Wij zijn zeer tevreden over Duitse keuken, komen hun afspraken keurig na en de installatie werd vakkundig uitgevoerd.
Geachte familie de Koker, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe keuken. Vriendelijke groeten, Team Duitse Keuken Import
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Alles is heel soepel verlopen. Er werd voldoende tijd genomen om ons goed rond te leiden binnen de verschillende mogelijkheden. Peter heeft een enorme ervaring, dat is heel prettig in het contact, het gaf ons meteen vertrouwen! Kortom, wij zijn zeer tevreden klanten.
Een vriendin van mij wist het al jaren; een Duitse keuken is minstens kwalitatief net zo goed en kost veel minder!!! Nieuwsgierig geworden speurden we internet af en vonden een importeur in Hoofddorp. Geen grote showroom dat was even wennen, maar wel van ieder detail een voorbeeld in de winkel. We hebben een afspraak gemaakt en werden zeer uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden, materialen, levertijd etc. De keuken werd meteen ingetekend Bij andere keukenzaken kwamen we elke keer veel duurder uit. uiteindelijk hebben we nu een zeer luxe keuken die net zo duur was als onze vorige veel eenvoudigere keuken van een aantal jaar geleden en de levertijd van ong 5 weken beviel ons ook al heel goed! Ook de installatie liep prima, geen ontbrekende kastjes, deurtjes ed..zeer compleet geleverd. kortom wij zijn uitermate tevreden!!
wij zijn positief over Duitse Keuken Import. Aardige mensen, met kennis van zaken. Men houdt zich aan zijn belofte. Het personeel werkt al vele jaren bij de firma dat is een goed teken. Ze zijn allemaal heel aardig en werken netjes en goed. De zaak wordt dus goed geleid. Wij hebben 25 jaar geleden ook een keuken hier gekocht. Deze keuken is wat moderner. Ik moest hier wel aan wennen....
Beste Pauline en Rob, Dank je wel voor de positieve beoordeling. Ik wens jullie weer heel veel plezier van de nieuwe keuken en op naar de derde over een jaar of twintig!! Vriendelijke groeten, Peter
Geachte heer en mevrouw Adema, Hartelijk dank voor uw beoordeling en heel veel plezier van uw nieuwe keuken. Vriendelijke groeten, Team Duitse Keuken Import BV
Na het verkrijgen van de sleutel van onze flat bleek de aanwezige keuken in een zodanig slechte staat dat we besloten toch maar een nieuwe keuken te kopen. Via een kennis die goede ervaring had opgedaan bij DKI belandt. Hier hebben we geen spijt van gekregen. Op dezelfde dag al beslist om de keuken bij DKI te kopen. * Deskundig advies, goede praktische oplossingen! * Korte levertijden * Goede prijs/kwaliteitsverhouding.( We hadden ons al enige tijd georiënteerd) * Voortreffelijke ondersteuning dmv schetsen/tekeningen etc. * Monteur Jan heeft de keuken deskundig en volgens afspraak gemonteerd. * Nazorg ivm kleine transportbeschadiging perfect.
Binnen het nieuwbouwproject was Bruynzeel Keukens de enige partij waar we een keuken konden uitkiezen. Of de woning werd qua keukenvoorzieningen casco opgeleverd. Een bezoek aan Bruynzeel leerde ons dat een keuken van 30.000 euro in twee-keer-knipperen-met-ogen voor de helft van de prijs kon worden aangeboden. Rare praktijken dus. Duitse keuken import was echt een verademing. We kregen meteen een scherpe prijs voor een keuken naar wens. En het aanleggen van de benodigde voorzieningen vanwege de casco oplevering bleek achteraf geen probleem. Zelfs na oplevering heeft DKI ons goed geholpen toen bleek dat onze koelkast niet helemaal was, wat we zochten. Perfecte nazorg dus. Ik kan Duitse Keuken Import van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een kwaliteit keuken tegen een scherpe prijs, met een fijne service.
vanaf het eerste contact tot en met de aflevering is alles zeer naar wens verlopen. Na het plaatsen van de order wilden wij nog wat veranderingen doorvoeren en dat ging zonder probleem. Goed en vakkundig advies gekregen en zeer goede montage. Alles was in een keer goed en compleet geleverd.
Omdat we weten wat we kunnen verwachten van DKI en tevreden zijn over advies, service en de kwaliteit van het product hebben wij, nu al voor de derde keer, opnieuw een keuken aangeschaft bij Duitse Keuken Import. Goede kwaliteit voor en scherpe prijs.
Wij zijn zeer goed geholpen door DKI. Wij hebben er voor gekozen om de keuken zelf te installeren. Dit is prima gelukt. De keuken werd voor de afgesproken datum geleverd. Voor ons nog speciaal een dag eerder ivm wegwerkzaamheden bij ons in de straat.
Geachte familie Mul, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe keuken. Vriendelijke groeten, Team Duitse Keuken Import
Helder, snel en betrouwbaar verkooptraject, met een prettige persoonlijke benadering. Een aanrader om hier een kwalitatief goede en betaalbare keuken te kopen. We hebben er een prachtige keuken aan overgehouden, wat in ons korte tijdpad bij geen enkele andere leverancier (behoudens Ikea) was gelukt.
Wij hebben in 2008 onze keuken gekocht bij Duitse keukens Hoofddorp. Wij zijn in verschillende keukenzaken geweest . Maar uiteindelijk bij Duitse keukens gekocht ivm de prijs- kwaliteit verhouding . De keuken is optijd vlgs planning geplaatst. Over een stukje afwerking waren we niet direct tevreden, maar na een telefoontje werd dit meteen opgelost. Na 6 jaar nogsteeds dik tevreden over onze prachtige keuken !! En wat een geweldige after sales levert Duitse keukens . Mijn dochter was gaan hangen aan een kastdeurtje, dat vond het deurtje niet leuk . Na een belletje en email met foto's zijn ze het komen maken , kosteloos !! Dat noem ik nou eens service ! Laatst ging er een laderail stuk . Wederom een mail met foto's en uitleg . Via de fabrikant nieuwe rail gekregen !! En dat na 6 jaar ! Top.
Gewoon perfect, geholpen door peter echte vak man, is zeer eerlijk klaar, straight to the point zo
Beste Jorg en Fabiënne, Hartelijk dan voor de beoordeling. Ik wens jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken en een gezond en voorspoedig 2014. Vriendelijke groeten, Peter Smithuis
Waanzinnig mooie keuken en met zorg gemonteerd. Verder erg tevreden over de wijze van communicatie. Goed contact mbt de voorbereidingen en instructies voor de aannemer mbt de aansluitingen en goed op de hoogte gehouden over de planning van levering en plaatsing. Ook fijn dat een beschadiging aan een lade zelf opgemerkt is en een nieuwe besteld is voor wij het door hadden. Verder zeer tevreden over het meedenken en bieden van oplossingen buiten de standaard modules om (bijv. een lade tussen oven en fornuis).
Geachte heer van den Brink, We zijn eigenlijk weer teruggekeerd naar pen en papier. Het bleek n.l. dat de computeruitdraaien met alleen maar tekst en typenummers voor veel klanten lastiger te begrijpen was. Tevens was de kans op fouten, zodra er wijzigingen werden gemaakt, aanmerkelijk groter. Uiteindelijk is natuurlijk het belangrijkst dat we nakomen wat we afspreken, zowel schriftelijk als mondeling. Wij wensen u en uw gezin heel veel plezier van de nieuwe keuken en een voorspoedig 2014. Vriendelijke groeten, Team Duitse Keuken Import
Vriendelijk ontvangen. Goed geinformeerd. Met name tip om eens te gaan kijken in het Siemens Home was er een die ik bij andere keukenboeren niet heb gehoord. Advies bij uitzoeken ook prima evenals plaatsing en snelheid waarmee dat kon.
Geachte klant, We hadden u inderdaad vooraf moeten bellen. Normaal gesproken doen we dat altijd, omdat we graag willen weten of de klant tevreden is. Is dat n.l. niet zo, dan gaan we er alles aan doen om dat alsnog voor elkaar te krijgen, zodat we met een gerust hart een enquête kunnen sturen. Eigenlijk hebben we dus door u niet te bellen een groot risico genomen! Gelukkig valt uw beoordeling mee op een paar minpuntjes na die we ter harte zullen nemen. Wij wensen u en uw gezin veel plezier van uw nieuwe keuken en een voorspoedig 2014. Vriendelijke groeten, Team Duitse Keuken Import
Onze nieuwe keuken ziet er mooi uit en beantwoordt in het gebruik helemaal aan onze wensen. Monteurs Eef en Wim zorgden in twee dagen hard werkend en goed gehumeurd voor de demontage van de oude en montage van de nieuwe keuken. Fijn dat zij ervoor zorgden dat tegelijk met de oude keukenonderdelen, ook alle verpakkingsmateriaal van de nieuwe keuken werd afgevoerd.
Geachte heer en mevrouw Misset, Fijn om te lezen dat u blij bent met uw nieuwe keuken. Wat betreft de aansluiting van een laag wattage koelkast is een kroonsteentje (mits goed geisoleerd, hetgeen het geval was) beslist niet onveilig. Echter, in de meeste gevallen zit het stopkontakt in de buurt van de koelkast en hoeft daarom zelden verlengd te worden. Natuurlijk willen we best alsnog een contrastekker monteren, wanneer u zich daar prettiger bij voelt. Tevens hebben we de monteurs er op gewezen ook onder de kasten gruis weg te halen. U veel plezier toewensend van uw nieuwe keuken groeten wij u vriendelijk. Directie Duitse Keuken Import
Vriendelijke en terzake kundige behandeling, heel goede tips omtrent opstelling en uitvoering ,veel beter prijs/kwaliteits verhouding dan bij concurenten en perfect en snel gemonteerd!
Veel rondgekeken naar keukens en uiteindelijk wisten we precies wat we wilden hebben. Maar bij de meeste keukenzaken hebben ze de mentaliteit om zomaar een prijs te roepen en dan nog 2 keer een enorme korting geven, voelt bij mij heel onnatuurlijk. Mijn laatste idee was om naar Duitsland te gaan om daar een keuken te bestellen en te laten plaatsen. Daar zijn ze eerlijk en oprecht, maar na wat te hebben gezocht op internet was dat helemaal niet nodig. Gelukkig zit DKI dan ook niet zo ver weg van ons vandaan en ben ik daar naar toe gegaan om te praten. Geen raar gepraat over korting, maar direct een echte prijs voor een echte keuken. Dat beviel mij goed en heb uiteindelijk 3 keukens gekocht bij DKI, nog 2 kleine bedrijfskeukens, maar ook heel mooi om te zien tegen een betere prijs waar je ergens anders een showroomkeuken voor kan krijgen. Peter, bedankt!
Kwaliteit, goede prijs. Na onze keuken, nu een mooie kastenwand voor kantoor! Aanrader!
Hallo Babette, Dank je wel voor je beoordeling en heel veel succes. Vriendelijke groeten, Peter
Ik ben vanaf het eerste contactmoment op een zeer prettige wijze geholpen. Er was zeker geen sprake van vervelende commerciële en opdringerige verkoop. De kwaliteit van de geplaatste keuken is perfect. Ook het plaatsen van de keuken verliep heel netjes. Al met al een zeer tevreden klant!
Beste Annika, Dank je wel voor je positieve beoordeling. Heel veel plezier van je nieuwe keuken. Vriendelijke groeten, Team Duitse Keuken Import
Na een wat vervelende ervaring met de eerste leverancier ben ik voor nazorg e/o garantie bij DKI terecht gekomen en daar heeft men ons uitstekend geholpen en wij zouden alleen daarom al aan iedereen DKI adviseren. Mochten wij ooit nog eens een nieuwe keuken willen aanschaffen dan staat DKI in iedere geval boven aan ons lijstje
Geachte heer en mevrouw Raadschelders, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Team Duitse Keuken Import
Snel offerte traject, waarna de keuken snel geplaatst is. Helaas missen we nog een deurtje, wel is aangegeven dat men er achter aan gaat. Wordt vervolgd.
Het is een prachtige keuken geworden, prima verkoopadvies en monteurs.
Graftermeerstraat 59
2131AB Hoofddorp
Wij zijn al geruime tijd gestopt met het vragen aan onze klanten om een review, omdat we merkten dat men een beetje "reviewmoe" begint te worden. Tenzij men heel erg ontevreden is. Gelukkig staan er er in ieder geval nog zo'n 400 reviews op onze site. Nu, na ruim 31 jaar en inmiddels vele duizenden geinstalleerde keukens, komen onze klanten veelal op recommandatie. En natuurlijk voor onze lagere Duitse prijzen, prima service en betrouwbaarheid.