoofddorp
Wij zijn al geruime tijd gestopt met het vragen aan onze klanten om een review, omdat we merkten dat men een beetje "reviewmoe" begint te worden. Tenzij men heel erg ontevreden is. Gelukkig staan er er in ieder geval nog zo'n 400 reviews op onze site. Nu, na ruim 31 jaar en inmiddels vele duizenden geinstalleerde keukens, komen onze klanten veelal op recommandatie. En natuurlijk voor onze lagere Duitse prijzen, prima service en betrouwbaarheid.